U potjeri za voza?em Citroena pulskih oznaka u no?i s utorka na srijedu oko 1 sat slu?beno policijsko vozilo sletjelo je s kolnika na raskri?ju Tomassinijeve i Zorani?eve ulice na Verudi i udarilo u zid pokraj kafi?a. Policijski slu?benici nisu ozlije?eni, a jednom od njih vjerojatno ?e uslijediti prekr?ajni nalog.
?eprav je bil na slu?beni dol?nosti med lovom be?e?ega vozila, bo dobil kazen za parkiranje v zid.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vmesne fotke, ker roke so takoj preve? usrane. Tu sem ?e menjal strohnjene letve, je pa druga?e bila ?e o?i??ena in odprti del je ?e nazaj pritrjen, slikam danes. Tako da sedaj manjka tesnenje robov, notranji podenj, za??ita in tesnenje tal pod prikolico.....?trih in se vr?em na notranjost
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Otroka sta stara 1 in 3 leta, tako da skoraj gotovo eno leto ?e ne bom prodajal, potem bo ?el prvi od hi?e dvosed. Tolk da ve? planirat.................... .
........................drugega otroka
da ne boste mislili da sem obupal, ravno nasprotno, dela potekajo po na?rtu, sem super zadovoljen, a vsak dan roke polne sikafleksa......ne morem slikat :)
Ne da se mi brskat po netu ker vem da tukaj ?e kdo pozna odgovor. Zakaj mi HDMI kabel ne prena?a zvoka iz compa na TV? Je kak?na fora ali pa? ne prena?a zvoka...kar mi je sicer ?udno.
prena?a ga, vpra?anje je ali ima? ti v nastavitvah winsow izbrano pravo napravo za zvok
- playback devices
- izberes audio napravo in da? set default
Mora biti pa aktivna - kanal na tv izbran. In potem ?e sam ne gre nazaj na zvo?nike, obraten postopek za default napravo.
Tud to je ena od opcij, ampak odkar je vajper v gara?i mam za pomo?no zimsko prevozno sredstvo po novem kr enga od dru?inskih Ferrarijev z zavidljivimi 55 konji?i. Nora zadeva.
Jaz sem res mislu zeno ne pleh pi...
Ce pa je to kaka panda ali podobno si zmagu cez zimo
Spet fenomenalen vikend na jadranki in otokih, tudi burjo smo premagal cez velebit Ko so zaprli del Senj - Novi Vinodolski.
Rekel bom samo to : slovenci smo deset let za hrvati ko pride do urejanna in kvalitete cest!
Vsi stirje ( pa sem bil dalec najmlajsi) smo govorili samo o tem in na koncu ze v sarkazmu debatiral kako so hrvaske ceste zjebane in da bomo drscju posali pohvalno pismo da delajo fantasticno delo in da predlagamo se visje cestninske dajatve...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
samo pol te?ko dela? s stvarmi, bom probal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani