Skoči na vsebino

ja js tut, od dveh razli?nih emailov, sm dobu napisano razli?no besedilo, uspodi pa fotka od ene in iste punce, sm poslal nazaj, zakaj la?eta, pa nism dobu nobenga odgovora :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toyota Sera
Napisano

Saj tut Suzuki Cappucino-ta, Mazde AZ-1, Nissan Cube, facelift Cliota V6, in ?e marsikaterega ni.... Po drugi strani pa Japonci nimajo Yugota, Fiatov, Renaultov... :jezicek:

ma klinc pa Renault :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

Ce ne gre po defaultu, desno klikni na setup in izberi nekje comatibilty z recimo Visto ali XP ...

sm to?n tak naredu in je ?lo ja, druga? pa res ?ist vse dela u nulo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

Sedmica je v bistvu Vista SP3 :) ... oz. po domace povedano... to kar bi morala biti ze Vista... :) ... Vsekakor priporocam prehod na Windows 7 ... Sicer imam na sluzbenem notebooku se vedno Windows XP... ker je se najbolj stabilen ... pa tudi notebook je ze malce v letih (star dobre tri leta)... a sem na drugi disk namestil tudi Windows 7... samo za test zaenrkat, ker si moram vzeti se cas, da vse zadeve namestim na sedmici...

Pri sedmici obljubljajo, da vse zadeve, ki so laufali na VIsti, naj bi laufale tudi na sedmici... poleg tega pa ima sedmica se Windows XP compatibility nacin... s katerim lahko dosezemo, da tiste zadeve, ki so bile spisane za Windows XP in ne delujejo na Visti, delujeo na sedmici... :)

klinac, Nokia Software Updater se ?e neda namestit :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jebenti sunac, po?asi bom zasovra?il ?tajerce za volanom pa naj mi odpustijo vsi foruma?i tukaj. Prav VSAK ponedeljek (tole je ?e tretji zapovrstjo!) je na cesti Dom?ale-LJ nekje nesre?a, ker se za?ne romanje iz ?tajerske v LJ. In prav vsak ponedeljek potem ljudje hodijo dol v Krtini in se zabije od Krtine, ?ez ?elodnik proti Trzinu in LJ. Danes presenetljivo ?e ni bilo sile ampak najbr? zato ker sem ?e preventivno ?el po stranskih kozjih stezicah. :whatever: Je pa rekel sodelavec, da je bila kar lepa kolona. <_<

Pa nismo vsi ?tajerci taki :D

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zapelj...olicista-2.html

kAJ PA ALKOHOL??? A ce odklonis ti ne smejo meriti?

kolker js vem, da ?e odkloni? te prisilno odpeljejo na odvzem krvi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam to sta 2 skrajnosti malo popiti in se imeti pamet v glavi, drugi razred so pa totalni nalitki, ki ne morejo vec razmisljati, in sploh ne vedo kaj se dogaja, ce pridejo domov sploh ne vedo kako.... :ne vem:

Jaz sem enak no alko no car - tudi ce je voznik pameten ah sej sem spil sam.....me ne bo vozil. Redka izjema je deci-2 (max) vina ob obroku!

Welkam to de klab ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sm bil zdej 3 mesce na prostovoljnem slu?enju voja?kega roka, pa so ?li eni vn pit, pa je en sovojak na park placu 2 avta kr fajn kresn (dober, da je bla sam materialna ?koda), upam, da se je vsej mal upra?u kaj bi lohk blo, ene to izu?i druge ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.