?tirje kolegi v gostilni klepetajo. Pa gre en na vece oni pa se za?nejo hvaliti s svojimi sinovi.
Prvi: "Moj je bil zidar. Ker je tako pameten je kmalu postal mojster in ?ez nekaj let je ?el na svoje. Meni z ?eno je ?e zdavnaj postavil ?udovito vilo. Tako bogat je, da je zadnji? ?e svojemu kolegu zastonj naredil vikend na morju.
Drugi: "Moj sin je za?el kot pralec v avto salonu. Njegovo ljubezen in znanje do avtomobilov so kmalu prepoznali tudi v salonu. Nedolgo zatem je postal prodajalec. Ker je prodal 50% ve? avtomobilov kot drugi prodajalci je dobival ogromno pla?o. Po enem letu je odprl svoj salon in servis. Mazdo 6 na parkiri??u nama je on ?enkal. Tako dobro mu gre da je zadnji? svojemu prijatelju enostavno ?enkal nov avto.
Tretji: "Moj je Bil najprej ekonomist. Ker je obvladal posel je ?el za borzni?kega posrednika in obogatel. Jaz in ?ena ?iviva samo ?e od obresti od nekaj prodanih delnic, ki nama jih je ?enkal. Neko? je svojemu najbolj?emu prijatelju ?enkal delnice v vrednosti 50.000 evrov.
Takrat se vrne ?etrti iz veceja in vpra?a o ?em te?e debata. Povejo mu, da se pogovarjajo o svojih sinovih.
"Ah moj ni ni? posebnega. Vedno ej bil lenuh, ?el je za frizerja. Takrat mi je priznal, da je peder in sem ga vrgu iz hi?e. Ampak mu gre pa presenetljivo dobro. Frizira znane ljudi in njegovi fanti so mu ?e ?enkali vikend na morju, nov avto in delnice v vrednosti 50.000 Evrov.
"In tako nastanejo ene najlep?ih in za?eljenih felten sploh!"
Ker res delajo zeloo lepe, lahke in kvalitetne feltne (baje ) in mislim, da jih imajo nekatere znamke serijsko (za 350Z vem, da je dodatna oprema RAYSove feltne- ta ki jo naredijo na prvem prikazu). Pa Nismove feltne so tut ?ist take kot je tale prva na prispevku.
Bosss... mislim da obstaja tudi ta varjanta.... sam kot mi je znano ti v takem primeru izpla?ajo ?e se ne motim samo 60 al 70% ?kode....blo je tako...zdej pa ne vem to?no!!
LP david
Ja ampak glede na to kaj se dogaja... Pa pojdi tja in jim re?i naj ti dajo denar na roke, da se bo? ?e znajdu. Si takoj na ?rni listi.
dajte mi razlo?it, kako ima zavarovalnica pravno podlago, da ne povrne stro?kov airbaga, ?eprav je ta name??en v vozilu kot standardna oprema !??
kasko po moje s tem nima veze... ampak je nekje drugje zajec v grmu...
Mislim, da gre tu za primer, ko si ti kriv in ti zavarovalnica no?e dati niti tolarja. Bog je rekel Adamu:"Znajdi se!" ?e ima? pa potem avto ?isto polno zavarovan je pa tako ?e od nekdaj. V?asih so ljudje imeli zavarovan parkplac in se je velikokrat kak?na lu? "razbila". Pa si pokasiral 100 jurjev minimalno, ?e si avto ?e malo opraskal. Potem si dobil lu?i iz salomonca, lak pa spoliral pa si dobil 13 pla?o. Zdaj, ko so deli dra?ji se spla?a krast airbage saj spotoma pokasira? ?e nekajkrat ve?.
Seveda je pa problem saj jih velikokrat res ukradejo...
Skratka to je velik biznis in oba imata lahko od tega nekaj.
To se dogaja ?e precej ?asa pri nas... je zelo zelo hitro rasto? busines postal to... airbagi dragi, pol se pa to dogaja.....
