Skoči na vsebino
Gostinska ponudba
Napisano

v opatiji je pa ena fuuul fuuul dobra restavracijo, kjer majo super morsko hrano...ce bi vedel se ime restavracijo sem zmagal...je pa takoj ob morju pri enih ladjah pa to...no ja

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

paniran zur...zanimivo zveni tole :)

vse kar je za jest bi blo panirano :pepsi:

ja jaz sem za

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ej, kaj si ti ?e kdaj vohal zajca po seksu, da to ve? .... :hohoho::hohoho::hohoho:?zmeden?

jaz sem ga pojedu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

post-642-1163157804.jpg

?ena mi v sredo re?e, da bo ?la s kolegicami zve?er ven. Jaz pa ves vesel, da bom ?el v miru na basket. Tolk se mi je fajn zdel, da bom mel mir, da sem ji ?e dru?inski avto z veseljem posodu. Ne veste kok sm bil zjutri vesel ko sm vidu, da je cel, pol sm pa havbo pogledal... :hohoho::hohoho::hohoho:

sam tega tipa ne stekam: zakaj se je naslonil na avto? umazan je, mrzel (kovina) pa se volvo (je pa crn, to je res) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

grega ta je ja...

hombre pa pizze??? ne morem verjet...hahahah...to je pa novica dneva zame...

nazadnje ko sem bil v hombretu sem bil totalna koma :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

tunel nikol ni bil tok dober...

pizze so povprecne

foculus se vedno #1

se ena pizzerija na dolenjki, sam ne vem kako se imenuje...je pa tema pizzerije avti (noter majo razne znake, bmw dele pa tko naprej in so kr dobre pizze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

na botra gres zaradi morskih jedi ne zarad pic! zadnjic sem jedu polnjene kalamare pa so bli odlicni! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko
Napisano

uklopko da man!!!

vse najboljse pa lepo praznuj!

:rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

David NE PIJE!!! Torej ta film bo? teeee?ko videl... :hohoho:

a pol bomo gledal film :David PIJE!!! ?

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nenavadne fotografije narave, ?ivali, ....
Napisano

A ni zanimivo, kaj vse se skriva v zaj?jem u?esu (nisdejev zajec). To so samo detalji, ki omogo?ajo bolj?i sluh :bravo: in ni? drugega. :ouje::ouje:

post-483-1159511946.jpgpost-483-1159511968.jpg

ceprav sirius, na originalni sliki tale prvi bolj pokoncno se drzi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.