Kar neki ?asa nazaj sem staknil avdio masko za mazdo 6 (http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2454) . Ve?krat sem tem u?enjakom ?e po?iljal maile z vpra?anjem, kako lahko pla?am masko in jo dobim po po?ti. V ?asu avgusta sem dobil znanstvene odgovore z njihove strani. Mislil sem, da je v ?asu ferra goste na ?ihtu samo njihov golman in da sem zato dobil tak odgovor.
V septembru sem jih ?e dvakrat mailal in odgovora ni. Zgleda da njihov feragosto traja cca 12 mesecev na leto.
Zdej pa problem: ta njihova firma je nekje na sredini ?kornja. A kdo kaj potuje oz. ima posla s kak?no firmo tam dol, da bi se navezala kak?na komunikacija z njimi. Zgleda, da ?e bom ?akal na konec njihovga medvedjega spanja, se bo zemlja okol lune vrtela, men se bo pa mazda razsula, pol mi pa itak maska ni? ne korist.
Kak?na ideja ???
kje tocno pa? recimo za firence bi se znalo kaj rihtat...
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
happy birthday to you
(mas na isti dan kot moja mama)
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Povezava za deljenje
Deli na druge strani