Skoči na vsebino
Mb - drift
Napisano

Jah tole je ?e staro in recimo, da obvlada, ?eprav nasproti prihaja promet... :whatever:

Aja pa un kamerman se dere, kot bi bil pikorit. :hohoho: Tut to smo na avtomobilizmu ugotovili.

Ampak vseeno bi jaz tut to znal! :rispekt: Mogo?e enkrat bom. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Komar
Napisano

Ponavadi je vsaj 1x dnevno gor zdaj ga pa ?e dolgo ?asa ni. Menda ne zdravi ma?ka tako dolgo? :ne vem:

Komar zdaj te pa ?e pogre?amo... :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal hrane za mo?gan?ke
Napisano

Fak kva sem jaz zabit! :blink: Samo 12 sem jih re?il na koncu! :vskalo:

Pa kje ste na?li vi Snegulj?ico, tricikel in podobne??? :blink: Jaz sem za ?as takoj pokop?al, za sveto pisemske fore mi je kar ?ude?no (sveto pismo- ?ude?no hihi) samo kanilo pa pravi kot pol pa zmanjka... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Komar
Napisano

?e 2x tolko let.. pa naj se ti izpolni vse kar si ?eli?!

Ti si pa skromen! Vsaj 3x toliko! Pol ma pa dost!

Komar vse najbolj?e ?e iz moje strani! :rozico: Da bi bil ?e naprej tak, kot si ali pa ?e malo bolj?i (kdaj bodo temne ?ipe na avtu? :P) Naj se ti uresni?ijo vse skrite ?elje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal hrane za mo?gan?ke
Napisano

Jasno!!! :danzoman: Zato nisem kapiral ker sem samo ?asovne takoj re?il! potem sem pa samo take asociacije imel! No zdaj sem ugotovil 11. in ?ez ?as ?e 21.! ?e dolgo nisem bil pri ma?i zato nisem takoj pokapiral. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal hrane za mo?gan?ke
Napisano

Saj gre smao za ?asovne enote in ne kaj drugega ne? :vskalo:

Re?il sem 2. 16. 20. 22. 24. 26. in 29. zdaj pa ne vem a gre samo za tak?ne fore ali so tudi kaj drugega ( ne vem mogo?e kilobajti na sekundo pa tak?ne enote....)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal hrane za mo?gan?ke
Napisano

Jaz pridem imam 22 pravilnih odgovorov pol se mi pa ustavi

PA TI SI GENIJ!!!Jaz sem jih 5 potem sem ?el nekaj na zrak (vrtna opravila) in, ko sem se vrnil sem jih imel takoj 8. zaenkrat. Zdaj grem ?e enkrat na zrak. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Druga?e pa je na ?alost preve? takih situacij! :(

Res je! Ravno zato ne vem, ?e imam jajca, da bi bil motorist. Poleg tega, da ne vem kako bi sebe kaj kontroliral. :whatever:

Hmm kako so to posneli? ?lovek se mi zdi se je prav zares zabil vanj ej! :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

apcih
Napisano

A danes si pa ti na tapeti?

No vse najbolj?e, da bo? ?e veliko stvari uspe?no pre?raufal tako, kot si do sedaj, da bi naredil faks in, da bi se ti uresni?ile vse uresni?ljive ?elje! :P

:cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

drakey
Napisano

Vse najbolj?e pa , da ne bo? pretiraval z :cheers: :mi pijemoo: da te ne bodo :policaj: dobili!

:hohoho: Ne ?e zaradi lastne varnosti raje bolj po pameti. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume
Napisano

od navedenih er300

Saj meni tudi najbolj di?ijo glede na teste! :bravo: Skoraj najbolj?e v suhem IN mokrem! :bravo:

UPDATE: Kaj pa FALKEN

Pa hitro jaz bi kar danes vse naro?il pa potem testiral katere so bolj?e! :danzoman:

Ja vem same eksoti?ne znamke gledam. :ne vem: Oziroma najbolj?e. :rispekt:

Skratka katere so najbolj?e? :zmeden:

Falken (ZE-512), Toyo (R610, PXCF1) , Bridgestone (Touarenza), Yokohama (c. drive)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume
Napisano

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestell...-106344&dsco=44

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestell...p=71428&dsco=44

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestell...-103768&dsco=44

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestell...-118998&dsco=44

Od vsega lepega ne vem katere gume bi izbral! :bravo:

Druga?e pa pri ?panu imajo ogromen gotovinski popust na Toyo gume tako, da tudi to ni izvzeto:

185/60R14 TOYO PXCF1 82H 14.000 SIT 58,42 ? 11.900 SIT 49,66 ?

185/60R14 TOYO R610 82H 14.000 SIT 58,42 ? 11.900 SIT 49,66 ?

Druge cene so za gotovino... :cheers:

Katere so torej po va?e res najbolj?ej?e. Odprt sem tudi za druge predloge (pogoj: smrekca-profil :P in/ali visoke zmogljivosti)

Apcih kj se dobi R888 in za koliko? :blink:

Svetujte, pomagajte, poveste svoje mnenje!

ZDAJ! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jump everybody
Napisano

Poslu?aj to njihovo strokovno razlago, poslane so bile baje 30.3. iz Nem?ije preko UPS-a, vendar so se nekje po poti "izgubile" in jih sedaj i??ejo?!?!?!?!?!!? Jutri bom zopet malo poklical in ti sporo?im, kaj pore?ejo majstri - luzerji !!!!

Ubo?ci! Baje se to njim skoz dogaja! :mi pijemoo: Ko bi bili fantje vsaj toliko resni in takoj naro?ili ne pa, da imajo tak?ne izgovore. Ker UPS mislim, da je zelo kvalitetna firma in ne izgubljajo kar tako po?te...

Ali pa ?akajo, da bo kak?en znanec ?el v tisto smer in jim bo spotoma pripeljal. UPS je predrag zanje. :hohoho:

?e pomislim, da sem hotel delati pri njih. Pa me potem ?ef ni nazaj poklical ?eprav je obljubil, da sporo?i, ?e bom sprejet! :vskalo: Kao nas je nekaj kandidatov povabil na razgovor! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lada Wankel
Napisano

Ja WANKLE so imeli tudi Mercedes-Benz, General Motors, Toyota, Subaru, ...

Za Lado pa vem, da so jih par let nazaj ?e delali z wankli.

Hudo! To je potem nekaj zate, ki si Wankel fan. Uvozi? eno Lado iz Rusije. Ve? kva bi sosedi gledali kaj ti je. ?e bolj, ko bi pohodil gas. :P Ampak samo ene 20.000km. :vskalo: Ruske tolerance pa to...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jump everybody
Napisano

Pa to je bila una fora iz filma "daj naprej" Ko so jim v ?oli dali nalogo, da spremenijo svet pa je en dejal, da ?e po?ilja kitajcem emaile naj vsi naenkrat ska?ejo, da bodo vrgli orbito iz tira, da bo hec!

A se dobimo nekje, pa ska?emo kot nori? :blink::whatever:

Mogo?e bi pa res bil efent, ?e bi se vseh 6 milijard ljudi dobilo nekje pa eno rekli potem pa malo poskakljali. Najmanj lokalen potres 9 stopnje. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Diskoteke na ?tajrskm
Napisano

Kaj pa dolenjska? Tut tam so kar dobre bejbe! :bravo:

O?tarija tam nekje v enih rovtah 15 km naprej od Trebnjega. Sem bil 2x in vedno je bilo polno na soboto. Muzika je kul, ljudje so tut taki pravi dolenj?ki. :vino: :mi pijemoo: :hohoho:

Men je bilo ful dobro! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.