Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

ej stari kaj je pa blo....ne kaj hudega...lp  :D  B)

Prehitro sem se ustavil v dezju za alfo za menoj, ampak res noro hitro ustavil, ABS je ropotal samo tik pred koncem. Pohvala gre tudsi Nexen gumam, po 9000km so ?e vedno odli?ne.

voznik alfe je bil vsaj toliko zaveden da je spustil bremzo in manevriral levo mimo mene - ustavil se je 2 dolzini avta levo pred menoj!!!! Hitrost je imel isto ker smo bili v raztegnjeni koloni

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

Tukaj bo potek, na?el sem to kar sem hotel, majhno prikolico s pogradi, za nizko ceno, ker je potrebna nekaj dela - dela ki ga naredi? sam poceni in kvalitetno.

Prikolica:

Burstner Club 400, l.1991 cena 1.800?, tehni?ni do 2017, elektrika za vo?njo izpravna (2 lu?ki treba menjat zaradi zamegljenosti)

Postavitev 2 pograda levo, zakonska postelja desno, kuhinja, wc, omare, pe?, nov baldahin, nosilci za kolesa.....

1.jpg

2.jpg

nove gume, vse v prikolici dela (elektrika, voda, kuhinja, gretje itd), mogo?e kaka lu?ka po?ena in podobno, a bistvo je 100% funkcionalnost

Na?rtovana dela:

1. Popravilo zadnjega okna

- renovacija dihtunge od nule s sikafleksom, menjava te?ajev, premik zati?ev, da okno bolj tesni - NAREJENO stro?ek 40? za siko in te?aje

2. Nastavitev te?ajev vrat in menjava zati?a za odprta vrata - NAREJENO stro?ek 0?

3. Menjava 12V usmernika in postavitev baterij / vezave na avto12V za 'divje taborjenje) - bolha 200W usmernik 20? (avtoradio :) )

4. Vgradnja kemi?nega mobilnega WCja - 40? bolha

5. menjava urejevalnika za pritisk za plinsko bombo - 8?

6. 2 x prednja gabaritna lu?  - 6?

7. Barvanje cele prikolice na 'lavanda' still - 60? spraji

8. Sanacija vla?ne prednje stene - cca 30? za les

9. Barvanje notranjosti na belo pohi?tvo - 20? barva

Predvidena vrednost po obnovi 3000? :) vendar se bo uporabljala.

Bom dokumentiral, predvsem 8. in 7. to?ko

EDIT - v rde?em completed taski

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

25.9 zaklju?ek dolomiti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

To pa res top 8 med samimi velikani, kapo dol. A se zdaj ?e za kaj igra ali samo za mesta 5-8 - kot npr olimpijske?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Tudi nasi bi morali kalkulirati.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To bi bil pa jackpot....samo glede na to da sem levak za fuzbal bo kar za nakup stanovanja....kon?no.

?e za njih podpi?e? ti poleg pla?e pripada ?e vila.......

?estitke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Podpisu pogodbo.... :) :)

barca, real, maribor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Samo ob zasedenosti je po mojem mnenju popolnoma brezveze... Saj ti te dogodke belezi ze sam mobilnik (sploh ni nujno, da je pameten... To dela ze vsak mobilnik... Tudi tisti izpred deset in vec let ;) ) ... Smiselno je samo takrat, ko telefon nima stika z omrezjem in niti ne mores vedeti, da te je nekdo klical...

Ja itsk, razen ce res ne mores imeti call waitinga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bilo je ob nedosegljivosti, sedaj pa lahko aktiviras tudi ob zasedenosti (a ne sme biti preusmeritev)

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/sms-zgreseni-klici

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?aki mal... kdaj dobi? SMS? A ko govori? pa te en kli?e in si zaseden?

Za vsak zamujen klic bodisi navaden, bodisi ko si zaseden ali nedosegljiv.

To je bilo pri Simobilu default, na mobitelu moras pa aktivirat - a zarnkrat dela zelo povrano samo cifra, in to je zoprno ker ne ves kdo potem pa klices nazaj na blef.

Tudi to me moti ker dobis samo 0x1 xxx xxx, ko si v tujini moras ali prepisovat ali copy paste pa dodajat +386....

Kar malo nas je razvadel simobil je bil zelo user frendli.

Bo kdo rekel kok smo zoprni, ampak ko imas na dan 10 zamujenih zarad sestankoc itd je to res zoprno

Poslji klic z na 1918 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

EU regulira cene... Podobne so cene v obratni smeri (Si.mobil kartica v VIP omrezju)

IMG_2722-20140903-181326.jpg

Pri Si.mobilu to dela BP... SMS prikaze, kot da je prejet od osebe, ki te je klicala in ce ga imas v imeniku, se prikaze tudi ime ...

IMG_2723-20140903-182015.jpg

za Mobitel pa bi moral probati...

No daj please, da vem kako naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vseeno mislim, da bo tega petelinjenja zelo kmalu konec.

Ker bo Erjavec spet minister, ki bo delaloval kot evropski arbiter miru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A ni to nekam poceni ? Moja vip cifra

Postovani, trenutno koristite mrezu Si.mobil, Slovenija na kojoj su cijene sljedece: odlazni poziv prema Hrvatskoj i zemljama EEA: 1.81 kn/min, dolazni poziv: 0.47 kn/min, SMS: 0.57 kn, MMS: 1.9 kn, prijenos podataka: 1.9 kn/1 MB. Besplatni broj Sluzbe za korisnike: +385917700. Besplatni broj Hitne sluzbe: 112. Ugodan boravak u inozemstvu zeli Vam Vip

Sam to je res ?udno, ker sem vedno na Mobitelu in res same pohvale glede signala... tole bi jaz bolj pripisal slabim aparatom kot samemu signalu. Sicer pa Jures sej sva skoraj soseda pa bi tudi sam moral imeti tako sranje, kot ga ima? ti, ?e bi bil signal v kurcu.

Naslednji problem....ki je prej delal brez pardona

Ali tebi sms zgresebi klic pove cifro klicajocega ali ime iz inenika?

Mobitel nas prepricuje da mamo mi narobe nastavitve, pa to ne dela 24 ljudem, medtem ko je na simobilu spilalo ko sus, izpisalo se je ime klicajocega zamujenega klica

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Uf ne vem bi moral pogledat v excel doma kjer servise vpisujem, mislim pa da ene 8000

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

@Lava srecno voznjo!

@jures zal jaz se ne morem udelezit ker mam do konc septembra neki za koncat v sluzbi, tko da se dopust se mi prenese za cel mesec....

ni panike. So pa danes kamni?ke in karavanke bele......... :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Franja je bila pet pop - ned. To je bilo svetovno prvenstvo amaterjev, in so zaprli vse v cet zjutraj.

Podpiram sport ampak nekako ni bilo to primerno, predvsem zaradi lokacije, ob smartinki je na primer 2x vec poslovnih zgradb kot kaka zaloska, med tednom naj se promovira zunaj mest, med vikendom pa v mestih.

Sem bil 2x na giru in 1 x na touru. Pol ure prej in pol ure kasneje v mestih zaprejo, drugace je vse tekoce oz v pripravljenosti, pri nas pa je najlazje vse zapreti za cel dan.

Izjema so gorake etape, kjer na primer stelvio zaprejo popolnoma eno stran zaradi logistike, saj folk zasede cesto ze dva dni prej :)

Potem pa se 2 motorista izmuzneta nevede pa uzivata na praznem stelviu :):)

Aja glede amaterjev, kolesa so imeli vredne za vsaj 2 moji mazdi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj se ti pritozujes, jaz sem imel start / cilj in zabavisni sotor pred pragom.

Pa to sploh se ni vse proklete pizde so kar dvignile rampi kjer je skoda (sluzben varovan parkplac pred simobilom) in to je bilo za goste mi pa nikamor.....skodo sem parkiral pri carglassu ker je nas placljiv parkplac bil pac za ljudstvo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Na nasi poti pa nikoli nobenega, vsi so samo ovce ki jih vodi gps. Istarski ipailon je imel 10km kolone pred kastelom, ce pa gres po stari lepo cez motocun na buzet ni niti enega na cesti, samo kak traktor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Koncno nasel, itak da v krokariji

post-2637-0-41736200-1409386069_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.