Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Trije odvetniki in trije mehaniki so z vlakom potovali na neko konferenco. Na postaji je vsak odvetnik kupil svojo karto, videli so pa, da so mehaniki kupili samo eno za vse tri.
- "Kako neki boste trije potovali samo z eno karto?" je vprašal eden od odvetnikov.

- "Glejte in boste videli!" je odgovoril en od mehanikov.

Vsi so stopili na vlak. Odvetniki so zasedli svoje sedeže, mehaniki pa so se zgnetli v eno stranišče in zaprli vrata za sabo. Malo po odhodu vlaka se je pojavil sprevodnik in preverjal vozne karte. Potrkal je na vrata stranišča in rekel:

- "Vozovnico, prosim!" Vrata so se malenkostno odprla, prikazala se je roka s karto. Sprevodnik jo je preluknjal in šel naprej. Odvetniki so seveda vse videli in soglašali so, da je to dobra ideja.
Po konferenci so se odvetniki odločili, da bodo izvedli enak trik in prihranili nekaj denarja. Ko so prišli na postajo, so kupili samo eno karto. Na njihovo začudenje pa mehaniki niso sploh kupili karte.
- "In kako boste potovali brez kart?" je vprašal presenečeni odvetnik.
- "Glejte in boste videli!" je odgovoril eden od mehanikov.
Ko so se vkrcali na vlak so se vsi trije odvetniki stlačili v eno stranišče, vsi trije mehaniki pa v drugo v bližini. Vlak je odpeljal. Kmalu po tem je en mehanik prišel iz stranišča in šel do stranišča, kjer so bili zaprti odvetniki. Potrkal je na vrata in rekel:

- "Vozovnico, prosim!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pride mladi Ljubljančan k svojemu očetu:

- "Stari, ne, jaz bi se pa oženil, ne."

- "Pa se daj."

In tako pripelje Korošico. Prvo noč se sleče pred njo in ji pokaže "premoženje":

- "Draga, veš ti, kaj je to?"

- "Pa, čuj, to je jebeštrga."

- "Marš, kurba, nočem te v svoji hiši!"

Drugi dan pripelje Gorenjko, zvečer se sleče, ji ga pokaže in vpraša:

- "Povej ti meni, a veš, kaj je to?"

- "Pa, kurac, kaj bi drugega bilo."

- "Marš, kurba, da te ne vidim več!"

Tretji dan pripelje Primorko, zvečer se sleče, ji ga pokaže in vpraša:

- "Kaj je to?"

- "Ma, oštja, ne vem."

On ves vesel:

- "E, ti si mi pošteno dekle, nedolžna in nepokvarjena! Vidiš, draga moja, tole je kurac."

- "Ki s djau? Alora, veš, tole ni niti k od kurca..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ciganka trka Gospodu na okno od avta:
- "Dajte dobri gospod 1 EURO za dete."
Gospod ji da 1 EURO in zapre okno. Ciganka spet trka na okno.
Gospod: "Pa kaj še hočeš?!!"
Ciganka: "Pa evo ti dete..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mali hudiček je priletel na letališče v New Yorku in rekel:

- "Jaz sem mali hudiček, imam kuferček in prišel sem krast."

Že kar na letališču ga obrnejo in pospremijo:

- "Ne moreš krasti tukaj, pojdi v Anglijo."

Gre tja in zgodba se ponovi:

- "Jaz sem mali hudiček, imam kuferček in prišel sem krast."

Že kar na letališču ga obrnejo in pospremijo:

- "Ne moreš krasti tukaj, pojdi v Nemčijo."

Takoj mu rečejo:

- "Zurück! Je pa ena država tam jugovzhodno, Slovenija, tam se krade na veliko in nihče nikoli ni nič kriv. Tja pojdi."

On takoj v Slovenijo, zleti na Brnik in začne:

- "Jaz sem mali hudiček, imam ku... ku... ku... kur#i lopovski, kje je moj kuferček?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Uslužbenec vpraša šefa:

- "Šefe, ali lahko grem danes prej domov, pomagat moram ženi okrog dela po hiši?"
- "Ne!"
- "Hvala šefe, vedel sem, da se na vas lahko zanesem..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

- Fant: "Kaj pa imaš ti to med nogami?"

Punca: "Peč..."

Fant: "A, glej, no! A lahko jaz v tej tvoji peči pogrejem svojo klobaso?"

