Jest, ti si tisti, ki kar naprej to?ari? in zahteva? moj ban. Pa ti ni? no?em. Ti se kar naprej zapikuje? vame, ne jaz vate. ?e te moti, kar imava midva z Boss-om, me mirne du?e "ignoriraj".
Le zakaj ti je tako te?ko pritisnit gumbek "ignore"?
Jaz tebe nikamor ne podim, ti pa mene stalno!
A se ti mene mogo?e malo boji?, da bom izvedu za tvoje grehe?
Ne la?i Lojz... Samo dvakrat sem to napisal... to je zate "stalno"? OK... dosegel si svoje... BOm zaprl brskalnik... in kraljuj tukaj, kolikor te je volja... Adijo ...
Jest, zakaj pa ti lahko goni? eno in isto? Nisem opazu, da bi ti kaj druga?e pisal kot pi?e? po navadi.
Zame si pa ti te?en ko drek. Ampak jaz ne zahtevam, naj se te bana. Ima? pa? svoj prav in svoj prav imam pravico imeti tudi jaz. Kaj si pa zdaj jezen, ?e sem Boss-u povedal kar bi mu moral povedat ?e kdo drug.
A od mene ni ni? pametnega napisanga? A predpisi in omejitve, na katere jaz skoz opozarjam, zate niso ni? pametnega? Verjamem.
Sicer pa, Jest, mogo?e bo? pa ti tisti razlog, zarad katerega se bom jaz enkrat resni?no prikazal na va?em zbornem mestu. ?e bi me res tako rad spoznal, se ti bo pa enkrat ?elja mogo?e res uresni?la.
Brezveze... zaradi mene ni treba hodit nikamor... ?e si dosedaj bil tak te?ak, dvomim, da se lahko kar naenkrat spreobrne?... In ?e bo ?ez mene toliko prito?b, kot ?ez tebe, se bom sam spokal od tukaj... Toliko samokriti?en pa sem. In se ne bom vra?al, tako kot ti... Vsake toliko ?asa se poslovi? za vedno... a se spet vrne?, ker te nikjer drugje o?itno ne marajo in te drugje ?e prej "likvidirajo"...
Torej, ?e je kdo za to, da se mene bana, naj to glasno pove... in sploh ne bo potrebe po tem... bom ?el prostovoljno... Itak zaradi takih, kot si ti, veliko manjkrat odprem tale forum... ?al je tako ... Zna? samo posplo?evati in zate smo itak vsi tukaj na forumu divjaki... pa sploh nobenega osebno ne pozna? ... in tudi dvomim, da si koga ?e v ?ivo videl, kako vozi... Zna? se pa itak spotakniti le od to, koliko kapljic je na đipi v Boss-ovem posnetku... in da mu brisalci slabo delajo ...
Daj ti prilimaj kaksen svoj posnetek, ko si ze tako "pameten"... Ali sploh imas voznisko dovoljenje? Imas samo velik g***c ... in nic drugega... In znas podjebavati druge... skratka prav nic pametnega od tebe...
Tocen vzrok si pa preberi v svojih sporocilih... Stalno gonis eno in isto in drugim vsiljujes svoj prav... In v Boss-ovem posnetku vne vidim prav nic od tega, v kar nas zelis ti prepricati... Sicer pa brezveze... Napisal sem SVOJE mnenje ... Enkrat je ze bilo malo bolje nekaj dni... sedaj pa si spet prestopil mero dobrega okusa ... in upam, da se mi zelja uresnici ... Ker sam nimas tzoliko soli, da bi pogruntal, da gres vecini na zivce... Taki sodijo v kaksen oddelek, kjer nimajo internetnega prikljucka ... Itak so glasni samo takrat, ko mislijo, da jih nihce ne pozna... toliko jajc pa nimajo, da bi se pokazali v realnem zivljenju ...
Tako dodal Lujza na Ignore listo upam, da bo svet sedaj prijaznej?i.
Zakaj bi moralo toliko in toliko uporabnikov dato enega seratorja na ignore, ce pa ima forum tudi druge funkcije, s katerimi se da take, ki nimajo sami dovolj soli v glavi, da bi uvideli, da delajo sranje, ignorira...
Ker Lojz ne zna nic drugega, kot podjebavati druge, spet apeliram, da se mu dodeli trajni ban in naj gre srat na kaksen drug forum... Itak od njega Mazda skupnost nima prav nicesar... samo podjebavanje... in ponavljanje vedno enih in istih bedarij...
Ce ima na sihtu veliko prevec cajta, naj ga gre zabijat kam drugam.... Jaz imam dovolj tega sranja... Verjetno nisem edini ...
Ce nima toliko samokritike, je treba poseci po ukrepih, ki jih forum ravno zaradi takih tudi omogoca...
mene pa zanima, ?e kje obstaja mikrofilm za mx5, kje so vsi kosi vijaki, pa katalo?ke ?tevilke????
Mikrofilmov ze nekaj let (mogoce celo desetletji ) ne uporabljajo... Ze zelo dolgo se za to uproabljajo racunalniki in ustrezna programska oprema ... Kje to dobiti pa ne bi vedel ...
Nevem pa, zakaj... velikokrat so taki objestni vozniki prav vozniki Audijev, BMWjev in podobnih nemskih vozil... Znano je tudi, da ocitno sploh nimajo rocice za aktiviranje smernikov
pizda... a res? Hrvatom po?iljajo no?e pr nas nas pa pu??ajo s trdim.... bil v zadnjem tednu na 10 pumpah in odgovor je enak prej?njemu (Jur?ek press).