Naj jim pa ceno spustijo.
Pa saj kolikor sem jaz to na hitrco prebral gre tukaj za to, da ljudje "kradejo" airbage iz svojih avtomobilov. Ali pa dajo en spro?en airbag v avto in potem pokasirajo ene 500 jurjev. Ej samo da ne bi potem meni ocenili ekonomsko totalke spet, ?e bi to probal.
?koda da nimam jajca za tako neumnost. Ne bi se branil ene 500ih jur?kov.
Bi bla pa scena da se enkat vsi zmenmo pa organiziramo
Mah ne, spontano je najlep?e. In to ob najbolj nenavadnih datumih in urah, kot letos. A ni to nekaj ?udovitega?. Vsi ?e na za?etku leta sredi no?i na forumu. Tapravi fanatiki. Samo ti si zatajil. Kaj tam res nimajo neta?
no, pa poglejte, kaj je na to temo napisal ?asnik finance
Ne mor? verjeti! Avto je prodajala? P kar v cajtinge je pri?la. Fak samo res je bila izvirna. Sori potem, ?e sem imel pokvarjene misli ampak ej saj smo jih imeli vsi. A pozna kdo kak?no manekenko, da jo poslikam ob svojem avtu ter ga za milijon prodam. Aja pa ona ga bo prodajala kao, da je lastnica.
malo off topic, a za dobro voljo in vsesplo?no znanje, he he:
pravilno: S samo dvema ...
Lej ga ?ist si me samoril. Mah za izgovor bom izjavil, da sem bil preve? ra(v)zburjen. Jasno, da se da s pred spet. Jaz bik!! Se vidi, da me ?ola ?e nekaj ?asa ni videla. Edini prosti spisi, ki jih pi?em so pa na netu.
Evo za odpustek pa slike:
BAJE PRODAJA ALFO 147! :ne vem: Pa ma ful opreme najbolj so mi v o?i padli airbagi, ki jih je kar 6! Pa sem imel prec pokvarjene misli.
Ta drug film?ek mam jaz v WMV formatu pa ?e dalj?i (cel komad ). Men so tile arabci tolk hecni ej. Vsi v unih tradicionalnih oblekah pa peezdarije delajo po cesti. Morda sem bolan ampak ?e bolj hecni so ko laufajo pred avtom. v tistih kiklah je vse skupaj bolj jalov poskus.
Hehe jaz sem bil 2 uri prekmalu. Potem sem ?el pa spat.
Smo res pravi fanatiki. Pomoje smo vsi hotli pogledat, ?e je ?e kak?en norc na internetu nakoncu nas je bilo pa polno. Najbolj presene?en sem nad KAALman-om, ki je o?itno takoj pri?gal comp.
ja 1,3 16V. Tale je imal PRECEJ ve? kot 90 konjev, tako da ni potrebno opisovat,kako je teh 900 kil potegnilo.
Barva je bila pa extraspecial(biserno zelena-original!!), na pokrovu motorja so bile "kaplice"+metalni prah v laku, samo to je samo v ?ivo res dobro za videt, slika ne pove vsega. Samo pokrov motorja je bilo 9 plasti barve in lakov. $$$ raje ne spra?ujte.
110? 120? V glavnem: Se mi je zdelo, da je neki special tale hauba. Pa ogromni diski! Hude litke! Zici! Svaka ?ast, res je bil hud!
Pugi 106 1.1 XN (ni? opreme) Res je bil bol socialen nakup in na koncu sem zmetal kar dosti ke?a vanj... Potem me je sre?ala pamet in ?e kasneje sem imel ekonomsko totalko. Jaz ni? kriv Pa je bilo neki treba kupit in evo me!
Avto ima zdaj so?olc iz osnovne ki je klepar pa ga je u?timal zase. ?e kaj? aja brutalnih gum ni ve? gor (175/60 R13 na teh feltnah so delovale kot bi bil traktor ).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani