Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 25 minutami je robertk6 napisal:

@Alexko tako rad pišeš o teh maskah in nošenju , daj povej mi eno stvar kolikokrat na dan pa menjaš to masko? A vsakič ko greš v trgovino vzameš novo iz sterilne vrečke in si jo daš gor, ali si tako kot 95% vseh ki masko lepo veselo nosijo po žepih , na ogledalih avta, na menjalnikih in si potem to svinjarijo dajejo na obraz. Ker kot so nam prodajali je treba masko prijemat samo za trakce , bog ne daj da se je dotakneš spredaj ker si že skoraj mrtev. Potem pa ko so jih ti bisere nosili po TV so si jih z velikim veseljem popravljali ko jim je dol lezla. Pa še ta zanimivost glede mask, nosili bi jih naj zato ker s tem preprečujemo kapljice , (po domače ne pljuvamo okoli ) zakaj pa potem ne priznavajo testa iz sline če se z njo virus najbolj prenaša????

Pa drugače covid priznavam pa kljub temu ne nosim maske in tudi moji otroci je ne bodo.

Tam kjer jo boš moral jo boš, brez skrbi ne bo ti škodila še vesel jo boš... 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Joj, joj, joj tako daleč smo prišli, da vsi v vse dvomite in nikomur več ne zaupate in verjamete, žalostno res žalostno..... :hohoho:

Saj bodo kmalu volitve in upam, da se obrne situacija v državi in potem bo spet vse prav kar je danes narobe pa to ne bo prvič..... 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 25 minutami je Jest napisal:

Eno je realnost... drugo pa ukrepi "na papirju", ki so vcasih tako butasti, da se jih enostavno v realnem zivljenju niti ne uposteva kaj dosti ... Ponavadi je celo tako, da se teh ukrepov se najmanj drzijo ravno tisti, ki jih sestavijo ... In se nic se ne naucijo iz tega... vedno znajo presenetit... :) ... In to stanje se potem izraza tudi v teh stevilkah, s katerimi nas bomabardirajo vsak dan ... Samo zal je spet tudi pri objavljanju teh stevilk tako... da enkrat pisejo tako, drugic drugace ... odvisno kako se v danem trenutku in situaciji najlepse berejo ... 

To, da tebe nic ne moti pa spet ne drzi... ker kot opazam, te zelo moti, ker je se toliko ljudi necepljenih... in moti te ocitno tudi to, kar razni Potrci in podobni pisejo oz. govorijo 😉 ... 

Pa to je tukaj ko objavljate te posnetke. 😊 V mojem vsakdanu me ne motijo ne eni ne drugi le pomagam s kakim nasvetom, če pa že gdo bluzi in ne ve kaj je dobro za njega pa si je sam kriv in kaj mu morem..... 🤔

Še nekaj, tudi na Islandiji niso v nakupovalnih centrih obvezne maske, kot na Švedskem a jih vsi nosijo in jaz frajer in zraven mene Potrč jih pa nebi ker hočeva biti svobodna...... 😁

Dokler bo tako nebo nikoli boljše. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Se pravi , vsak, ki noče povedat nečesa torej laže? No to pa je nekaj novega. Seveda ni pomembno, da noče izpostavljat picerije z imenom, ker se lahko to zgodi v vsaki, sploh pa zato, ker verjetno bi še kdaj po koronaveselici šel tja. In prvo pravilo je, nikar se ne zameri natakarju, ker on ti prinaša hrano na mizo.... upam, da ne rabim tega naprej razlagat, kaj sem mislil.

Ta picerija je bila samo razlog, da se je lahko razgovoril. Ni veliko povedal govoril je pa kar nekaj časa. 

Sem radoveden kako bi reagiral ko ga bi v bolnici ustavil vratar in povprašal po PCT 🤔Mislim, da se nebi veliko razburjal, tako so pač pravila.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Se pravi , vsak, ki noče povedat nečesa torej laže? No to pa je nekaj novega. Seveda ni pomembno, da noče izpostavljat picerije z imenom, ker se lahko to zgodi v vsaki, sploh pa zato, ker verjetno bi še kdaj po koronaveselici šel tja. In prvo pravilo je, nikar se ne zameri natakarju, ker on ti prinaša hrano na mizo.... upam, da ne rabim tega naprej razlagat, kaj sem mislil.

