Skoči na vsebino
Obnova počitniške prikolice
Napisano

?e se ne motim si naredi milno me?anico pa nama?i roke in se ne prime nanje

samo pol te?ko dela? s stvarmi, bom probal.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

En ma prevec cajta.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Obvezna prijava na policijo.

Jah men so pa policisti rekli ko sem tablico izgubil da to ni potrebno, na vprasanje kaj pa ce jo zlorabijo ala pumpa pa to, ni imel odgovora...

Pol si pa misli, spet si sam prepuscen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Vreme je spet nor ta vikend za mopede.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.istranews.in/clanak/policijskim-vozilom-prilikom-potjere-udarili-u-zid-292/

u?imo se slovenci.......

U potjeri za voza?em Citroena pulskih oznaka u no?i s utorka na srijedu oko 1 sat slu?beno policijsko vozilo sletjelo je s kolnika na raskri?ju Tomassinijeve i Zorani?eve ulice na Verudi i udarilo u zid pokraj kafi?a. Policijski slu?benici nisu ozlije?eni, a jednom od njih vjerojatno ?e uslijediti prekr?ajni nalog.

?eprav je bil na slu?beni dol?nosti med lovom be?e?ega vozila, bo dobil kazen za parkiranje v zid.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vmesne fotke, ker roke so takoj preve? usrane. Tu sem ?e menjal strohnjene letve, je pa druga?e bila ?e o?i??ena in odprti del je ?e nazaj pritrjen, slikam danes. Tako da sedaj manjka tesnenje robov, notranji podenj, za??ita in tesnenje tal pod prikolico.....?trih in  :bravo: se vr?em na notranjost

post-2637-0-00388000-1412758498_thumb.jpg

post-2637-0-43113000-1412758522_thumb.jpg

post-2637-0-87088400-1412758541_thumb.jpg

post-2637-0-03093900-1412758564_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez cca. urco pa pol grem prevzet francosko vozilo :ninja:

bo avto zmogel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Otroka sta stara 1 in 3 leta, tako da skoraj gotovo eno leto ?e ne bom prodajal, potem bo ?el prvi od hi?e dvosed. Tolk da ve? planirat.................... ;) .

........................drugega otroka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

da ne boste mislili da sem obupal, ravno nasprotno, dela potekajo po na?rtu, sem super zadovoljen, a vsak dan roke polne sikafleksa......ne morem slikat :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V?eri gledu film Edge of tomorrow in prec na za?etku sm se :hohoho:

Ljubljana glavno mesto Hrva?ke :D

edge.jpg

Ja ja ta je dobra mas ze fore na jutubu o tomovi invaziji na jug :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ne da se mi brskat po netu ker vem da tukaj ?e kdo pozna odgovor. Zakaj mi HDMI kabel ne prena?a zvoka iz compa na TV? Je kak?na fora ali pa? ne prena?a zvoka...kar mi je sicer ?udno.

prena?a ga, vpra?anje je ali ima? ti v nastavitvah winsow izbrano pravo napravo za zvok

- playback devices

- izberes audio napravo in da? set default

Mora biti pa aktivna - kanal na tv izbran. In potem ?e sam ne gre nazaj na zvo?nike, obraten postopek za default napravo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Drejcek in trije marsovcki
Napisano

Pocakajmo da vidimo ali jo je koncno kdo vrnil v knjiznjico jutri pol pa dorecemo.

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tud to je ena od opcij, ampak odkar je vajper v gara?i mam za pomo?no zimsko prevozno sredstvo po novem kr enga od dru?inskih Ferrarijev z zavidljivimi 55 konji?i. Nora zadeva.

Jaz sem res mislu zeno ne pleh pi...:)

Ce pa je to kaka panda ali podobno si zmagu cez zimo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Spet fenomenalen vikend na jadranki in otokih, tudi burjo smo premagal cez velebit Ko so zaprli del Senj - Novi Vinodolski.

Rekel bom samo to : slovenci smo deset let za hrvati ko pride do urejanna in kvalitete cest!

Vsi stirje ( pa sem bil dalec najmlajsi) smo govorili samo o tem in na koncu ze v sarkazmu debatiral kako so hrvaske ceste zjebane in da bomo drscju posali pohvalno pismo da delajo fantasticno delo in da predlagamo se visje cestninske dajatve...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ce gre kdo kaj proti lj je ena varianta, druga pa stara zanesljiva (Ptt)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Js bom pa najbr? kr na italjanu to zimo :ninja:

A ne bi bil ti na zeni to zimo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ce ima kdo to knjigo za posodit se priporocam, imamo domace branje, kot ae 20 drugih otrok, knjiznica pa ne sfga vseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

22168b8362ddb9580f01a63d95cb63bf.jpg

d9e752f4e3c67bad2c46036db2017db9.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

749d43ffa5744badae41f18a0dbdf37e.jpg

Zakljucek v teku010c356969e926f57ba3d36892a3830f.jpg

77ed74bf4127a01ee04ab1da7a0408eb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.