Skoči na vsebino

Varni ?e mogo?e kaj pa zanesljivi ??? :blink:?zmeden?

Pa kako so uporabniki zadovoljni z njim pa izveste tukaj.

?e so zadevo stestirali Ameri?ani je ?e vpra?ljiva. :blink::P A so vsaj delali anketo v EU? :whatever:

Sicer pa na ra?un tak?nih tem bi se lahko ve?no kregali. Varnost (Renault), zanesljivost (Mazda), zadovoljstvo (Toyota), oblika itd....

No je pa s temi testi po moje tako. Firme pa? prilagodijo avto, da se na testih v dolo?enih pogojih izka?e kot najbolj?ih ampak v realnem ?ivljuenju se bo? zaletel zagotovo pod druga?nim kotom, druga?no hitrostjo itd.... Sicer je definitivno dovolj zadovoljiv test ampak glede na to koliko avtov dandanes dobi 5 zvezdic bi lahko dvignili kriterij na vi?jo raven! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Men je beden. Videl sem ?e kaj bolj?ega (Japonskega).

Edino kar mi je res :rispekt: je un stric ki lovi ribe. Kdor ga pozna je car! B) On je namre? pravi Drift King na Japonskem. ;)

Zgodba v filmu je pa res tako debilna pa otro?ja, da bi se jo moj 8 letni bratec po moje bolj?o spomnil. Holywood kaj ?mo. :whatever: Drifti so ?e kar realni ampak zgodba je pa res tako debilna!

Jup Dizel je gotovo napoved za ?etrti del. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

a misl? da oni nebi kakega mini agregata dal v to ?ogo da bi se vrtela tam do 15000rpm :bravo:

:hohoho: Si predstavljap to kamikazo ?ogo, ki bi kar sama letela v gol in predriblala Brazilce. :blink:

?udno, da se ne spomnijo kaj tak?nega. :P Daj jim po?lji idejo, bo v 1 letu realizirana. Na naslednjem prvenstvu bodo pa ?oge same igrale, igralci jih bodo morali pa loviti in se boriti, da ne pride v gol. Ali pa bo dalinjsko vodena. :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

:hohoho: Nisem tako mislil. Pa? malo sem bil nervozen no. sramezljiv

Zdaj je ?e bolje. :P

Japonci naj pa raje avte in high tech stvari delajo pa driftajo, zo pa? obvladajo, svaka jim ?ast. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mater sem ?iv?en trenutno.. Japonci so mi naredili Mazdo, ampak brazilci pa igrajo s srcom...

Da tekme Hrvati vs Avstralci ne omenjam... ?iv?ki, ?iv?ki...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

Sam iz firbca sem ?el preverit koliko navora ima tista 350Z--->427 lb ft. Koliko je ?e to Nm? sramezljiv

Ok pustimo to, tole ?e postaja filozofska debata... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

Model ?e nisi po?tudiral niso vse konji, jaz imam raje ve? navora in to pri ?immanj rpm-ih.

Saj s turbino jih tudi to dobi?. :bravo:

@Komar: Nizka! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

?e ?e,samo vsi skupaj ne ?i?ajo enga Ferrarija ali Porscheja! :D

?e ?e ampak, ?e kupi? 350Z, ti ?e vedno ostane dovolj ke?a, da naro?i? iz Avstralije Twin turbo kit in dobi? 400 konjev pri 0.6 bar. :bravo: Sem v neki reviji bral, ko je nek Angle? nameraval kupiti 911 vendar je ravno takrat ven pri?el 350Z in je raje kupil Nissana. :hohoho: Pa ?e pri?paral je. :D Aja pa ?e celo na minimumu ima boost tako, da je ?e nekaj rezerve. :blink:

No ampak meni so tut Por?i zakon! :rispekt: Da me ne bi slu?ajo kdo narobe razumel. Samo je pa hec, ko tisti 350Z pade mimo 911. :blink::bravo:

Mah saj nima veze, ?e je Por?, Feffafi, Lamborđini traktori, Mazda, Nissan... da le ima ?im ve? konjev pa se ga ne bi branil. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

hehe... a ve kdo, koliko Mazd dobim za takega ferarija

tsh... gajba ...

:bravo: ?isti Mazda?! :hohoho: Samo res. RX-8ko, pa ?e MPSko, pa ?e bi mi ostalo mogo?e za 350Z. :blink::rispekt: Predvidevam.... :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Kolega je kupil Canona in je ultra super duper zadovoljen. Pomo? pri nakupu je bila pa by Marko. Torej bo kar OK. ;) Zelo dober fotoaparat.

Aja Marko je trenutno ?e dale? od civilizacije tako, da ne pri?akuj odgovora do jutri. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Letos nisem niti z levim o?esom o?vrknil ka?ne dirke F1! :blink: Na za?etku ni bilo ?asa, potem me pa kar mineva... Saj je vse skupaj en drek. :hohoho: OK, ni drek, ampak sli?i se pa dobro. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ne naredit
Napisano

Budalo! :hohoho: Laptopguy raztura. Rez ga je ko?talo ampak ziher je v tej njegovi web strani na?el vsaj nekaj zado??anja. :bravo:

Leg fetish---> LOOOOOOL

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

saj je ?e sama vo?nja pri taki hitrosti lahko piz... navsezadnje je ?lovek narejen za gibanje od 5 do 30km/h

Jup! ?e bi Bog hotel, da bi se vozili 200 bi nam dal turbo noge. :hohoho:

Zdaj sem se spomnil enega komedijanta (comedy showi, ki so v USA): "?e bi Bog hotel, da ne masturbiram, bi mi dal kraj?e roke!" :hohoho::hohoho::whatever::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Moja 106ka 1.1 60 konjska je ?la po ?tevcu v dolino najve? 175. :ne vem: Gume pa namesto 155/70 R13 so bile 175/60 R13 Po ravnini je ?la najve? 150-160. Zato pa ne verjamem ljudem, da njihovi mlin?ki letijo 200, ?e ne morejo! Fizi?no nemogo?e, da gre po ravnini toliko. Edino kolegu, ki je ?el s Celico (ta stara) 1.6 90 konjsko verjamem, da je ?la ?ez 200 malo v dolino in malo pod 200 po ravnini, zaradi aerodinamike. Ne pa Punto in Petka, ki sta aerodinami?na pribli?no toliko kot omara. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

starej?i clio je hitrej?i, manj ?re, ima ve? prostora (in tudi malo ve? konj) kot polo, pa ?e registracija je cenej?a

Starej?i Clio (l.94) 1.4 je hitrej?i, ?re mu 12 litrov, zadnje sede?e je ven pometal (ima tudi manj konj-75)... Ampak od kje tebi Polo?????? jaz imam Mazdo 323 C 1.5 88 konjsko... :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano
<_< Vsake gare gredo hitreje kot moj Japonc... :vskalo: Klinc pa tak Japonc, ko gredo Clioti 1.4 in Petke hitreje.... :mi pijemoo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.