Hotel sem povedat, da jamra kako je strogo itd, tu pa pišete, da se nihče nič ne drži. In to so dve popolnoma različne slike kako gleda kdo na svet! Mene nič ne moti, če njega to v piceriji moti, jaz nimam nikjer nobenih problemov pa sem navadna številka.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Sem mislil, da je bil na obali, glede na to, kje je objavljen clanek… in potem je tudi ena slika od enega Portoroskega hotela…

Noja… to glede potrdil pa pomoje ne drzi cisto… Kolega je bil pred kratkim v Bernardinu… pa je rekel, da sicer so po hotelu povsod napisi, da je nosenje mask obvezno… receptor pa je menda rekel, da gostom gotela ni potrebno nosit mask… Tudi PCT pogoj preverjajo menda samo prvi dan, ko se prijavis… 

Bom videl drug teden, ko bom na obali… pa bom lahko pisal iz prve roke ;) … 

Prejsnji teden bil na kosilu, pa nam je natakar rekel, da gremo lahko not… Nihce niti vprasal ni glede PCT pogoja…

Torej Potrč laže zato ni navedel ime picerije....😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

En kofe ob čitanju res kratkih navodil za cx30 😲

IMG_20210901_154945.jpg

IMG_20210901_155539.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ne morem se strinjati s tabo, ker zakonske okvire za delovanje demokratične družbe zagotavlja ustava in tam so točno določene tako pravice kot obveze vsakega od nas. Napisane so tako, da puščajo svobodno odprto družbo brez nepotrebne represije.

Edina stvar, ki dovoljuje kršenje ustave pa še to samo v delih bi bila uvedba izrednih razmer. Izredne razmere pa se lahko uvedejo le , če državi in državljanom grozi uničenje oziroma izredno velika škoda, če se ne dovoli kršenja demokracije in svoboščin. 

Kovid ni nič od tega niti ni niti blizu bolezni, ki bi definirala izredne razmere. Niti smrtnost ni v rangu več kot 10% celotnega prebivalstva niti ne pomeni, da bo država propadla zaradi tega.

Drugi faktor pa je tudi recipročnost ukrepov, ki ne smejo povzročati večje škode, kot če jih ne bi bilo in to je ena od stvari, ki jo ne upoštevajo saj se z ugotavljanjem tega sploh ne ukvarjajo.

To je realnost in pravica do šolanja in obveza do osnovnošolskega izobraževanja sta temeljni ustavni določbi in lepo določeni in kršiti ustave NE SMEMO. Tako jo ne smejo starši in otroci, da ne hodijo v šolo in kršijo ustavne obveze, kot jo ne sme država z vzpostavljanjem omejitev in s tem omejevati ustavne pravice.

Ustavo vedno piše oblast in tam so tudi določena pravila in če bi uspelo tej oblasti spremeniti ustavo a potem bi bilo pa vredu,ker pač piše v ustavi.....ne se hecat s takimi.....:whatever:

A naj čakamo da pride do tistih 10%, saj imamo znanost za to,da prepreči tako katastrofo in če si realen povej koliko bi bilo mrtvih,če nebi popolnoma nič ukrenili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Daj napisi raje 99%... se lepse bere... Dejansko nihce ne ve, koliko jih je res cepljenih... Uradni podatek je kot kaze manj kot 90% ... ampak se v to nekateri dvomijo... ker krozijo tudi zgodbe, da je slo cepivo v odtok... potrdila pa zdravniku res ni problem izdat :) ... 

Ne trdim, da je to res... samo pravim, kaj krozi okoli... In ja... vem, da bodo spet ocitki, da te zgodbe sirijo anticepilci ... Za vprasat pa se je, cemu taksno nezaupanje, da taksne zgodbe sploh krozijo? 

Še viri, da ne bo natolcevanja, da se izmisljujem:

1846038859_Precepljenost_med_zdravniki_skoraj_90-odstotna__tako_je_v_soboski_bolnisnici___Sobotainfo_com.png.ae43261185a0f8af88680fdc716fb028.png

https://sobotainfo.com/comment/480749

https://n1info.si/video/n1-video/zdravniki-v-bolnisnicah-precepljeni-skoraj-90-odstotno/

https://www.24ur.com/novice/korona/v-sloveniji-cepljenih-skoraj-90-odstotkov-zdravnikov.html 

https://www.dolenjskilist.si/2021/08/30/252343/novice/dolenjska/Precepljenost_zdravnikov_SB_Brezice_95___SB_Novo_mesto_80/

...

Moj podatek je od včeraj zvečer! Pa tudi če jih je 50% cepljenih in manjka jih najmanj 30%pomeni da jih praktično nebo,ker oni ki ostanejo so tako isti kot ono na fb-ku! 

Je pa res,da jih cepljeni ne bomo potrebovali,ker nas ne bo,hvala bogu.😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je pob napisal:

Pa kaj misliš, da bodo po TV povedali? Naredili reklamo za zdravilo? Pa kje ti živiš, človek. :D 

Agenda je, da se spravi vse (navadne) zemljane na pikico na vsake pol leta, itak ne bodo priznali nobenega zdravila. Ivermectin obstaja 40+ let in od 2020 do danes je preteklo že kar nekaj časa in vode, da bi lahko naredili kakšno študijo in potrdili/ovrgli teorije. A se ti ne zdi?

Tako pa raje furajo cepiva, narejena po hitrem postopku, ki noben ne ve, kaj je not in nas s tem dobesedno posiljujejo. Noben ni bil niti toliko, da bi še preverjat, kaj sploh je v cepivih, razen dr. Nade Hiti, ki so jo ravno te dni obravnavali kot največjo kriminalko. Dobro pri vse tem je samo to, da so tudi na Japonskem to ugotovili in je bilo to verjetno kot velika olajševalna okoliščina. PA HALO. Rabili so več kot pol leta, da je neka država ugotovila prisotnost kovin v cepivih. Pa verjetno je notri še marsikaj drugega... kdo bi vedel.

Logike je vse v vsem tem približno NIČ. Pa noben se ne zmeni za to...

Joj, joj,95%zdravnikov se je cepilo pa noben ni nič pogledal ali preveril s čim..... :nevem:. Ja res so naivni. Ne vem kdo nas - vas bo zdravil, ko njih nebo čez leto, dve 🤔 škoda besed... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je pob napisal:

Kot pravim, TV-ja ne gledam že leto in pol in ga ne bom, dokler bodo vodili enostransko propagando.

Danes je prvi šolski dan. Lani začetek brez mask, ker smo se starši ideji o maskah uprli. Nato zaprtje šol in odprtje samo, če se nosijo maske. Boom, maska je postala cel vsakdana vsakega 12+ letnika. Spomladi ideja o samotestiranju otrok, ampak ni šlo čez, ker smo se starši uprli. Letos začetek šole, boom, samotestiranje je postalo del vsakdana vsakega 12+ letnika (imam hčero staro 12, 7. razred in govorim samo za njen primer, drugih ne poznam). 

Kar hočem povedat je to, da nas kuhajo, kuhajo, kuhajo. V čem je poanta, da otrok nosi masko, če opravi test? Znova ni logike in noben se o tem ne sprašuje. Moj otrok maske v šoli nosil bo NE. Ne bomo sledili tej agendi zasužnjevanja otrok.

Pa še bonus moja teorija zarote (piši me v uho):

Dejstvo je, da imajo plan do konca leta potrditi varnost cepiv za 12+ letnike. Vmes bodo verjetno tako kot lani zaprli šole in nato pa parih mesecih odprli pod pogojem, da se morajo otroci cepiti. 😁

Ja res je, vse našteto je z enoletno zamudo zato pa smo povsod zadnji.. 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zelo dobra izjava, ki jo podpiram 99% le 1% je pa tisti, ki mi pravi, da kot celotna družba na tak način ne more delovati..... :nevem:

En banalni primer, upoštevajte otrokov "Ne" ko noče v šolo, ne ga silit naj bo doma. 😁

Ne pretiravat z takimi izjavami, ker niso realne, žav.... 😟

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Spomladi, ko se bodo druge države uspešno "otresle" kovida in bodo svobodno zadihale (precepljenost odlična), bodo naši FB doktorji z maskami na obrazu  še vedno filozofirali, da smo mi frajerji, ker smo v kompaniji z tako uglednimi državami na dnu lestvice. 😊 In nam bodo lepo druge države prepovedale vstop v njihove države. Mi bomo pa lahko nemoteno  potovali v croatijo, da uvozimo še malo njihovega  virusa, ker ne bomo imeli našega dovolj. 😉

Točno tako, drugi bodo splaval mi pa ostali v dreku 😤. Me res zanima kdo se bo potem posul s pepelom? Ne bo ga junaka za prevzem odgovornosti in sedaj se že ve da bo za vse to kriva država..... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 minutami je pob napisal:

Imaš kakšen link, prosim?

Spet odvisno zaradi česa bolnik umre po prejemu zdravila. Če ga pobere zarad covida, ker zdravilo ni pomagalo, verjetno ni zdravilo krivo? Ne vem, samo na glas se sprašujem.

Nimam linka, dva dni nazaj je bilo po tv Lj1 ali POP Tv, sam si poišči mene ne zanima to živinsko zdravilo, svašta.... 😩

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tisti podatek o smrtnosti s tem živalskim zdravilom pa niste zasledili🤔. Če bi ga dovolili pri nas bi pa rekli, da nas hočejo ubit in da hoče farmacija še na živalskih zdravilih služit ! Seveda ga v Indiji uporabljajo, ker nimajo nič od nič, v sili še hudič muhe žre... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.