Ko sem poskusil Androidov vgrajeni odjemalec me je motilo, da je zaradi zahtev od skrbnika bilo potrebno za odklepanje tiokovnice narediti geslo in sem moral tipkati vsakokrat geslo.
To je odvisno od nastavitev vasega Exchange streznika ... Jaz imam to na svojem Exchange serverju izklopljeno... in se vsak sam lahko odloca, ali bo imel vkljuceno geslo ob vklopu ali ne ...
kupte ajfon, dela tudi ko ga f*** v steno.....
Tole s passkeyem za vklop je tudi pri iPhone-u enako... Ce je na Exchange serverju tako nastavljeno, ne gre mimo tega
POP3 je dokaj zastarel protokol ... Ce ze na tak nacin, potem je bolje IMAP ... ali pa kar Exchange nacin ... Od vasega skrbnika v sluzbi pridobi podatke za dostopanje (ce imate zadevo nastavljeno tako in dovoljeno prijavo od zunaj brez kaksnih VPN kanalov ali cesa podobnega) ...
Uporabis pa kar privzeto apliakcijo za mail, ki je ze v samem Android sistemu ...
Je mozno,d a je bila vmes kaksna rezervacija sredstev (recimo tankanje na kaksni avtomatski crpalki, kot so recimo te poleg Hoferjev, Mercatorjev,...) ...
ampak a so res kupci tega totalni moroni al kaj? :ne vem:
Tako reportazo bi lahko zmontiral za vsak mobilnik, ki ga pozna veliko ljudi.... Ali pa za katerikoli drug izdelek (jogurt, TV, avto,... ) .... Sploh pa v Ameriki
Ti bom povedal - se vsak dan peljem tam skozi,sam po moje ne bo tako zelo hudo ... upam
Bodo ze tako naredili, da bo hudo ... ... Tako kot so naredili pri pocivaliscu Povodje, kjer je precej casa (par mesecev... ali celo pol leta) bila omejitev hitrosti cisto brez ptorebe... Nedolgo nazaj so uredili tako, kot bi morali ze prvi dan, ko so postavili gradbisce ...
Prej porocajo po radiju, da en motorosit pelje po nasprotnem odstavnem pasu nekje med Logom in Vrhniko... Potem cez kaksno urco ali dve, da na stajerski AC med Domzalami in Ljubljano en kamion po nasprotni strani stran AC... Potem je pa menda se obracal cez tri pasove...
Tale slika je iz FB profila Radia HIT in jim jo je poslal en poslusalec...
Hja pomojem imam router saj sta dve ?katli od T2. Kakorkol so ?e nalo?il, zadeva ne dela in to brez da bi jaz kaj posegal. To me najbolj moti. Pa to da sem nekje v megli, kjer se lahk izgovarjamo o napaki pred compom ali za compom.
Lahko da ga sicer imas... ampak imas ocitno narobe povezano vse skupaj...
Vezano bi moralo biti nekako takole:
Tisti T-2 vmesnik pa ne vem, kaj je s tem misljeno. Mogoce imas se IP telefonijo in imas se dodaten switch, kamor so prikljuceni telefoni?
Namesto dveh skatel na sliki, je lahko tudi samo ena... V tem primeru pa je odvisno, kako je nastavljena (kot router ali samo kot modem)...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zoki gre lovit ribe na prepovedano obmo?je. Rib veliko, skoraj ve? kot vode. V trenutku ima polno mre?o rib, ko pride policija.
Policist: Zoki, ribarjenje je tu prepovedano, zato bo? kazensko odgovarjal!
Zoki: To so moje ribe.
Policist: Kako?
Zoki: Lepo. To so moje ribe, vsako jutro jih prinesem sem, vr?em v vodo, jih pokli?em in se same vrnejo v mre?o...bi radi, da vam poka?em?
Policist: No daj, da vidim.
Zoki vr?e ribe nazaj v vodo, nekaj sekund ti?ine.
Nato re?e policist: Sedaj!
Zoki: Kaj sedaj?
Policist: Pa pokli?i jih...
Zoki: Koga?
Policist: Ja, ribe..
Zoki: Kak?ne ribe?
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani