Skoči na vsebino
Slovenski avto leta
Napisano

zdaj zvenis kot (bivsi) serviserji v cosmosu, ki nc ne priznavajo :)

crpalka je crknila cist na zacetku in ni blo nic narobe z nafto

voda pa pesek sta bila mnogo kasneje),

motor pri sipi, je crknil spomladi/poleti enkrat (stefan iz game pravi, da vse kar je made by bosch v mazdi je cist zanic)

LMM, se dobr da se razumemo s temi iz game, ki mi je to priznal pod svojim avtom, ker drugace dati 70.000sit za ta senzor bi blo malo prevec vseen

sovoznikov senzor: skakalo se je kvecjemu na zadnjic zicih :P

pa sej se ne pritozujem nad mazdo ker mi je se vedno zelo vsec, ampak pac je tko, da mi je znamka Alfa romeo pri srcu...cuore sportivo forever :) (my thing, tko kot alesi kaj ces)

zanimivo z vsemi alfami, ki jih jaz poznam, do zdaj ni nic narobe razen-problemov z lucmi (delajo ne delajo, in to pri: 146ti, 156 1.6ts)

jaz bom enkrat kupil en Spider sam zase :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta
Napisano

prej bi mel alfo 159 kot mazdo6

a je bila mogoce moja mazda 6 neki ful zanesljiva??

-sla je visokotlacna crpalka

-dva sencnika

-motor za luci (oba)

-motor sprednje sipe

-LMM

-airbag sensor

-voda v prtljazniku

-sprednja plastika koloteka (ok, ful sneg je bil)

mogoce sem se kaj pozabil

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje boste pre?iveli...
Napisano

Bil 2x, videl, zmagal!

Verjetno najlep?a dekleta na svetu

Super ?uri (itak ?e pa so zraven verjetno najlep?a dekleta na svetu)

Zaenkrat ?e ugodne cene

Raj za pivce piva

Need I add more? :bravo:

yeah, what did you eat? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje boste pre?iveli...
Napisano

oktobra sem v novem sadu pre?ivel dva dneva in dve no?i............malenkost ?ez 200?..........pa nej ?e kdo re?e da je srbija poceni! <_<

Res pa je da je blo ZAKON!! :danzoman:;)

novi sad je glavno mesto vojvodine...:D sem mogu :ph34r:

Majo pa res drage cestnine (za tuje tablice)

recimo BG-NI za 200km avtoceste placas skor 15 eur...niso normalni

hrvati so mal boljsi...ZG-meja stane 13 eur (je pa vec avtoceste, cca 300km)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ja Madona fant, kje si bil pa tkt ko sem te vabu na merjenje po?re?nosti v Emonsko klet! B)

pozresen nisem, sem ti povedu, da jaz jem veckrat (ne pa enkrat pa velik)

mora da je stil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

aja, jaz sem razumu "strast po haldilniku" da se mlao skuliras pol pa spet akcija....on je mislu hrano izgleda :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Jaz lahko seksam tudi, ?e sem la?en. Sem eden od tistih, ki je PO seksu stra?no la?en. Takrat se strast pa blondinki spremeni v strast po hladilniku :hohoho::hohoho:

no tuki sva pa na istem :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ej, dajmo hrano prestaviti v rubriko, ki sem jo danes odprl. TUKAJ SE SEXA! :hohoho:

eh si mi dal sankcije

za seksat rabis energijo, energijo dobis pa ce jes!

a sem dobr povedu? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Labi, oglej si film "Veliki jaz" pa te mogo?e malce mine lakota :ne vem:

velikega jaza sesujem k kanto ( v meku al kjerkol) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho:

Tudi jaz bi kar naprej jedel pa bil ?e suh povrhu... sramezljiv

pa dej pol :)

recimo moja dieta ko sem bil zdaj v pristini: zjturaj (ob 9-10) 10 cevapov pa lepinja, vmes kaksen rogljicek ali zemlja s karkol je pri roki, ob 15-16 dva doner kebapa, vmes pa kaksna mandarina, zvecer pa sirov burek (jamiii kok so tam dobri)....Ponoc pa, ko se gre ven na pijaco (juice/vodka, rum/kola, koktejl) pa se taki prigrizki kot so to "sticky fingersi" ali nuggetsi....

pa se cez cel dan milijon litrov soka ali vode

evo moja dieta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

vse so ritaste

to!!

:D

zakaj bi hujsal?? to pomeni nc hrane, al pa moras pazit kaj jes...not for me hvala bogu :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POKY car!
Napisano

A se sam meni zdi, al ?korpijoni rahlo prevladujemo tuki gor :whatever:

ja, insekti nadlezni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.