Skoči na vsebino
Geneva auto show
Napisano

vstopnina = 14 frankov

prevoz= labi gt dizel power :)

cena pa cca 150 eur v eno smer (benz+avtoceste)

bi sli isti dan tja in nazaj pol...npr. celo noc vozil, cel dan na sejmu in pol nazaj

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Geneva auto show
Napisano

a bi kdo sel? razmisljam ce bi sel, ampak sam it je mal predrago (sam zarad autoshowa)...kdo bi sel z mano?

pa v postev pride samo 18marec (ker sem do 17tega v pristini)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tablice
Napisano

dando sem te videl vceri (al predvcerasnjim)..pa kr umazan nissan (kaj se to pravi?? :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DV in DVD kamera
Napisano

ok bom tko probal, s tem mam dela (ceprav s profi opremo) pa mi verjam, da dela sony najboljse kamere...

lahko pogledam ce ti lahko kaksno lepo ceno zrihtam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Look at the situation from the bride side.... :D

..or from the groom side? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

ooo hvala hvala...danes bom sel normalno spat, ker sem cist out, jutr pa najbrz bom spet celo noc pokonci (recimo pokonci no :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEZA AVTOMOBILOV
Napisano

A bi nam kje pustil da stehtamo avte...pa re?emo da damo za per in ?evap?i?e :D

mene niti ne zanima kok tehta, tko da grem direkt na cevape :)

drugac pa na moji prometni pise 1335 kg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEZA AVTOMOBILOV
Napisano

Izgleda, da je nova tezja za 30kg pol (15kg sesta prestava, 100gr vecji znak, 250g una plastika za nepripete pasove.i...itd :D )

ne verjet carfoliu, ker lazejo...(ti podatki na mazda.si so kar tocni)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEZA AVTOMOBILOV
Napisano

Boss pa kako opremo mas to?? A stejes se mitraljeze pa to? (si pa pozabu dodat M6 sport)

Mazda 6 CD 120 CE: 1410 kg

na prometni vem, da je en drug podatek mislim da okoli 1300kg...ne vem pmoram pogledat (prometna je pa v avtu nekje)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.