Jaz sem jih dobil tako, da sem klicaril na eno bliznjo crpalko (Kranj, Labore)... in je potem prodajalka sama vprasala, ce me poklice, ko bodo imeli... in me je dejansko poklicala... nazadnje za stojalo, ki mi je se manjkalo... Ker sem imel tudi poln k. ustavljanja na skoraj vsakem Petrolu, kjer sem se mimo peljal ...
Zaenkrat nisem imel slabih izkusenj z Medioni... Dva prenosnika sta pri zlahti v uproabi ze kar nekaj casa ... Prvega smo kupili za darilo za birmo... in sem bil malo skepticen... Pa sem bil pozitivno presenecen ...
Tale slikca bo kar tule pasala (posneta danes okrog 6.15 ure), toliko o voznikovem prispevku k varni vo?nji. Upam da se za silo vidi, da ima snega nalo?enega ve? kot do sredine vi?ine vetrobranskega stekla in gleda ven le ?ez "strelno lino". VSA ?AST!
Pomembno je to, da ni prekoracil dovoljeno hitrost ... in samo to ostalo ni pomembno ...
Verjamem, da prekr?karji ne marate, ?e vam kdo "najeda" pri va?em delanju prekr?kov. Ampak s tem se bo? moral sprijaznit, ?e bo? nadaljeval s to prekr?karsko prakso. ?e bo? delal prekr?ke in ostale pizdarije na cesti, ti bo policija in civilizirani ljudje zmeraj "najedali" in te opozarjali, da se tega ne sme delat.
Ali si me videl, da delam prekrske... Ne... torej STFU!!!! Brigaj se zase in ne obtozuj vseh po vrsti... ker ti pises, da smo vsi tukaj dirkaci...
Pravi?, da jaz tebi solim pamet. Ampak jaz zagovarjam samo to, kar si tudi ti sli?al v Avto?oli, in to je, da je treba vozit po predpisih in omejitvah. Zakaj pa ti nisi takrat, ko si polagal vozni?ki izpit, reku komisiji in im?truktorju vo?nje, naj bodo tiho in naj ti ne solijo pameti, ker ti bo? vozil po svoje in kot se tebi zdi prav? Zakaj jim nisi tega reku, tako kot pravi? zdaj meni?
In kater bedak je pol to?
Seveda lahko napi?e? svoje mnenje. Jaz ti tega ne branim. Ti si tisti, ki meni brani? pisati moje mnenje in ti si tisti, ki ?eli?, da se me bana oziroma likvidira od tukaj. Jaz tega ne ?elim zate... Men si ti ?ist zabaven fant, le da ima? slabe ?ivce in slabe vozni?ke navade.
Ne branim ti napisati svojega mnenja... Ampak po pravici povedano najedas... resno najedas ... In pomoje to lahko napisem ali ne?
Itak je brezveze tebe karkoli sprasevati, ker nikoli ne odgovoris na tisto, kar tebi ne pase... In od tebe tukaj na forumu ni prav nobene koristi... samo najedas...
In siti so te bili ze na drugih forumih (mobisux, alter.si,...)... in kot kaze si en tak tecnez, da te nikjer ne marajo...
Dovolj je... Zate se itak siht vsak cas konca... in bomo imeli mir do ponedeljka...
Jest, nekam hud si ti name. Zakaj pa? A te moti, ker zagovarjam red in disciplino na cesti? Le kaj sem spet narobe reku?
Jest, zakaj ne pritisne? tipko ignore? Zakaj ne ignorira? tako mene, kot to temo?
Ja, res se ponavljam kot lajna. Ampak, a si ti kaj druga?en od mene? Ti se lahko ponavlja? v svoji teoriji, jast se pa ne smem v svoji? So to dvojna merila mogo?e?
Nisem ti direktno napisal, da si bedak. Napisal sem, da EN BEDAK LAHKO ZASERJE CEL FORUM. Moti me, ker stalno ponavljas eno in isto ... in gres pomoje ze vsem posteno na "organ" ... Zakaj bi moral ignorirati. Tako kot ti lahko napises svoje mnenje, ga lahko tudi drugi... S tem, da ti povrhu se direktno zalis ljudi, lazes in ... mah... brez veze... Itak bi triletnemu otroku prej dopovedal nekaj, kot pa tebi ...
OK, te zastopim. Ampak Tomacuki je to citiral zato, ker se je strinjal s tistimi komentarji, a ne?
Jest, a ti tako vklopi? svoje mo?gane kot prikazuje sme?ek, ki si ga na kocu napopal??
Ampak se vedno to niso njegove besede... Glede vklopa mojih mozganov pa tebi ni treba skrbeti... Itak bom izklopil tale forum... ker kot kaze lahko en bedak zaserje cel forum...
'YavarYe X6V6', ?al ne razumem, kaj si hotu s tem povedat.
Kaj si morem, tud jaz ne morem razumet vsega. Med drugim nikakor ne morem razumet, zakaj ?tevilni divjajo po cesti in s tem ogro?ajo tako sebe in ostale okol sebe..
Jaz pa ne morem razumeti, kako se lahko nekateri slepijo s tem, da so najboljsi na svetu, da vse vedo in da poskusajo vsem po vrsti soliti pamet... obenem pa se ponavljajo kot ena stara, pokvarjena lajna...
Ce si zadnjic napisal, da nisi banan na nobenem forumu, mocno upam, da bo ta forum prvi, na katerem bos banan ... Drugace bomo drugi vsi usli... in bos lahko sam pametoval...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne la?i Lojz... Samo dvakrat sem to napisal... to je zate "stalno"? OK... dosegel si svoje... BOm zaprl brskalnik... in kraljuj tukaj, kolikor te je volja... Adijo ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani