Hja ?e dobro pomislite niso neko? zastonj rekli, da smo ujeli zadnji vlak iz Jugoslavije. ?e bi zamudili bi tudi mi pristali v isti ka?i kot Hrvati. Slobo bi se odlo?il, da v Jugoslaviji ne rabi Slovencev.
Madmax ja ta je dobra! Ali pa ni nujno, da je avto ?isto v podnu. Samo 15ke gor pa tiste 3cm ni?ji avto ?ez le?e?e policaje se pa 10 km/h pelje.
BOSS ampak tele tvoje so res samo smeh! Najhuj?i so fanti?ki v pofafi-?altkebl pozi. Levica na vrhu volana, zapestje obrnjeno navzdol, glava pa malo nad ?altkeblom. Mogo?e je to zaradi bolj?ega ob?utka, da ima avto na sredi avtomobila!
Res pa je tudi, da ?e bi ?e v ?tartu kupil Toyoto, potem ne bi spoznal par dobrih kolegov z Mazda foruma, ker na njem najbr? sploh ne bi bil prisoten!
Se popolnoma strinjam! Sem ?e ve?krat razmi?ljal in lahko re?em samo to, da ?e mi bo do kraja ?al, da sem Mazdo kupil, ?e vedno mi ne bo ?al da sem spoznal tale forum in seveda ljudi na njem.
Ob tej prilo?nosti bi rad pohvalil vse ljudi, se zahvalil star?em za podporo... Ups napa?na prilo?nost to ?param za oskarje.
No glede na to, da me kot otroka ni zadelo najbr? tudi tak?en starec ne bom. Ali pa ?e kaj drugega (Azijec, ?rnc...)
Najprej sem se dal kot mlad odrasel potem pa ?e kot najstnik (saj sem res ?e bolj- ?e ne drugega pa po srcu ), da vidim kak?en bom kot mlaj?i odrasel (recimo ?ez 10 let).
Ampak kak?en sem zdaj pa ?e vseeno ne prilepim ker boste rekli, da sem Apcih.
V?eraj pa sem vozil slu?benga Saxo dostavnika in tle pa je ?lo brez milosti in tut ?ef ni mogel verjet kaka brzina, ja sej ni ?udno, ?e pa se nism dost sekiral za zapeljat v kak cel sneg, aja pa blokada dobro vem kje je , samo se pa vrti ta zadevca noro, se mi zdi da je motor 1.4, ampak potegne pa stra?no, problem je pa da avto nima radia in sem se po 11 urah furanja okol za?el ?e sam s sabo pogovarjat!
Evo vsaj Na?a Fabia je pri?la. Ej pa saj spljoh ni tako slaba kot sem pri?akoval. OK Octavio bi ?e vseeno raj?i ampak ?portni zici, usnjen 3-kraki volan pa usnjen ?altkebl naredita svoje. ?e direktor, ki je fotru predstavljal avto je baje izjavil:"Kaj pa ima ta za eno opremo? Nekaj bolj?i zici so!"
Za 1.4 (75 konjev) gre kar solidno. Zvo?niki so samo spredaj ampak za star?e so ?ist dobri. Kar solidno ?pilajo (Pioneerjev radio na MP3je/WMAje Mosfet 5x40W). Aja zici pa volan so tut kul a sem ?e povedal to. Moja ideja. No v glavnem pa ?e to sem hotel povedati... Ummm... Aja isti avto (isto svetlo modre metalik) barve ima na? ?upan tako, da ni panike parkirat na plo?nik pred ob?ino ali pa kamorkoli. Saj ne bo nobeden upal ni?. Edino njega bodo potihem kritizirali, kje parkira.
?ivi (zanimiv film, dost realisti?no je prikazano vse skupaj, baje po resni?nih dogodkih posneto - neke vrste grozljivka)
Pogumno srce (sem ful ljubitelj vite?kih ?asov, gradov in zgodovine nasploh) Viljm Vols rulz, nasploh mi je Mel Gibson en najljub?ih igralcov!
Zdaj si me spomnil!!
Mad Max 1! Kako sem lahko pozabil na ta legendaren film!
Ja pa vite?tvo: Robin Hood: pric tatov! Ko sem bil majhen je ta film name naredil res mo?an vtis (sem se potem cele dneve podil po gozdu). Da ne omenjam legendarne glasbe iz filma! Brian Adams: Everything I do (I do it for you). Ena najbolj?ih pesmi sploh!
...se da ?e ti tastari stanovanje al pa bajto podarijo druga? pa ni ?ans...kako??? razen ?e ?ivotari?, pa ma? doma kure (v tem ?asu ti itak vse pobijejo), pa kk?no kravco.
Ja to smo mi na vasi ful na bolj?em. Hi?o ?e imamo, hrano bi se tut dalo pridelati ve?inoma. Zadnji? so bili na Tedniku eni iz na?ega konca, kjer samo fotr hod v slu?bo, kao da komaj shajajo z njeogvo pla?o in otro?kimi dodatki. Niso pa povedali, da so obleko od Rde?ega kri?a stran metali, da imajo kmetijo kjer bi lahko VSO hrano pridelali... Skratka na vasi se da pre?iveti z malo denarja, ?e le nisi len. Ni pa nek luksuz.
Sam ?ivim pri star?ih pla?am mobitel+internet, drobnarije... Bi lahko teoreti?no pre?ivel z 100 jurji ampak ne bi vedel kaj je to Mazda, kaj je to Playstation...
Mislim, da za normalno pre?ivetje bi mi bilo 150 jurjev dovolj. ?e bi ?krtaril bi lahko privar?eval skoraj 100 jurjev mese?no...Ampak ?e raje bi prebil magi?no mejo 200 jurjev... Eh dobre slu?be, kje ste? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja ?e dobro pomislite niso neko? zastonj rekli, da smo ujeli zadnji vlak iz Jugoslavije. ?e bi zamudili bi tudi mi pristali v isti ka?i kot Hrvati. Slobo bi se odlo?il, da v Jugoslaviji ne rabi Slovencev.
In najbr? bi Mazde k nam komaj za?ele kapljati...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani