Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Aja še to, včeraj sem prvič preizkusil kako se pelje Mazda 6 pri 200km/h. Ne, ne tema je prava, lovil sem namreč začetek policijske ure in se mi je zdelo, da manj rezkiram kazen s prekoračenjem hitrosti, kot pa da me kriminalca zasačijo po 21. uri zunaj. Ja dejansko se da iz Logatca v Rožno dolino v Lj priti v 17 minutah.

Aja, tako prazne AC še nisem videl... se vidi posledica okupacije.

In? Kako se pelje? A si na zimskih gumah? A si pogledal mimogrede na trenutno porabo takrat. 😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je 50keda napisal:

Se že veslim fotk :) Kako pa da črno, nočeš da šajnajo ven?

Ne... ker niso ni nič posebnega in zato je boljše, da so manj vidne. Najgrše so mi kake živo rdeče , ki sekajo ven, a grde so kot spake. Mislim, da bodo črne super. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 minutama je 50keda napisal:

@Alex jap, js tega enostavno ne razumem in sočustvujem. Pa zdi se mi da je zmeraj slabše, da včasih cca. 5-10 let nazaj niso delali tako grdo.

Zato pa mi je čisto vseeno kolko so dragi poceni vulkanizerji pa ali je računica z extra felgami ali ne, probam nardit čimveč sam (ja centriranja pa montaže na felgo ne morem) ampak menjavo koles pa obvezno sam. Vem kolko moram zategnit, delam z moment ključem, vem da je treba felge in diske spucat na stični podlagi in predvsem z vsem ravnati previdno, ne pa kot svinja z mehom 😕

Če pa že moram kdaj k vulkanizerju samo za menjavo, pa raje nisem zraven, ker kar ne vidiš to ne boli :)

Enako...saj menjam sam doma gume, a te je zamenjal vulkanizer, ko sem kupil nove gume(spomladi). 

Sem  mislil sproti pobarvati tudi čeljusti (nabavil sem črno mat  foliatec barvo) a je bilo tako mrzlo, da sem moral delati z rokavicami in se mi ni dalo barvati. Bom pa to opravil spomladi, ko zopet zamenjam gume. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 minutami je Shrek napisal:

Zamenjaj vulkanizerja 

Obvezno. Itak mi nove gume ni v redu scentriral, tako, da so tresle, ko so bile spredaj. Ko sem jih zamenjal z zadnjimi je bilo boljše.Pa še drag je. 😡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem se v močni burji lotil menjave gum. Vse lepo in prav, a vulkanizer je nazadnje  tako zategnil vijake, da sem moral vzeti polmetrsko cev, da. sem lahko odvil vijake. Kaj imajo nastavljen navor zategovanja za kamione? 

Kakšno pacienti so to. 😡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Ne vem če si opazil ampak se 9 mesecev samo s kovidom ukvarjamo... drugo vse je nepomembno. Bolj boste navijali za corono in gledal rezultate testov bolj vam jo bodo ponujali namesto športa, Samo upali bomo lahko, da bodo še kakšne druge zadeve bile kjer je dejansko cilj biti pozitiven.

Ni to problem. Skrajni čas je, da se to ustanovo dobro prevetri.Postaja prava gnojnica. Me zanima, koliko ljudi bi plačevalo za ta polom od programa, če ne bi bilo obvezno. Verjetno samo tisti, ki navijajo za lokostrelce in pecikliste.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Kaj zdaj mešaš vse živo... na koncu bodo zviseli višegrajci z dolgimi nosovi in skupaj z maršalom twitom tudi mi. Kje je tistih norih 10,5 milijard, ki naj bi jih priberačili? Ni ni. Odlični dosežki vladajočih, da moramo na kolenih denar prosit iz EU. Ja to je res uspeh.

a kupujaš luksuzno vozilo?

Ne bodo. Ker so jih lepo blokirali in se bodo sedaj morali lepo dogovoriti. Pa ni to bivša juga ali sovjetska zveza, da bo eden diktiral na silo  vsem ostalim.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Sem ti hotel nekaj odpisati pa ne morem, ker se še vedno smejem na vsa usta... ti pa si vernik, ki ga je treba z lučjo iskat. Mi je pa všeč, da mi sploh ni več treba na Nora24 - v službi greznice, ker vse lepo povzameš. Hvala.

Še dobro,da imamo tako opozicijo lokostelcev-začetnikov . 😅 Se vsak dan zabavam in smejem, kake neumnosti klobasajo. 

Modeli, ki so se skoraj stepli spomladi, bi sedaj zopet složno z roko v rokici  kao nekaj vladali.A ne znajo prešteti niti do 46. 🧐 Oni bi naredili to in ono, ko bi pa lahko, so v najtežjih trenutkih odstopili. Še sedaj išče tišler  puško v koruzi, ki jo takrat vrgel. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kako so mi smešni tej štirje mušketirji , ki se derejo vsakič, ko jih nihče nič ne vpraša. Da so ugrabili državo. Komu? Levičarjem? Ne razumem tega stavka. Naloga vlade je, da-vlada. 

Kaj tu opoziciji ni jasno? In da prinaša odločitve. In to dela tisti, ki je trenutno na vladi. Pika. 

Poleg nas ima enako oz. podobno mnenje še ostalih šest držav. Prav je, da so še postavili po robu Nemčiji, ki bi nekaj zopet komandirala. Vse so se dogovorili junija, sedaj bi pa oni nekaj zasolirali in vsiljevali svoje ideje vsem ostalim. Bravo, da se sliši glas tudi manjših držav, ki so bile pod prejšnjimi levimi vladami na sestankih v Bruslju kot pridni kužki v senci. In, ko je bila pavza, so se, namesto da bi sklenili kako pametno zavezništvo, skrivali po wc-jih. Ni čudno, da nas do sedaj ni nihče niti povohal. Sedaj smo vsaj stopili iz sence na evropski parket. Pa saj prejšnji niti angleško niso nekateri znali. Spomnimo se šivilje na zagovoru. 😄

https://www.24ur.com/novice/slovenija/jansa-in-pkp-6-opozicija-z-vrsto-zahtev-po-nujnih-sejah-odborov.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
pred 32 minutami je Z M A J napisal:

Super za fante. . Ali mi zna kdo razložiti, zakaj plačujem to levo trobilo od nacionalne, ko pa ni sposobna prenašati pomembnih tekem reprezentance. Sramota. 

Aja, se morajo preveč ukvarjati z vlado. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 21 minutami je Nejc1986 napisal:

Ampak pravi frajerji pa vozimo 28col alu... 😎

Jap... Samo je bolj malo konjev. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Tudi twat ki twita je iz levega pola. Tako da ja, levičarji so golazen.

Očitno se pa Alex ti nisi osebno srečal z gospodom Borutom, sicer bi imel drugačno mnenje o veličini gospoda ko se ugasnejo kamere.

Glede na to da ti je všeč njegovo "delo" Aleks, imaš vse možnosti na enak način postati takšen precednik - samo začneš objemati stare gospe. Takoj ko bo konec kovida, seveda.  (pa če se ti bodo pustile)😂

Itak so vsi drugačni, ko se kamere ugasnejo. Eni ostanejo normalni, drugi pokvarjeni še naprej. Pahor ni med slednjimi, čeprav izhaja iz take stranke (druga varianta). 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Temu se je definitivno odpeljalo - pa to je psihopat, ki potrebuje zdravljenje, saj vidi sovražnike vsepovsod.

298de5f7fb893426f9da_62456929.jpg?v=5119
WWW.24UR.COM

Slovenski premier Janez Janša je na predsednika Evropskega sveta Charlesa Michela naslovil pismo, v katerem pogojevanje evropskih...

Te države imajo vsaj pirhe, da se uprejo diktatu velikih držav. Za nepravilnosti oz. za anomalije v posameznih državah je pristojno evropsko sodišče in ne pogojevanje držav. Kaj so pa naredili v primeru piranskega zaliva? Nič. Sedaj se jim pa vrača bumerang. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Če ga večino volijo zgolj po fasadi. Saj se spomnimo kako so mamce in tetice srednih let okol padale, ker je bil tolk priročen in skakal mal po hlevu, mal po njivah, mal po hmm...

Ne maram hvaliti politikov ampak Turk je 10 razredov boljša izbira za predsednika, saj je v osnovi šolan karierni diplomat z državniško držo in izkušnjami iz mednarodnega političnega parketa na najvišjih ravneh in taka je funkcija predsednika. In lepo te prosim, Pahor je pa klovn od nog do glave, egonarcistični oportunist, ki bo naredil vse za položaj in zlezel v rito točno tistemu, ki ga je na zelo poniževalen način rušil iz oblasti in ga javno blatil, da je popolnoma nesposoben. Je pa kar naenkrat ratal zelo sposoben in zaupanje vreden, ko je prisegel zvestobo "nezmotljivemu". Že samo to, da se obrača po vetru in lovi sapico samo za svoje koristi mu pač ni zaupat. Ker pa se vsakemu upogne je pa pač med navadnimi ljudmi tako priljubljen - češ kako nekonflikten in lep je.

A tvoj Turek kot zagrizen rdečkar je bil pa taka ovčka? Pa še folk ga ni maral, ker je bil zoprn, čim je usta odprl. Najhujši so tej tvoji t. i. "karieri politiki". Že samo ime ti pove, da se mu gre zgolj in le za kariero. In, da se jim moraš izogibati v velikem loku. Pahor je za njega gospod z veliko začetnico. Pa čeprav prihaja iz tvojega, levega pola. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Glede na to da se bo Barbiki iztekel mandat, in da ne zna v življenju delat res prav ničesar razen kazat samega sebe na instagramu, mu zelo diši služba v bruxlu (kjer bi lahko še naprej opravljal isto delo kot dosedaj - se pravi - nič nebi delal). Problemček je, da vodi pot do tja preko vlade, se pravi preko samodržca tov. Twitkota. In to je bil razlog, da so sedaj iz zadnje plati slednjega molele samo noge najlepšega med balkanskimi precedniki. Včeraj je bil dan velikega preobrata. Borat je kar naenkrat postal skrajno predrzen in kritiziral neuspešno (čeprav vsi vemo da požrtvovalno) borbo jajčeglavca proti koronavirusu.

Sedaj je glavno vprašanje kaj to pomeni. Mar ima Borat kakšne insajderske informacije da utegne mali orban spušit?

Predsednik Pahor je, če morda nisi opazil, vedno med najbn priljubljenimi politiki v Sloveniji. In dela svoje delo v redu in pohvalno. Ali bi raje videl na njegovem mestu Turka? T je bil šele patron. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 42 minutami je Jest napisal:

Res da narod mogoce tudi pretirava... samo ukrepi so pa tudi nelogicni oz. smesni... in izgleda, kot da se delajo norca iz ljudi ... To, da morajo trgovine sedaj zakrivati del prodajnega programa je ena vecjih bedarij, ki samo se dodatno razkuri folk... pa trgovci in trgovke, ki so ze tako precej obremnjeni s stetjem ljudi v stacuni in razkuzevanjem, morajo sedaj se blago zakrivati in se ubadati s folkom, ki ne razmue tega, zakaj nekaj ne sme kupit... Ce si ze itak v stacuno prisel po jugurt, kruh in salamo, nevem v cem je problem, da ne bi kupil se nekaj, kar je sedaj na “prepovedanem” seznamu... Pomoje ni veliko takih, ki bi sedaj leteli v zivilsko stacuno samo po bormasino ali likalnik...

Po drugi strani pa recimo Petrol, ki je prvenstveno bencinska crpalka, lahko prodaja tudi tehnicno robo... in se ne bi cudil, ce imajo na policah tudi stumfe in gate... ;) 

To, da morajo prekrivati te trgovine tehnične artikle, tekstil in ostalo se lahko zahvalite slovenski nevoščljivosti, če bo meni crknila krava naj pa še sosedu. Iz prve roke vem, ker se pač vrtim v teh vodah, da so to zahtevali ostali večji prodajalci tehnike in textilne trgovine. 

