Pelje se super... Sicer nisem prav veliko peljal... ker je brez tablic pa jaz tudi brez celade... samo tam gor v en hrib v vasi... kaksen kilometercek...
Moram edino se boljso polovico prepricat ... To je verjetno se tezji del te naloge
MotoHit ima vse iz Italije, sem bil tam, kar ?e ne pomeni da ni ok, ampak glede na ceno o?itno pobira skorajda s smeti??a - s tako ceno prodajno pomeni, da je nabavljal do 500e :ne vem:
V bistvu imajo tako verjetno vsi dealerji vecinoma iz Italije... ker je tam verjetno najvec skuterjev na cesti ...
Motor ni avto, te?ko se naserje?, znucan je lahko zic, gume, ?e motor prede in vle?e je to to, va?no je tudi kak je akomulator, ker te motorji sedaj stojijo, ketno mazat (?e jo ima ker i??e? po scooter/motor segmentu ( ) , ?e pa ?e gre pa spet ni ne vem kak?en stro?ek.
Pomoje je podobno kot pri avtih... Ce je redno vzdrzevan, potem ni nekih vecjih problemov... lahko pa izgleda na prvi pogled OK, tudi deluje na prvi pogled OK... po dolcoenem casu pa se zacnejo pojavljati zadeve, ki jih ne bi bil vesel ...
Tale honda je tudi dobra izbira, ima videti veliko bolj?o (po?tarsko) vetrno za??ito (enako za mu?ice, de? velja)
Nasvet: ?e misli? kaj okoli hoditi raje daj 100-200? ve? pa poi??i kakega s torbami. Samo nosilci in torbe - zadnji in stranski pridejo cca 700?!!
Honda mi je mogoce bolj vsec, ker ni tako "glomazna" in siroka kot Burgman ... Glede torb... gledam take, ki imajo kovcek za zraven... Ali vsaj nosilec za kovcek ... Itak pa imajo menda pod sedezem kar zajeten prostor za celado in ostalo ?aro ... Pa se spredaj imajo ponavadi kaksen predalcek...
Bolj je problem najti tisto tapravo za cimmanj denarja seveda... Pa bojim se, da se ne bom "nasral" in bo potem to "zakelj brez dna" ... Kateri pa so tisti "delaerji", ki se jih je potrebno izogibati... oz. kateri so tisti, ki so OK...
Jures... ti si kupoval pri R Moto iz Rimskih toplic (vsaj na sliki se spomnim, da je bila zadaj letak od R Moto) ...
Sedaj sem se malo raziskoval in je v izbor prisla tudi Honda Silver Wing 400 ali 600... So malo cenejse od Burgmanov... Ali imajo vsi modeli ABS oz. CBS? Ker pri Burgmanih ponavadi pise zraven v oznaki ABS, pri Hondah pa sem to nasel samo v enem opisu na www.maxiscooter.si ...
Do "nejaponskih" (Piagio, Aprilia,...) pa nekako nimam nekega zaupanja ... ceprav je to verjetno bolj posledica tega, ker tudi pri avtomobilih bolj zaupam japoncem ... Zal pa me budzet omejuje na to, da gledam malo starejse letnike... tam do max. 10 let stare.
Glede na to, da bi se predstavil kot potencialni kupec , bi lahko for free dobil kak krog
Tega v Kranju sem ravnokar nasel... ... Imajo sicer tudi enega Burgmana 650, samo je prenov in posledicno predrag ... najem pa vidim, da je 110? na dan in 500? kavcije ...
Na motosvet-u najbolj priporocajo ravno Burgman-a ... tako 400 kot 650 ... Samo 650 je drazji... in ze presega moj planirani budzet (cca. 4.000?)... Samo eden tak je na avto.net >> http://goo.gl/wgBKW
Kaksen pa je potem strosek za gume? Malo se oziram za kaksnim dvokolesnikom... Pa malo tipam in zbiram informacije... Verjetno bo kaksen maxi skuter ... trenutno gledam Burgman 400 ali 650 ...
z baterijam itaq vemo kok je, tut pri N8 ni ni? bolj?e, kok si pa kej s sistemom zadovoljen?
Noja... je vsaj pri moji velik problem... ker je ne morem uproabljati niti cel dan, brez da bi moral imeti nekje poleg se dodatno energijo iz vticnice ... Sam sistem mi je vsec bolj kot Android... je pa se malo v "plenickah" ... in bo treba se malo pocakati, da se razvije ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelje se super... Sicer nisem prav veliko peljal... ker je brez tablic pa jaz tudi brez celade... samo tam gor v en hrib v vasi... kaksen kilometercek...
Moram edino se boljso polovico prepricat ... To je verjetno se tezji del te naloge
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani