Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

jaz sem sel spat pa ob 23:00 vceri...

se dva tedna tak tempo pol pa partiiiiii

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

uros, momo gtr so lepe, kvalitetne ampak tudi ene najtezjih felten...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

ni casa za nc...

ta teden sem spal 3x, izgleda da bo tko se 2-3 tedne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MA?kurca - kva bit oz. oble?t?
Napisano

?rn je sicer OK, sam nekako bi boljs sedel v voja?ko zeleni barvi - recimo kak?en od slovenske vojske. Saj vem da se ?e zmi?ljujem sam ?e bo Marko gasilc na gasilskem avtu, je edino prav, da sem jaz marinec na voja?kem avtu

Kaj pa ?e kahlu ehjavcu pi?em, da mi kak?no Patrio posod, lohk tud uno brez dodatne opreme, ker klime pozimi itak ne rabim, a ne? :D

a bi bil OK?

Objavljena slika

ok ok bmw sucks :D

kva si "opasan" :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOJ?
Napisano

bojc vse naj naj...lepo praznuj :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

borut, 10 let mlajsa....

pada ne pleh in to se kako

ce hoces sam tko fun n' games potem go for it, drugace pa dej mazdo v R (reli) pa gas do daske :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto horoskop
Napisano

LEV

se vozijo zgoraj brez (Strehe, seveda!).

avtomobili brez strehe.

Amen! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

golf II sigurno dizel pa razne zivali zadaj....hehe nekam znano mi je to

se spomnim pa (ceprav ne vem ce je to smesno) par let nazaj na avtocesti beograd-ruma sem peljal na tem pasu kot je golf na sliki, na pasu kjer je sharan na sliki pa je bil kamion ki je cistil sneg na cesti (snega pa skor nic)..s tem da je vozil proti meni!!!! je pa res da je imel oranzno luc na strehi prizgano :D

jaooo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

joj sam tle pa se res usi sam obremenjujete z hrano pa dietam

jz se pa cist nc!!!

pa bi se rad za ene 10kg poredu pa se ne morem!! :(

kak predlog? :D

ja s tem rizom ti bo tezko ratal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chuck Norris
Napisano

juhu spet bojo vrtel texas rangerja :vskalo:

da ne omenjam, da je dalec najboljsi pevec (on poje komad z nadaljevanke) :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.