Zato pa imamo na koncu  tako neumne ukrepe. Sicer pa to ni nič novega, enake ukrepe so imeli v marcu in aprilu tudi v italijanskih centrih, kjer prodajajo vse. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 5 minutami je Jest napisal:

Ukrepe upostevajo v podobni meri kot pri nas... vsaj kolikor se da rzbrati iz raznoraznih medijev... le podajanje ukrepov je na drugacnem nivoju... ne na prvem mestu z groznjami in visinami kazni za neupostevanje... 

Ampak tisti, ki ki sprejemajo le resnico enega pola, vidijo problem le v kolesarjih in "levakih" pri nas ... in to trobijo in trobijo ...

Tudi v Italiji strašijo ljudi z visokimi kaznimi. Razlika je le v tem, da v rdečih conah ljudje ne smejo it ven niti podnevi, če nimajo kakega nujnega opravka.Yin v trgovine, za razliko od nas, gre lahko samo en član familije. V bistvu imajo še veliko strožje omejitve.Res je, da je tudi tam par pacientov, ki njurijo. In še to. Tam, ko prikažejo  doktorje, ki se vsak dan borijo za paciente, jim vsi ljudje ploskajo. Pri nas se pa ljudje delajo norce iz njih, češ da nimajo pojma in so vsi del velike svetovne zarote. Res bolano. Na srečo je vedno manj ljudi tudi pri nas, ki nasedajo takim neumnostim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 7 minutami je Jest napisal:

Najvec skode so naredili tisti, ki si izmisljujejo te ukrepe... Poleg tega jih je veliko takih, ki niti lastnih ukrepov ne upostevajo, ker mislijo, da so nekaj vec od ostalih, ki se jih kolikor toliko drzimo... Pa se najvec korsiti imajo od tega, ker so za to celo zelo dobro placani... ;) ... in s tem svojim obnasanjem so tudi krivi za to, da veliko folka raje verjame raznim “couch doktorjem” kot pa uradnim organom...

Podobne ukrepe ima cela Evropa. Samo, da drugje ljudje več ali manj upoštevajo navodila, pri nas pa nekaj vsi po malem pametujejo.Vsi vse vedo, več kot stroka. Sicer je pa znano, da slovenceljni niso nikoli z ničemer zadovoljni. Važno je, da se nekaj šinfa.😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Kavč doktorji (predvsem levi) and co. so naredili največ škode, ko so trosili neumnosti in širili dezinformacije. Če že ima samooklicani doktor končano tisto poklicno medicinsko, bi naredil največ, če bi šel v kak dom upokojencev menjavati plenice in pomagati zdravnikom. 

Nobena vlada na svetu ne more prepričati pacientov, ki nočejo upoštevati priporočil in protestirajo, namesto da bi pripomogli k zmanjšanju prenosa kovida. Zakaj je na obali tako majhno število okuženih? Ker ni bilo  petkovih kolesarjev. In potem imamo tu še lokostrelce brez puščic z bankrotiranim švicarskim vodjem orkestra, ki so to seveda glasno podpirali. Saj ne more bit boljša situacija. Ko se bodo nekateri zresnili in bodo vsi začeli upoštevati priporočila, nam bo šlo na bolje. Upam, da pred novim letom. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Se pravi po tvoje torej je tudi pri njih Potrč kriv in petkovi kolesarji? Drugače pa ja... ko oblast zajebe potem se iščejo rešilne bilke. To je nekako tkao kot tista "dejmo šparat pa naj stane kolkor hoče.

Pri nas smo zajebali predvsem sami... in pa seveda kolesarji. Hvala bogu, da ne bodo smeli več sramotiti pravih kolesarjev. 

V bistvu, naj probajo. 😊

pred 58 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Kaj imajo poleg velike okuženosti še skupnega vzhodnoevropske države Poljska, Češka in Slovenija. Ljubezen do hrčkov . 

In zraven še Avstrija. Letos ni bilo Italijanov pri hrčkih zato pa so imeli toliko časa dobro situacijo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 39 minutami je Boss napisal:

Kake primerjave eni klele delate. Alex sorry ampak ga pa biksaš in primerjaš polnoletne prebivalce na fakultetah z 7,8,9,10.... let starimi otroci. Ja fino fajn ja če so starši doma in sploh, če so računalniško pismeni. Lahko je govort nekomu, ki ima comp za osnovno sredstvo na šihtu in doma, zdaj mi pa povej kako bo en proizvodni delavec za tekočim trakom lahko pomagal svojim otrokom, kateri so navadno celo bolj računalniško pismeni a vseeno premalo, da jim uspe se samo s tehniko spoprijet. In ja, igrico je dejansko mnogo lažje naložit kot pa cel projekt učenja speljat.

Verjamem, da marsikoga tale situacija zabava, da je lahko doma in se ima fino. Istočasno pa pozabljamo nekaj., da je Kustečeva konec lanskega šolskega leta razlagala, kako bomo v jeseni spet delali šolo od doma in glej ga zlomka "baba vračarica" je imela prav, saj je tako zapisano v njihovem načrtu. Beovička jo je podprla, da so šole glavni vir okužb in tako je Kustevička lahko mahala z nekimi grafi, ki ne povejo čisto nič drugega kot, da je okužb v šolah enako kot kjer koli drugod. Nemški uradni infektolog pa pravi ravno obratno in da šole še zdaleč niso glavni vir okužb in zato v Nemčiji šole ostajajo odprte z nekimi protikoronskimi ukrepi. Torej en od njiju laže in to debelo.

Tudi Avstrijci so se hvalili, da imajo odprte šole. No more. Tudi Italijani so se hvalili. No more... itd. Počasi bodo prišli vsi za nami. Nas, Čehe in Avstrijce so hrčki dokaj zgodaj  okužili in je zgodaj prišlo do tako velike okužbe. Druge države dokaj hitro gredo za nami. In za našimi ukrepi, katere dosledno kopirajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

A si ti mal v Potrča zaljubljen pa ti je hudo, ker je šel v Skandinavijo? Mogoče je šel s kolesom jih mal okuževat.

Jebat ga, na 37 colskem ekranu so odlično berljive .... mogoče pol komu rata jasno zakaj imajo otroci težave pri učenju na majhnih tablicah in telefonih, ker marsikdo nima doma konkretnega računalnika in velikega monitorja.

Hvala bogu, da se je skipal gor na Švedsko in zaradi mene lahko ostane gor za vedno. Je tukaj pri nas naredil dovolj škode. 

Boss, nekateri vidimo še zelo dobro na telefonu in ne rabimo gromozanskih ekranov. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Haha, drama queen. "Nenormalen porast okužb" -  kaj naj potem šele za naše rečemo?

Švedska je imela v spomladanskem valu cca povprečje okoli 1000 okužb na dan, zdaj pa nekje 4000. Torej 4x porast. Mi smo imeli pa spomladi okoli 40 povprečje zdaj pa skoraj 2000, se pravi 50x povečanje.

12x slabše nam gre pa izvajamo marsikatere ukrepe že od začetka avgusta, kot recimo nošnjo mask v zaprtih javnih prostorih. Švedi jih še danes ne rabijo nosit niti v zaprtih prostorih niti ne predvidevajo nobenih kazni, če se ne držiš kakega od ukrepov. Ne pa tako kot pri nas, kjer je na mizi že predlog za dvig kazni na od 1000 EUR do 10.000 EUR recimo, če ne boš nosil maske zunaj na prostem. Torej mogoče so ravno v tem te bistvene razlike zakaj je Švedska še vedno simbol svobode in nerepresije, tukaj pa je dogajanje ravno obratno.

Ja morto pijan lahko ubije z avtom 4-člansko družino pa bo plačal kazen malenkostno več (1200 EUR) kot nekdo, ki si zunaj ni namestil nagobčnika. Ker ga bodo zaradi pijanosti spoznali še kot neprištevnega mu še v zapor ne bo treba. Zanimivo a ne?

Švedska šele caplja za nami. Tudi Italijani so imeli boljj sproščeno do enega tedna nazaj in takrat so imeli 26000 pozitivnih na dan.Včeraj že 41000 čez en teden? 

Ne se bati. Tudi Švedi bodo počasi prišli na ukrepe ostalih. 1.novembra so imeli samo 1200,danes že 4500. 

Še malo jih potrčko osvesti in poduči in bodo kmalu na 10000.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.