Fak kva sem jaz zabit! Samo 12 sem jih re?il na koncu!
Pa kje ste na?li vi Snegulj?ico, tricikel in podobne??? Jaz sem za ?as takoj pokop?al, za sveto pisemske fore mi je kar ?ude?no (sveto pismo- ?ude?no hihi) samo kanilo pa pravi kot pol pa zmanjka...
?e 2x tolko let.. pa naj se ti izpolni vse kar si ?eli?!
Ti si pa skromen! Vsaj 3x toliko! Pol ma pa dost!
Komar vse najbolj?e ?e iz moje strani! Da bi bil ?e naprej tak, kot si ali pa ?e malo bolj?i (kdaj bodo temne ?ipe na avtu? ) Naj se ti uresni?ijo vse skrite ?elje.
Jasno!!! Zato nisem kapiral ker sem samo ?asovne takoj re?il! potem sem pa samo take asociacije imel! No zdaj sem ugotovil 11. in ?ez ?as ?e 21.! ?e dolgo nisem bil pri ma?i zato nisem takoj pokapiral.
Saj gre smao za ?asovne enote in ne kaj drugega ne?
Re?il sem 2. 16. 20. 22. 24. 26. in 29. zdaj pa ne vem a gre samo za tak?ne fore ali so tudi kaj drugega ( ne vem mogo?e kilobajti na sekundo pa tak?ne enote....)
Jaz pridem imam 22 pravilnih odgovorov pol se mi pa ustavi
PA TI SI GENIJ!!!Jaz sem jih 5 potem sem ?el nekaj na zrak (vrtna opravila) in, ko sem se vrnil sem jih imel takoj 8. zaenkrat. Zdaj grem ?e enkrat na zrak.
No vse najbolj?e, da bo? ?e veliko stvari uspe?no pre?raufal tako, kot si do sedaj, da bi naredil faks in, da bi se ti uresni?ile vse uresni?ljive ?elje!
Poslu?aj to njihovo strokovno razlago, poslane so bile baje 30.3. iz Nem?ije preko UPS-a, vendar so se nekje po poti "izgubile" in jih sedaj i??ejo?!?!?!?!?!!? Jutri bom zopet malo poklical in ti sporo?im, kaj pore?ejo majstri - luzerji !!!!
Ubo?ci! Baje se to njim skoz dogaja! :mi pijemoo: Ko bi bili fantje vsaj toliko resni in takoj naro?ili ne pa, da imajo tak?ne izgovore. Ker UPS mislim, da je zelo kvalitetna firma in ne izgubljajo kar tako po?te...
Ali pa ?akajo, da bo kak?en znanec ?el v tisto smer in jim bo spotoma pripeljal. UPS je predrag zanje.
?e pomislim, da sem hotel delati pri njih. Pa me potem ?ef ni nazaj poklical ?eprav je obljubil, da sporo?i, ?e bom sprejet! Kao nas je nekaj kandidatov povabil na razgovor!
Ja WANKLE so imeli tudi Mercedes-Benz, General Motors, Toyota, Subaru, ...
Za Lado pa vem, da so jih par let nazaj ?e delali z wankli.
Hudo! To je potem nekaj zate, ki si Wankel fan. Uvozi? eno Lado iz Rusije. Ve? kva bi sosedi gledali kaj ti je. ?e bolj, ko bi pohodil gas. Ampak samo ene 20.000km. Ruske tolerance pa to...
Pa to je bila una fora iz filma "daj naprej" Ko so jim v ?oli dali nalogo, da spremenijo svet pa je en dejal, da ?e po?ilja kitajcem emaile naj vsi naenkrat ska?ejo, da bodo vrgli orbito iz tira, da bo hec!
A se dobimo nekje, pa ska?emo kot nori?
Mogo?e bi pa res bil efent, ?e bi se vseh 6 milijard ljudi dobilo nekje pa eno rekli potem pa malo poskakljali. Najmanj lokalen potres 9 stopnje.
O?tarija tam nekje v enih rovtah 15 km naprej od Trebnjega. Sem bil 2x in vedno je bilo polno na soboto. Muzika je kul, ljudje so tut taki pravi dolenj?ki. :mi pijemoo:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja jaz sem tudi pogledal kaj je zdaj to ampak, ko sem videl, da je dobrodelna sem rekel pa naj bo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani