Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zavarovalnica Tilia d.d. ima o?itno BO?ANSKO vodeno evidenco pla?ila premij, saj mi ?e naprej po?iljajo polo?nice za vozilo, ki je ?e mesec in pol odjavljeno oz. nisem lastnik, a pri tem istem vozilu je bilo ugotovljeno PREPLA?ILO in bodo dejansko morali celo oni meni vrniti.

Na koncu "opomina" so mi ?e napisali, da v kolikor v roku 30-ih dni ne bom poravnal zneska, bo vozilo ostalo NEZAVAROVANO, upravno enoto pa bodo obvestili naj mi odvzame registrske tablice (ki pa so v mojem primeru lastni?ke). WTF????  :vskalo:

Skratka, nastreljal so en kup nesmislov in se moram najprej malo ohladit, preden stopim v kontakt z njimi.  :rozico:

Pa si jim poslal kopijo odjave, oz zavarovanje novega lastnika?

To namre? mora? in takrat dobi? tudi sorazmeren del nazaj. 

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

mah kar ?el sem v delkota in vzel 5m - 10?......nisem kompliciral za svetilnost ali podobno za majhno ?katlo....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moras pa vedet da je delano z namenom dolgotrajnosti in da se praske com manj vidijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Obnova riti in njene elektrike. Matr je bilo to enih lukenj, ena luknjica pa adijo poden ?ez leto dni............zadnja slika jev temi na zalost

post-2637-0-44305000-1410897282_thumb.jpg

post-2637-0-26189200-1410897319_thumb.jpg

post-2637-0-81683500-1410897336_thumb.jpg

post-2637-0-42910600-1410897361_thumb.jpg

Vgradnja kri?nega stikala, namre? bo preklapljal med viroma - 12V usmernik ko je prikolica na 200V in pa alternativni vir za na divje - in to ne bo akumulator, ker nima smisla, bom naredil raje fajrcajg varianto za avto - akumulator je tam in se polni po potrebi :), za ledice in pumpico za vodo po moje dr?i 2 tedna uporabe brez polnjenja. Ker je pa prikolica stacionirana, avto se pa lahko vozi je to idealna re?itev. Kri?no stikalo pa skrbi da se vira nikoli ne sre?ata.

post-2637-0-45934900-1410897562_thumb.jpg

post-2637-0-03994500-1410897587_thumb.jpg

post-2637-0-46104400-1410897614_thumb.jpg

Menjava starih lu?i, predvsem tiste bingl bongl luster lu?i za halogenske + LED. V kopalnici je pa samo lu? predelana v  LED + vti?nica za ?trom, da se bo baba fenala.

post-2637-0-61633400-1410897689_thumb.jpg

post-2637-0-67272100-1410897703_thumb.jpg

post-2637-0-96033200-1410897747_thumb.jpg

post-2637-0-34217900-1410897763_thumb.jpg

post-2637-0-05588000-1410897785_thumb.jpg

post-2637-0-99022800-1410897805_thumb.jpg

delo je pa veselje, ker ?ela ozvo?enje preko telefona na avtoradio...... :punk:

post-2637-0-71621100-1410897975_thumb.png

sledi ?e nekaj malenkosti znotraj, potem pa sledi prenova notranjosti - stene in barvanje vsega pohi?tva....in po?asi bo dobila podobo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne bom ve? limal v temo o mobilnikih ampak v jamr....toliko o veleopevanem pokritju s signalom mobitela

Pivka

post-2637-0-12461400-1410896401_thumb.png

Avtocesta Postojna (Ravbarkomanda)

post-2637-0-85829500-1410896455_thumb.png

Tole sem za?el sedaj printscreenat, ker mam dost, resno pogre?am simobil, ker ni bilo situacije kot je sedaj nekajkrat dnevno.

Slike so nastale po tem, ko sredi klica ?lovek izgine, potem pa ?e tista trohica signala in si na no service

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za zakljucek vikenda bi spet pohvalil hrvasko zdravstvo, ki je doniralo 3 sive nasemu kaskaderju.

14:40 ga je premagala gravitacija na skalah na otoku

15:20 smo pripluli v marino

15:40 so nas v Rovinju napotili na Pulo aradi sivanja

16:20 je bil sivan

16:50 smo jedli kosilo

Vse prioritetno, prijazno in clovesko, sploh nikoli ni pomislil na grozo sivanja. Brez kakrsnegakoli kompliciranja samo modro kartico so vzeli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Bravo Vale in to na najboljsi mozni streki!

