Tole je supr zadeva, lahko samo ob?uduje? miroljubnost, v primerjavi s kak?nimi dihurji, ki ti po??ijejo tipkovnico na prenosniku in jo zdej sam ?e 1/2 deluje, ti ukradejo in skrivajo raznorazne zadeve spotoma pa ?e kej konkretno zgrizejo neveragain.
dihur je zver, jebi ga...?eprav lu?tkana
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deloma uspel z ugovorom na odmero dohodnine in sem znesek za dopla?at prepolovil.
Men so poslal ddv za prostore spja za celo leto 2014....sp odjavil konec 2013....
Vse je treba cekirat in prosit, ugovarjat, nihce ne azurira....ko pa je treba prispevke placat ti zavarovanje ne velja dan za dnem neplacila ali da ti konto kartice strize za par centov
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
@Slivka, brez zamere, ampak predvidevam, da ?e vedno nisi opazil, da je tema sarkasti?na, neke vrste hec oz. podjeb party za najve?jega forumskega sovra?nika dizlov, ki je trenutno na dopustu.
Party pooper
Jaz sem bil 11 let na simobilu, cela firma zadnjih 5 let tudi. Sedaj so se odlocili da se gre na mobitel (stratesko), s tem tudioja privat cifra na firmo v tem kompletu
Prav vsi jamramo da je slabse....moten signal sredi btcja, na eni strani kristalke smo celo nedosegljivi. Sodelovci iz trzica, dolenjske so brez signala...meni in se enemu med pogovori veckrat piskne da bobencek trpi (se ko sem z bossom govoril sem ga spraseval ce njemu piska low battery)
Res veliko ( negativno ) presenecenje in smo ze urgirali....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ze 4 mesece je z nami, prav caka nas ob petkih. Najraje ma prsut
Povezava za deljenje
Deli na druge strani