Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Prej mi pride na vrata sosed in pravi, da mi je nekdo poru?il zadaj avto. Greva skupaj pogledati in res, ?ez zadnji odbija? bela barva. Takoj vidim, da samo z poliranjem ne bo ni?. Valjda sem popizdil.

In glej ?udo... v tistem se pripelje en model v beli ?kodi.Pride ven iz avta, mi da roko, se predstavi in re?e, da je on ta, ki mi je podrajsal avto.Da se opravi?uje a ?ele, ko je pri?el domov sta z ?eno opazila svoj sprednji poru?en odbija?. Rekel je, da ne bi mogel spati, ?e ne bi pri?el nazaj. Obljubil mi je, da greva v torek k pitorju in da vse on pla?a.Res,ne more? verjet, da ?e obstajajo taki ljudje. Na koncu se je ?e parkrat opravi?il in dejal, da se mu je to v 14 letih prvi? zgodilo.Vsaka ?ast.

Sem mislil, da sem samo jaz tak norc? . Ko sem sosedi ruknil cliota sredi noci in ji pustil telefonsko ter ji "dal kuponcek".... jbg, s karmo se ni za spilat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kolikor sem danes gledal kvalifikacije ima Kimmi mnogo ve? simpatizerjev oz. navija?ev kot Vettel. Torej, ?e mu dovolijo zmagati, bo ?e ve?ja takoimenovana nori?nica.  :P

Bo pa itak Hamilton prvak, tako da mu lahko pustijo zmagati po vseh su?nih letih brez uspeha.  :ouje:

Ja,kimi je priljubjen... ne recem... edini stare ?ole, poleg alonsa... ampak, ker sem navijac ferrarija ze od sezone 1996 , v dobrem in slabem in se Seb bori za naslov je jasno za koga drzim pesti.

Hamilton prvak? Pa ne letos. Saj ce se prav spomnim sva nekje pri zacetku sezone stavila za pijaco in kebab , kdo bo prvak? . To ?e velja? ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avgust je bil kar soliden , sploh glede na precej nadur v sluzbi in dejstvu, da sem vecino vozil z novim MTBjem (kjer se seveda kilometri pocasneje obracajo).

19x na kolesu ; 1065 km.

3x tekel.

V posmeh vsem zama??enim debilom, ki s ?ikom v gobcu in pirom v roki tako radi pametujejo kako je ?port nekul in spretno iscejo izgovore ter me vsakokrat znova opomnejo, kako me clovek lahko beden.

Sicer pa najlepsa tura v Avgustu definitivno Urslja Gora z okolico... ceprav tudi Nassfeld in Korensko sedlo ne zaostajata kaj dosti?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je govoril tudi moj o?e. Ampak jaz sem vedno ugovarjal, da to ni res. Zjutraj pride dan sam od sebe. Lovi? ga zve?er, ko je kar izginil, pa ne ve? ne kdaj ne kam...

Delam na temu, da je cimmanj takih dnevov, ki bi mi izginili, jaz pa bi se spraseval kam...

Tako pa ze pozno popoldne pogledam nazaj in si recem "jp, zdj grem pa lahko pocasi spat".

Res pa je, da dokler sem prelezal po cele dneve, sem tudi jaz imel obcutek, da mi dnevi bezijo, ja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Natakarica je krepko falila in naredil si krepko ?talo.

Lepo bi bilo, ?e bi kdaj kdo znal tudi krepko pohvaliti tiste, ki krepko dobro delajo. Sem jaz enkrat poslal pisno po e-mailu pohvalo nekam, pa so me klicali na pogovor in jih je zanimalo, kaj je bilo narobe, da sem tako cini?no napisal. Enostavno jim ni ?lo v ra?un, da sem bil le nadvse zadovoljen in sem resno pohvalil...

Brez skrbi,znam tudi pohvaliti. Tudi tukaj sem ?e nekajkrat opisal kak?no lepo/dobro izku?njo s kom.

Nisem pa jaz naredil krepke ?tale,ampak si jo je s svojo debilnostjo kar lepo sama.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hecam te... sedaj lahko mirne vesti teh 610? zapravis za kolo recimo :D

Ja,to je una varianta k najdem 20eur v lastnem ?epu in mam filing d to je pa direkt za zapraviti:).