Ha ha ha 2013 sem s stromom na wdw postavil 11 sekund zaostanka z najboljsim krogom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne ne poleg 220 je ze 12V. Samo originalen ne poganja vsega + avtoradio - in sa se aku fila, ko je na 22V. Original ostane za v kampe, 12v so pa ze pipe za vodo dodl bom pa samo led fazsvetljavo da ce se peljes kam na divje da imas en moto akumulator cist dovolj za en teden uporabe in razsvetljave. Kuhas pa na plin :)

Moto aku se pa napolne za cajt enga kofeta na petrolu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pridem na coln spakiran in pripravljen za kopanje pri otoku.....tk tk tk tk ne vzge.....aku ne da, kaj zdaj, nobenga nikjer jaz pa na boji...

Veslo, privezat na pomol in z victorinoxom odmontirat aku iz mazde, prvlect to s kabli na coln in usposobit zagon....ok dela...

Dam gas ne gre nikamor, coln je tok pregondlal da je bil filter brez benza sam zrak not....ustavit, sidro spucat, napumpat rocno.... No pol smo pa glisiral :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne za ledice - bolha jih je polna. Sem pa v prejsnji prikolici imel 350W pc za 12v, delalo 1A samo ponoci me je malo motil ventilator

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

sploh ne gledam ve? prometnih, grem po svojih poteh, ?e LJ obvoznica ne folga ve?, vse v koloni cele dneve

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kul a se vra?ate nazaj. Jaz imam tudi eno ugledano. Bomo ?li na kako turo skupaj :-)

normalno. Jaz mam 1. target za zimske po?itnice po magistralki....(samo da slo avtocesta dovoljuje pobeg iz SLO)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

vem da ji je v?e? in nisem spra?eval :)

itak, va?n da je dodatno za??itena (mo?ko razmi?ljanje). ?e vedno lahko dodam kako ?rto kontrastno pa tko, ampak ne vem ?e se bom s tem ubadal

edit temu, danes mi je ?ele kapnil da delam vijoli?asto prikolico z MB registracijo....torej manjka kontrast rumene.............

Pa saj vidi?, da ima Mariborske tablice zato mu tudi pa?e vijoli?na barva.

no evo, si me prehitu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preporu?ene benzinske postaje v Sloveniji
Napisano

Dokler bo Slovenija imela eno shrambo goriva (Luka Koper) bo tako. Agip (?e enkrat naj bi - ne vem) vozil iz Italije in Avstrije, kjer ima baze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Sem probal na sejmu v milanu. Ne hvala - ker je ekrancek tik pred ucom.

1. Za ocalarje motece

2. Za razrez ocesa idealno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Men je barva v?e? za popizdit, super!  :rozico:

govori nekdo ki ma modro pomalan avto........... :hohoho:  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Barvo izbrala ?ena?

vem da ji je v?e? in nisem spra?eval :)

Meni se vseen zdi nekam vijol?na :P

itak, va?n da je dodatno za??itena (mo?ko razmi?ljanje). ?e vedno lahko dodam kako ?rto kontrastno pa tko, ampak ne vem ?e se bom s tem ubadal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ampak priNati je treba amerom da poleg suta imajo neverjetno obranbo 55 pik iz kontra napadov oz ukradenih zog !!!!!

To so pike ki bi jih mogli dat nasprotniki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vgradnja 12V usmernika 200W za avtoradio, pumpico za vodo, Ledice - ki bodo vezane tudi na vticnico avta, tako da bo prikola delala anywhere.

In pa se original avto radio z Labistyle adapterjem, ki tudi dela :), pase vsaka audio naprava :)

post-2637-0-11549100-1410465911_thumb.jpg

post-2637-0-55185800-1410465926_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Okno poprej/potem. Odstranjeno okno, zatici, tesnilo (ki je bilo naklamfano, yeah right, tesnilo pa luknjat...). Zbrusen rob, nato sloj sikafleksa, nazaj tesnilo, novi tecaji, obnova zaticev tako da okno 'stisne' ko se zapre. Nato se zascita tesnila (bel trak).

Cisto ma koncu se sika med tesnilom in zunanjim delom prikolice da res ne pride voda not.

post-2637-0-17845400-1410465040_thumb.jpg

post-2637-0-10595800-1410465072_thumb.jpg

post-2637-0-24505500-1410465090_thumb.jpg

Barva prej / potem

Gre se za barvo lavande :). Pol je narejenega, strop bo pa se na belo ko bo sla izpod nadstreska zaradi sanacije stene.

Z sabloncami se se igram, ce niso ok jih enostavno prefarbas...

post-2637-0-83956500-1410465441_thumb.jpg

post-2637-0-59200700-1410465474_thumb.jpg

post-2637-0-23881200-1410465490_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

En te je nalozu pa te ni aktiviral....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.