zdaj zvenis kot (bivsi) serviserji v cosmosu, ki nc ne priznavajo
crpalka je crknila cist na zacetku in ni blo nic narobe z nafto
voda pa pesek sta bila mnogo kasneje),
motor pri sipi, je crknil spomladi/poleti enkrat (stefan iz game pravi, da vse kar je made by bosch v mazdi je cist zanic)
LMM, se dobr da se razumemo s temi iz game, ki mi je to priznal pod svojim avtom, ker drugace dati 70.000sit za ta senzor bi blo malo prevec vseen
sovoznikov senzor: skakalo se je kvecjemu na zadnjic zicih
pa sej se ne pritozujem nad mazdo ker mi je se vedno zelo vsec, ampak pac je tko, da mi je znamka Alfa romeo pri srcu...cuore sportivo forever (my thing, tko kot alesi kaj ces)
zanimivo z vsemi alfami, ki jih jaz poznam, do zdaj ni nic narobe razen-problemov z lucmi (delajo ne delajo, in to pri: 146ti, 156 1.6ts)
jaz bom enkrat kupil en Spider sam zase
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tudi jaz bi kar naprej jedel pa bil ?e suh povrhu...
pa dej pol
recimo moja dieta ko sem bil zdaj v pristini: zjturaj (ob 9-10) 10 cevapov pa lepinja, vmes kaksen rogljicek ali zemlja s karkol je pri roki, ob 15-16 dva doner kebapa, vmes pa kaksna mandarina, zvecer pa sirov burek (jamiii kok so tam dobri)....Ponoc pa, ko se gre ven na pijaco (juice/vodka, rum/kola, koktejl) pa se taki prigrizki kot so to "sticky fingersi" ali nuggetsi....
pa se cez cel dan milijon litrov soka ali vode
evo moja dieta
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
another way to rock
to live is to die (metallica) - home video
Povezava za deljenje
Deli na druge strani