Skoči na vsebino
Domače živali
Napisano

Ze 4 mesece je z nami, prav caka nas ob petkih. Najraje ma prsut :)

post-2637-0-45756400-1409385940_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tvoja je se vedno najdrazja. Skoda za dopust....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Baje invazija na morje, vse stalo, 2 uri na meji...

Nic ne vem :) Jelovice so zakon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja ti samo trije so 2 iri cakali da jih odparkirajo...posredivali so sintalovi varnostniki...v glavnem mi smo imeli zanimiv live coverage

Ja ti samo trije so 2 iri cakali da jih odparkirajo...posredivali so sintalovi varnostniki...v glavnem mi smo imeli zanimiv live coverage

post-2637-0-86062000-1409345183_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Svetovno prvenstvo v parkiranju, res......

post-2637-0-75808100-1409304355_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Napeljal 100m cevi za elektriko, rabim pa ?e cca. 20m za internet  :danzoman:

Datacenter, kolokacija, osebni oblak?  :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Tole je supr zadeva, lahko samo ob?uduje? miroljubnost, v primerjavi s kak?nimi dihurji, ki ti po??ijejo tipkovnico na prenosniku in jo zdej sam ?e 1/2 deluje, ti ukradejo in skrivajo raznorazne zadeve spotoma pa ?e kej konkretno zgrizejo  :vskalo:  neveragain.

dihur je zver, jebi ga...?eprav lu?tkana :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

no super, dans majo pa sosedje party, pa ne morm spat :glare: pa treba zutri na ?iht..

Maribor!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Pri nas se je stanje se poslabsalo, danes nisem mogel opraviti dveh pogovorov, medtem ko se prav vsi deremo halo a se slismo? Kot da smo v 3 p....

Je tudi povezano z obvestilom mobitela da imajo ze 2 dni problem z ltejem v LJ ampak ne pomaga niti da ga izklopis...

Poslali jim bomo first warning....medtem ko sta 2 sodelavca ze nazaj na simobilu, ker doma sploh ni bilo signala.....in se nam samo smejita....

Totalno negativno presenecenje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Kreditno sposobna dej.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Takole se da zdrzat ... ;)

14184_10152709588092147_1930413514977890

Uf skomine :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Po moje tist k je v prtljaznik montiral ni za plin ampak ma not nafto...pod haubo pa 1.0 tdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nima? sre?e, nima? sre?e.

Doma ti ga serje dav?na in politiki, na morju ti ga pa serjejo galebi...

Domacini so mi danes rekli da galebji drek prinasa sreco v familijo.....

Dober sem za 3 zivljenja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Si narocu novo nalepko za M5?

Cestitke!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

divergent

presenetljivo zlo gledljiva ZF zadeva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne razumem kaj je na mojemu ?olnu.............totalna okupacija, na in ob.... :whatever: To pucat je huje kot bruhanje......

post-2637-0-49446100-1408645559_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e zadanem Jackpot ga jest kupit za teh 8mio EUR :) Jest sem navdu?en nad Elanom (zimski ?port) in ne menjam za ni?.

da? ti men pol jackpota pa kupim navti?ni del, tam sem pa jaz navdu?en....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Deloma uspel z ugovorom na odmero dohodnine in sem znesek za dopla?at prepolovil. :danzoman:

Men so poslal ddv za prostore spja za celo leto 2014....sp odjavil konec 2013....

Vse je treba cekirat in prosit, ugovarjat, nihce ne azurira....ko pa je treba prispevke placat ti zavarovanje ne velja dan za dnem neplacila ali da ti konto kartice strize za par centov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vroce.....res vroce....

post-2637-0-43265200-1408613953_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

@Slivka, brez zamere, ampak predvidevam, da ?e vedno nisi opazil, da je tema sarkasti?na, neke vrste hec oz. podjeb party za najve?jega forumskega sovra?nika dizlov, ki je trenutno na dopustu. :cheers:

Party pooper :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Jaz sem bil 11 let na simobilu, cela firma zadnjih 5 let tudi. Sedaj so se odlocili da se gre na mobitel (stratesko), s tem tudioja privat cifra na firmo v tem kompletu

Prav vsi jamramo da je slabse....moten signal sredi btcja, na eni strani kristalke smo celo nedosegljivi. Sodelovci iz trzica, dolenjske so brez signala...meni in se enemu med pogovori veckrat piskne da bobencek trpi (se ko sem z bossom govoril sem ga spraseval ce njemu piska low battery)

Res veliko ( negativno ) presenecenje in smo ze urgirali....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.