Skoči na vsebino

Cas za investicije je zdaj. Zdaj ko je vse tiho, ko tudi mesar ne govori vec o bitkojnu. Potem se pa bo spet preko medijev in ljudstva pricarala zgodba o uspehu.

Sam mogoce investiram v ripple, ker ga spremljam 1 leto in je edina zadeva, ki ima dejansko ozadje (firma, pogodbe, testne implementacije v bankah itd) a se se vedno ne more otresti sence bitkojna. Kakor se gibljenta se tudi drugi. Za ripple je pa prihodnost odvisna od western uniona v aprilu...ripple ce se izkaze za uspeh v bankah bo nadomestil swift, to pa bo korak naprej in predvsem nekaj oprijemljivega

In spet veleanalitiki eni pravijo da bo ripple sel do 10? eni do 100?....gladko malo sama ugibanja

Zmaj mislim da ni fajn tunkat ostaih v zgodbo ce imajo svoj sistem, sigurno nimajo zeljo to razlagati vsem, tako kot ti.

Izgibljas pa ker si sel kupovati v trenutku konse je govorilo....to je namensko. Da prodajalci iztrzijo kolikor se le da na racun priloznostnih traderjev

Zato pa najboljse zdaj drzat in bo kar bo, najslabsa je panicna prodaja, itak :)

Ripple je zdele izpod 0,5$ in slisi se kot fajn nakup :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko vidim, da vas veseli slisat, ce nekomu ne gre po zeljah in nacrtih, da se ne gremo skrivalnic. ;)

Porocam;

Ameriska borza mi je na crni petek in se bolj crni pondelk poskrbela za 5000? izgube.

Kriptovalute v primeru, da dosezejo vrednost 0, bom na izgubi 3200?.

Nakupljene imam naslednje zadeve;

- Ripple

- Cardano

- Neo

- Iota

- Tron

- Vechain in

- Verge.

Zdaj pa veselo spremljajte, ce vas zanima situacija! ;)

Nekdo investira v alkohol, drugi v droge, tretji v prostitucijo, jaz pac v tole zadevo. :)

Sicer pa razen zlata in nepremicnine za oddajo, vprasanje kje je garantiran donos?

Canyon je menda mojster za Kriptovalute, ko dela plus tudi kadar vrednosti padajo, pa naj sam pojasni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Temu se rece popolna strategija in pravi trenutek, obenem proga, kjer moc ni odlocilnega pomena :)

Sem vesel 5.mesta Ferdinanda, morda bo dobra sezona :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Naslednjic bom poslusal mojstra, ki je svetoval na avtu preventivno menjat; termostat, hladilno tekocino in vodno pumpo. Prvi dve zadevi sem, zadnje pac ne. In se je uscala, na sreco v Mengsu in ne Munchnu ali Salzburgu. Pa sem iz garaze izvleku tadrug avto in startal na sever, da se ne sekiram prevec. :)

Drugic pa le poslusat mojstre in poznavalce! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobil fantasticno ponudbo za Kanado, da bi dalje logisticiral na letaliscu v Torontu, ampak potem ne bom vec 4h voznje oddaljen od vseh razlogov Z spola v domovini. :)

Ko je tema za pohvale, pa uzivam dopust in odstevam se dober mesec do tapravga dopusta, oujea! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prof.dr. Cerar odstopil s polozaja premierja sem zdele prebral. To najbrz pomeni, da se vraca predavat na PF, kjer je nas Viper taglavni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Konkretno, v goriske igralnice hodijo pretezni Italijani, ker je pri njih ta dejavnost prepovedana in ne vem CEMU ne bi izkoristili dane priloznosti. :)

Sicer pa kot nam je prfox na faxu dobro povedu, ko je reku; 'lenuhi so gibalo napredka' :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nemscina in logisticne zadeve v tem jeziku so zame se zmeraj konkreten zalogaj, a danes sem interno preverjanje znanja edini od celotne skupine odpisal 100%, pa je bilo vmes nekaj avtohtonih prebivalcev in tudi Turkov, ki se ze prakticno smatrajo za Nemce (se pravi dosti lazje od mene dojemajo stavke, sestavljene iz besed, ki premorejo lahko tudi po 40 in vec crk, hehe) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kupljena letalska vozovnica za po Aziji, med drugim grem v Bangkok malo s Tajci potrenirat njihov box, ceprov ne treniram te zadeve za kake 3 leta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.