Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Včeraj pokličem prijatelja, s katerim se že kar lep čas nisva slišala. Da malo vidim, kako mu gre. Pa mi je razložil, da se trenutno ukvarja z aquatermalno obdelavo keramike, aluminija in drugih kovin v nadzorovanem okolju. Priznam, da je name naredil velik vtis. Dokler mi ni razložil, da pomiva posodo, njegova žena pa stoji poleg... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Dve dami gresta mimo skupine upokojencev, ki se ob vrčku piva pogovarjajo in slišita:

"Jaz lahko petkrat.... Jaz lahko osemkrat.... Jaz lahko samo dvakrat....!"

Prva komentira:

- "No, tile so pa za svoje leta še kar dobri!"
- "Ah, saj nisi razumela! Poznam jih in vem, da se pogovarjajo le o tem, kolikokrat gredo lahko v gostilno s svojimi pokojninami..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zgodila se je prometna nesreča. V Jožetov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je predlagala, da mu bo plačala 15.000€, da bi se izognila policiji. Jože se je strinjal. Iz radovednosti jo je še vprašal:
- “Ali vam lahko postavim še eno vprašanje?”
- “Seveda.” je odgovorila blondinka.
- “Veste, jaz že 30 let delam v uspešnem, zelo uglednem in znanem podjetju tudi po 12 ur na dan, pa še v soboto in nedeljo delam pri privatniku in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?”
- “Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge.”
- “To je tako po domače, jebete se za denar?”
- “NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. Jebanje za denar je tisto, kar vi že 30 let delate v vašem izredno uspešnem, uglednem, znanem podjetju..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se tukaj spodaj pod pisarno igrajo otroci in kričijo na ves glas. Ker mi je že zjutraj nekdo 'dvignil pritisk', jih imam dovolj, odprem okno in zakričim:

- "Halo! Če ne prenehate s tem kričanjem vam bom je##l mater vsem po vrsti!"

Z bližnjega balkona se oglasi ženska:

- "Tisti kodrasti, blond, ki se najbolj dere, no, ta je moj..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Sm kmet an s hribu doma pa ne zastopm lih tanartabl usega tega. Ma ki bojo zdej auti iz litine? Dobro, saj litina ni samo 'siva litina', lahko je ulito tudi iz plastike ali česa podobnega. Ni mi samo jasno, kako bo zgledalo, ko bo prišlo do najmanjše nesreče, na primer, da ti kdo na parkirišču udari blatnik. Ker bo vse iz enega kosa, bo avto kar hitro totalka...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eden od problemov današnje družbe je, da ljudje nočejo biti koristni, ampak pomembni.

In ravno enega takega moram srečati že navsezgodaj zjutraj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bi znalo biti. Se je število čred zmanjšalo, ker so toliko lovili, država pa preden je kaj povrnila, si se načakal... Srne sicer imamo, a se jim očitno ne da loviti srn. Bambije pa pospravijo šakali. Tako da, ja, lahko, da se je res odpravil iz Lokovca...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

So me obvestili, da gre naš enoprostorec čez 14 dni v proizvodnjo.

Saj ne vem, ali naj se tega veselim ali naj se tega bojim. Mislim, ko spremljam, kakšne težave imajo ljudje z novimi vozili in kako slabi materiali so v novih vozilih, dobim občutek, da bi bolje naredil, če bi starega pošteno poservisiral pa bi znalo biti, da bi zdržal več kot novi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Ti primerjaš nočni tek s 1000 ljudi v dokaj velikem mestu, ki je ustvarjal reden hrup in neke rovte bogu za hrbtom no...

prosim.

Sem šel prav preiskat članke o tem dogodku.

Ja, nočni tek s 1000 ljudmi, to je res.

Ampak ne vem, kje si našel 'dokaj veliko mesto', ker to se je zgodilo v Zaki pri Bledu. Približno 500 metrov proč. Pokol naj bi se zgodil zahodno od Razgledne ceste 16 na Bledu (pomagaj si z Google zemljevidom). Od Zake proti zahodu (Pokljuka) pa je vse prazno, ni stalno naseljenih hiš vse do gostilne na Zatrniku (kakšne 4 km zračne linije), kjer se pa potem odprejo gozdovi na sever na Mežakljo, na zahod pa do Debele Peči in Tošca in naprej v Triglavski nerodni park. Ve se, da volku ni nobena težava preteči 40 km, tudi 70. Če se je trop torej odpravil iz Bovca (pa mislim, da se trop zadržuje kje bližje, saj sta Pokljuka in Mežaklja primerni za volkove - ampak to je zgolj moje osebno mnenje!), je brez težav prišel do Zake skozi neposeljene ali redko poseljene gozdove. Tako da je očitno tudi 'dokaj veliko mesto' v bistvu 'neke rovte Bogu za hrbtom'...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prvič slišiš? Potem pa malo bolje poslušaj...

Znani so primeri, ko je volk napadel tudi človeka. Torej ni nemogoče, da bi bil 100 metrov stran od hiše. Poleg tega volk ni nikoli eden, vedno je trop. In ker volkulja koti konec januarja ali v začetku februarja, mladički pa brlog začnejo zapuščati konec marca ali v začetku aprila. Sredi maja pa jih začnejo učiti loviti. To je najlažje na ovcah, ki se ne razbežijo in ne bežijo daleč, ampak ostanejo skupaj v krdelu in imajo mladički veliko priložnosti za napad. Posledica je veliko poklane živine, ki je ne pojedo. Tako so leta 2017 v Čepovanski dolini v eni noči poklali 35 ovc, pojedli pa so samo eno... In 'pogon' je potekal od ene hiše po pašniku mimo druge hiše, ki je od prve oddaljena kakšnih 220 metrov in naprej do tretje hiše, ki je od druge oddaljena še kakšnih 300 metrov. Pašnik, kjer se je to dogajalo, je bil velik okoli 7 ha. Lastnik teh ovac, sicer znan ovčar na našem koncu, je zdaj nabavil še osle - li so edina ustrezna zaščita pred volkom. Niti pastirski psi ne morejo ubraniti črede pred krdelom volkov - ali pa mora biti trop pastirskih psov res velik. No, pomaga tudi, če je zraven kakšen pastir brez milosti in z Mauser 7x62 v rokah...

Ja, teoretiki zarote pa bodo rekli, da je vse skupaj zrežirano, to pa verjamem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Orel sedi in počiva na veji, čisto nič ne dela..
Majhen zajček zagleda orla in ga vpraša:
"Ali lahko tudi jaz tako sedim in nič ne delam?"
Orel odvrne: "Seveda, zakaj pa ne?"
In tako sede zajček pod vejo na zemljo in tudi on počiva. Nenadoma plane iz grmovja lisica, zagrabi zajčka in ga poje.
Morala zgodbe:
Da bi lahko sedel in nič delal, moraš sedeti zelo, zelo visoko..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nekoč sta živela popolna ženska in popolni moški. Po perfektnem zaročnem dvorjenju sta imela perfektno poroko. Njuno skupno življenje je bilo, seveda, popolno. Na nek vetroven in snežen božični večer se je ta popolni par v perfektnem avtomobilu peljal po cesti, ko sta opazila postavo ob cesti. Ker sta bila popolna, sta seveda ustavila. In tam je stal Božiček z veliko vrečo igrač. Da otroci ne bi bili razočarani, je ta popolni par seveda naložil Božička in pomagal razdeljevati igrače. Vendar so se na njihovo smolo vozne razmere tako poslabšale, da je prišlo do prometne  nesreče.

Samo eden izmed njih je preživel!

KDO ?

Preživela je popolna ženska. Samo ona je v resnici sploh obstajala. Vsakdo namreč ve, da Božička in popolnega moža tudi NI!

Ženske tukaj nehajo brati, ker je konec šale, moški pa naj berejo naprej...

Torej, če ne obstajata popolni moški in Božiček, je morala biti za volanom ženska. To je tudi razlog za nesrečo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Moški pripelje svojega prijatelja domov na večerjo. Nenajavljeno. Direkt po službi.
Žena ga prične nadirat, prijatelj pa se samo usede poleg in posluša.
Žena:

- »Nimam frizure, sem brez make-upa, hiša je v razsulu, posoda je umazana v koritu, … in danes se mi pa res ne da še kuhati. Zakaj za vraga si pa zdaj še njega pripeljal domov?«
Mož:

- »Ker razmišlja, da bi se poročil … pa sem mu obljubil demo verzijo...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 19 urami je Boss napisal:

Se popolnoma strinjam... to so tudi tako imenovana 15minutna mesta, ki niso nič drugega kot lepši izraz za geto. Inter ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Še največja težava je pa, ker birokrati niso sposobni razumeti, da 15-minutno mesto lahko organizirajo v Ljubljani. Že v Spodnjih Pirničah bolj težko. Za Zavrh pod Šmarno Goro si pa sploh ne predstavljam. Ampak birokrati bodo ukazali za vse enako. Tako kot električne avte. Za nekoga, ki se vozi z enega dela Ljubljane v drug del Ljubljane, je EV najprimernejši za stanje na semaforjih. Za nekoga iz Ambroža pod Krvavcem pa to ni ravno najprimernejše vozilo. Ali pa za nekoga iz Krvave Peči. Tudi Bukovec ni najprimernejši za EV. Ampak birokrati ne dopuščajo izjem. Razen pri res velikih onesnaževalcih, kot na primer jahte, barke, helikopterji, letala, ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 23 urami je g.Wankel napisal:

Verjamem pa, da če nekdo živi v hribih, si še manj predstavlja kako je dejansko v civilizaciji spodaj.

Zato pa sprašuvlem. Kako bom pa kej vedu, če ne bom nič vprašu? Sicer tud če vprašam, ne zvem, ampak vprašu sm...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.