v opatiji je pa ena fuuul fuuul dobra restavracijo, kjer majo super morsko hrano...ce bi vedel se ime restavracijo sem zmagal...je pa takoj ob morju pri enih ladjah pa to...no ja
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
?ena mi v sredo re?e, da bo ?la s kolegicami zve?er ven. Jaz pa ves vesel, da bom ?el v miru na basket. Tolk se mi je fajn zdel, da bom mel mir, da sem ji ?e dru?inski avto z veseljem posodu. Ne veste kok sm bil zjutri vesel ko sm vidu, da je cel, pol sm pa havbo pogledal...
sam tega tipa ne stekam: zakaj se je naslonil na avto? umazan je, mrzel (kovina) pa se volvo (je pa crn, to je res)
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
se ena pizzerija na dolenjki, sam ne vem kako se imenuje...je pa tema pizzerije avti (noter majo razne znake, bmw dele pa tko naprej in so kr dobre pizze
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
komedijant
tako je to ko gres lacen pol nc ne gledas napise pa to
Povezava za deljenje
Deli na druge strani