Tko ?akam Radar iz Avstrije in ?e ga ne bo,bo ta denar ?el za nekaj kar si ?e nekaj ?asa ?elim. ?udna,ampak Kul logika :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No samo da si resil. Meni je bilo itq jasno da bos dobil denar nazaj :). Ce tako pogledas si dobil kofe in neves se kaj si narocil v vrednosti 6,10? zastonj... tako da si ti nakoncu se profitiral :P

Ja,to je sicer res... Ampak tudi ?ivci so nekaj vredni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vceraj sem na banki izvedel, da so mi nazaj nakazali teh 610eur. Ni vec cmoka v grlu. Morda je pomagal mail, ki ga je poslala kolegica pravnica. Seveda nikakrsnega opravicila s strani kuzle v obliki natakarice, niti od njenih nadrejenih...

No,meni je bila to ?ola za naprej, priporocam tudi ostalim, da vkolikor tega ?e ne pocnete, VEDNO prekontrolirate vsoto na POS terminalu, preden vtipkate pin. Kradljivci so kot kaze res na vsakem koraku...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V primeru obiska zdravnika, bo udele?ena tudi policija, ki bo izdala pla?ilni nalog 200 ? lastniku psa. Pes bo ozna?en, kot nevaren in bo moral nositi nagob?nik od sedaj naprej. Doma bodo morali postaviti znak "pozor nevaren pes" in pa vsaj 1,8m visoko ograjo, ?e ni privezan za ogrado.

?e se incident ponovi bodo psa uspavali.

Podobna zgodba se je zgodila par dni nazaj na ?entvi?kem hribu. Najbolj miroljuben pes na svetu je bil stisnjen v gozdni poti med drve?ega kolesarja in drevesa. Seveda se je ustra?il in ugriznil kolesarja v gle?enj. Lastnik mora slediti vsem zgoraj omenjenim ukrepom. Je pa ?isto potrt saj mora sedaj skoraj popolnoma spremeniti svoje navade s psom.

In tako je edino pravilno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej ne vem a je to za sem ali za jamralnik. Med kolesarjenjem se z njive za mano za?ene eno pseto in me ugrizne v gle?enj. Sicer sunem z nogo ampak se ?e kar zaganja vame tako, da ustavim in samo, da mu obrnem hrbet se ?e spet za?ene vam. Pol pa le za?ne lastnik klicat psa, ki ga seveda nekaj ?asa ignorira, pol pa le nekak popusti. 

In tukaj se zgodba ?ele za?ne, saj na to, da mu povem, da me je ??ene (okej 30kg cucek) ugriznil v gle?enj, mi on jebivetrovsko nazaj, da me je ugriznil zato ker sem ga brcal. WTF - brcnil sem ga ?ele, ko me je ?e dr?al za gle?enj. Pol pa jaz njemu: ja to bo, zapeljal sem na njivo in poiskal cucka, ki je mirno le?al v senci in ga za?el brcat, a ne? Nakar on meni, da bo pa? tako povedal policiji, ?e ga prijavim - ma da ti pamet stane.

V glavnem mel sem poln kurac pregovarjanja, ker pa? z idioti se itak ne da in se odpeljem naprej, a ?e po 30 metrih spet laje? in cucek spet pikira name. ?e enkrat zabremzam in sko?im z bicikla, nakar ?e sam zarjovem, stegnem roke in se zapodim proti njemu - pol je pa ?rto vlekel, un se pa dere za njim, ko budala, a ga cucek ne ?mergla ni?.

Sploh ne vem, pri teh norcih, kaj je za narest v takem primeru: sem poklical policijo in seznanil z dogodkom, a so me gladko zavrnili, da kej dosti ne morejo. Na moje vpra?anje, kako naj se zavarujem, a recimo s pi?tolo pa je policaj ratal rahlo nejevoljen, da bi to bilo nelegalno in kaznivo. A odgovora na to kako naj se zavarujem nisem dobil.

Zdej verjetno je bil ?e kdo v taki situaciji (men je bilo nekako prvi?, da me je cucek ugriznil), kaj je sploh za narest? A nosit s sabo kak?en solzivec, no? al kaj drugega, ker tole ni bil hec - pseto je bilo ?ist podivjano.

Huh,mal me preseneca odziv policije. Jaz osebno bi takoj poklical policijo,napadel te je in pika. ze zaradi belezenja napada. V najslabsem primera tvoja beseda protii besedi lastniku.

Sicer pa kaj naredit... jaz osebno zarjovem (ampak res zarjovem) na psa in ko je neposredna nevarnost mimo , jebem mater lastniku. Sicer pa... kar imas pri roki; pijaca v bidonu na smrcek cucku in ja, konec koncev, solzivec proti cuckom... preverjeno jih zapece 100na uro .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne bom pohvalil sebe, ampak mojega zelo dobrega prijatelja.

Dolga leta sva skupaj ?urala, hodila po kofetih. No, mene je to minilo in sem se precej vrgel v sport. On pa pa? ne... in so se vezi med nama pocasi krhale. No, par dni nazaj si je kupil specialko.

In sva sla danes na zelo umirjenih 50km, z dvema pavzama in s precej preklinjanja (ker sem ga na Pance peljal cez Repce ), malo gledanja bejb v centru in s ?e vec smeha iz obeh strani. Seveda... tempo pricakovano...uzivaski.

Kapo dol. Vem da je potrebno OGROMNO odrekanja in kar nekaj jajc, da se vstane iz fotelja, dvigne za 1 dobro placo denarja in se odpravi kupit svojo prvo kolo... in to specialko.

Zdaj pa samo migat... ?e bi vec ljudi znalo tako razmisljati....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A je bilo namenoma ali ne,niti ni va?no. Vem pa da je dolo?en (Mali procent)ljudi bolj pokvarjen kot sem jaz lahko sumni?av ali/in previden. Recimo,da se ji zgodi ali pa "zgodi" da takole ra?una 600eur preve?... Potem lahko iz blagajne vzame 600eur in obstaja mo?nost da pa le ima nekaj od tega... Mogo?e,nevem... Nisem dovolj pokvarjen.

Hja,kar se ti?e ?e nisem videl zneska ko sem vtipkoval pin... Ne,bil sem v guzvi,vem da ni to opravi?ilo... Pa? jbg moja malomarnost.

Tudi jaz delam s POSom 1x na mesec Max in vem da lahko storniras pla?ilo v .... Nevem...5ih minutah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ampak.. strogo uradno; to ni kraja... Nih?e mi ni dal pi?tole na glavo... Sam sem vtipkal pin...

No..saj s slabo reklamo utegnejo izgubiti ve? kot 600eur... Vsaj upam...

Mene vem da je izu?ilo. Je pa jeba ker je bilo to v soboto zve?er; zaprte banke..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

bu?man, ne pogovarjaj se z njimi, pojdi na svojo banko in   blokiraj tranzakcijo z dokazi.

Ok,zdj bom izpadel neumen,ampak jbg,ne ukvarjam se s financami... Po kolik?nem ?asu se pa izvede transakcija? Mislim da sem ta vlak ?e zamudil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja tako naj bi verjetno bilo, ampak zadnje ?ase se vse preve?krat zgodi, da je na koncu celo o?kodovani kriv, ker ni takoj preveril izpisek, SMS na telefonu in primerjal z ra?unom. Oziroma je ratal parakti?no ?e vse normalno, tudi tiste stvari, ki so bile neko? velik moralni NO-NO. ?al <_<

Evo,tocno to tudi jaz pravim. Ampak ne,zdaj se ogromno ljudi ukvarja zakaj sem kao izgubil ?ivce,zakaj nimam novodobnih sms storitev in ja... Ona je pa boga revica ki jo nestrpni gostje nadlegujemo. Medtem ko ona na pritajen na?in krade.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zakaj nisi izbiral besed?

Ali si najprej poskusil vljudno raz?istiti in natakarica ni hotela ali si se kar takoj za?el dreti?

Ne,ne,jaz se ne derem. Pa? glupo se je delala in nekaj jecljala in farbala v ksiht in bila totalno zmedena in predvsem NI VEDELA KAKO UREDITI ZADEVO. torej ni vedela kako rokovati z opremo,ki je v njenem delovnem okolju.

2x sem lepo mirno rekel,potem pa z mirnim tonom,pa? malo glasneje in bolj razlo?no in z besedami,ki pa? niso vi?ek vljudnosti. ?e ne zlepa pa zgrda,ne? Derem se pa ne,skoda glasilk.

Nevem no... Natakar naredi ?love?ko napako,stranka pride nazaj... A ne bi bilo prav da bi stvar potekala tako: Gospod se opravi?ujem,moja napaka,dajva stopit nekam stran od gne?e da v miru uredim zadevo. Se iskreno opravi?ujem,se bom posvetovala z nadrejenim,veste,res mi je ?al... Evo urejeno,pardon ?e 1x.. in v znak oprqvicila;kak?no kavo pijete?

Pa bi se zadeva ?isto mirno re?ila in bi se ?e z VESELJEM vra?al tja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.