Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ženska po petdesetem še vedno lahko naredi čudo v postelji.

Moški po petdesetem... Če sploh še lahko kaj naredi, je to čudež že samo po sebi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Preden koga obsodiš, poskusi prehoditi en kilometer v njegovih čevljih.

In potem?

Koga briga! On je kilometer daleč, ti imaš pa njegove čevlje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 36 minutami je samSimon napisal:

Menju bom v lastni režiji, ja. Nisem pa še tega počel in ne vem kako naj bi zgledal, če je potreben menjave, ali pa še ok 😅  In če ga imam na rezervi je verjetno bolš, kot pri podrtem avtu ugotovit ''o fak zdej bom pa še šponer rabu'', zato bom pomoje kr oboje zamenju. Pa magar šponer kar preventivno, sej škodi lahko samo denarnici. Pomoje bi tudi @scania podprl tako razmišljanje 😄

Po navadi je tako:

- če ga kupiš, boš pri menjavi ugotovil, da je stari boljši od novega

- če ga ne kupiš, boš pri razdrtem avtu ugotovil, da je zanič in da rabiš novega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole pakiranje domačega šnopsa v katerekoli flaše ni za nikamor. Skoraj me je kap! Danes naredim hitro šlug - bemtiš, brez okusa. Povoham, o mater, tudi vonja nobenega. Si mislim "Evo, pa sem ga fasal, korončka. In to zdaj, ko naj bi bilo že vse mimo!"

Pride mimo žena: "Kaj boš z vodo za rože. Ne mi je stran zlit..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Je prišla po dolgih letih neka teta na obisk. Potem so imeli večerjo, pa pravi teta :

- "Joooj, kako dobra večerja, že zelo dolgo nisem tako dobro jedla".
Se oglasi naš najmlajši:

- "Ja, mi tudi ne..."

😳

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je godlike napisal:

Ti primerjaš tvoj dizl delovni stroj s ... ... ... ... ...

Še enkrat: primerjal sem z Mazdo 5 in ne z Mazdo BT-50. Slednja je itak poglavje zase. Mazda 5 je pa povsem običajen civilni družinski enoprostorec...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

... ... ... ... 

BTjko primerjat z mazdo 6 ki je imela pri nizkih vrtljajih navora nič ali pa še manj, se ne da. (sem jo pa tudi jaz uporabljal v hribih, včasih bolj konkretnih kot je tam pri vas v padski nižini).

Primerjal sem Mazdo 5, ne BTjko.

Padska nižina na višini 950 metrov nad morjem in več? Ja, to mi je všeč, se bo še kje uporabilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Fant: "A greva fukat?"
Punca: "Oh kakšn prasec si! Seks bi moral biti nekaj čarobnega!"
Fant: "ABRAKADABRA, DEJ PIČKO!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Lahko je bit jebač v mestu. Bodi ti jebač na vasi - kjer imajo v vsaki hiši sekiro, nož za prasce klat in marsikje tudi kakšno puško...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Samomorilec obesi vrv na vejo, ki je nad potokom. Nadene zanko za svoj vrat in skoči z brega potoka. A glej ga zlomka, veja je bila trhla in se pod težo samomorilca zlomi. Samomorilec pade v potok, krčevito se bori z brzicami, priplava do brega in potem godrnja sam pri sebi:

- "Glej ti to, skoraj bi se utopil..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 23 urami je Slivka napisal:

Nabavil sem 22 let staro 'cepilko'. Žena se nekaj zmrduje, da od nje ne bo koristi...

25607776-girl-in-a-swimsuit-with-an-ax-chopping-wood.jpg

Eee, dedci, dedci, sam, da je ena luštna frajlica, pa ne opazite prav ničesar drugega...

Dobro poglejte njeno desno roko, predvsem kaj in KAKO drži v roki. 

(Pomoč za slabovidne: sekiro drži narobe obrnjeno, rezilo proč od polena. Torej je imela moja žena prav, ko je rekla, da od nje ne bo koristi...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 minutami je godlike napisal:

Taki kilometri in taka leta je čist ok zdržala.

Na M2 je dosti manj. 180€ me je stalo vse skupaj.

Čakaj, kaj?

Sklopko menjate prej kot po 300.000 prevoženih kilometrih? Ja, kako pa speljujete? Kot Smolar: Čist počas?

Mani po hribih pa včasih tudi s prikolico zdrži po 300.000 in več. B bistvu je na nobenem avtu do zdaj nisem menjal - niti na petki, ki ima že 355000 km...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Se ne čudim, da ljudem "poči" in gredo na strelski pohod. Še malo, pa bom šel jaz na en lopatni pohod.

Predlog servisa AS Domžale glede prej omenjenega primera: peljite na drug servis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Podpore za več, kot je vredno samo letalo? Kolikor vidim, piloti bodo naši, ne njihovi... Kakšna podpora potem? Mehanik do konca delovne dobe letala? Mislim, ker nikjer ni opisano, da bi bilo še kaj zraven, povsod se govori zgolj o letalih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mali Janezek je nekoliko zamudil pouk, zato se je skušal čisto po tihem pritihotapiti v razred. Učiteljica ga opazi in ga ozmerja:
- "Kaj je Janezek? A se tvoj oče, ko pride domov tudi takole hinavsko priplazi? Pojdi ven in pridi v razred kot se spodobi!

Janezek gre ven in po tihem zapre vrata. Čez nekaj časa vrata skoraj padejo iz tečajev, Janezek pa s čikom v kotičku ust in steklenico piva v roki prilomasti v razred, zaloputne vrata, vrže čik na tla, ga pohodi, na dušek spije preostanek piva in reče:
- "Kva j'tastara, kva pa z'jaš? A si misl'la, da me še ne bo?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.