Punca. "Ne bo šlo, se ravnokar notri kuha ajvar..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Žena je nekaj brskala po mojem mobitelu in našla stik: "brezplačen seks". Ni se mogla zadržat in je poklicala. Zvonit je začel njen mobitel. Nadaljevanje bom raje izpustil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sedem čudežev socializma v SFRJ:

1. Vsi so bili zaposleni
2. Čeprav so bili vsi zaposleni, ni nobeden nič delal
3. Čeprav ni nobeden nič delal, so bili vsi načrti vsaj 100% izpolnjeni
4. Čeprav so bili načrti vsaj 100% izpolnjeni, so bile trgovine prazne
5. Čeprav so bile trgovine prazne, so vsi imeli vse
6. Čeprav so imeli vsi vse, so vsi kradli
7. Čeprav so vsi kradli, ni nikoli nič manjkalo

Da ne bo kdo mislil, da v demokraciji ni čudežev:

1. Le redki so zaposleni
2. Zaposleni morajo delati za tiste, ki nič ne delajo
3. Čeprav redki zaposleni delajo še za druge, plače ne dobijo
4. Tisti, ki ne delajo imajo vse
5. Trgovine so polne ampak in v njih kupujejo večinoma tisti brez dela
6. Kradejo lahko samo izbranci
7. Tudi, če kradejo imajo vedno premalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Danes sem srečal človeka, ki je bil v zaporu na Dobu takrat, ko je bil tam tudi Janez Janša. Možakar trdi, da je Janez Janša res BIL nedolžen, ko so ga zaprli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Fešta že precej preko polnoči, pije se, poje se, razbija se, vse to v podnajemniškem stanovanju v bloku. Naenkrat pozvoni na vratih. 

- "Kdo je?"

- "Policija."

- "Ampak... Mi smo klicali kurbe..."

- "Nas je pa poklical vaš sosed."

- "Pa, naj vas jebe, kdor vas je poklical..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Mlad zakonski par je vsako noč strastno seksal. Žena je bila pri tem precej glasna. Nekega jutra se sosed Ivan ni mogel več zadržat in reče možu prej omenjene žene:

- "Tvoja žena je preglasna, ne morem spati."

- "Hja, kaj pa naj naredim. Ti si bolj izkušen, daj nasvet!"

- "Zalepi ji usta s selotejpom."

In res, zvečer mladi mož pazljivo zalepi usta svoji ženi in se loti "dela". Čez nekaj časa zakriči:

- "Ivan, a je v redu?"

- "Ja."

Naslednji večer:

- "Sosed Ivan, a je v redu?"

- "Ma super!"

Še naslednji večer:

- "Sosed Ivan, a je v redu?"

- "Takoj odlepi selotejp!"

- "Pa... Zakaj pa to? Moja žena zdaj ni več tako glasna..."

- "Ma, ja, ona ni več glasna, ampak zdaj cel blok misli, da mene jebeš..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok.
"Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi.
"Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda".
"Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Marka".
Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta:
"Pejt Joško, greva domov !"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Brazilski humorist, pisatelj, novinar, karikaturist in dramatik Millôr Fernandes je bralcem nekega časopisa postavil vprašanje:

- "Kakšna je razlika med politikom in lopovom?"

V naslednji številki je bil odgovor enega od bralcev:

- "Spoštovani g. Millor, po dolgem premišljevanju sem prišel do zaključka, da je razlika med politikom in lopovom ta, da sem prvega izbral jaz, drugi pa je izbral mene."

Millôr Fernandes mu je odgovoril:

- "Spoštovani gospod, Vi ste genij! V bistvu ste edini ki je sploh uspel najti kakšno razliko."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V romskem naselju je izbruhnil požar in hvala bogu nič mrtvih, nič ranjenih, samo materialna škoda (zgorelo je nekaj njihovih barak). Gasilci pogasijo, a od naselja ni ostalo skoraj nič. Pride policija in popisujejo škodo. Cigo narekuje policistu, kaj vse je "izgubil":

Cigo: "Samsung LCD 120 cm."
Policist napiše.

Cigo: "Bosch pralni stroj."
Policist napiše.

Cigo: "Gorenje hladilnik z zamrzovalnikom."
Policist napiše.

Cigo: "Bosch likalnik."
Policist napiše.

Cigo: "Bosch pomivalni stroj."

Policist 'ponori':
"Ma ajde Cigo, ne laži tak fejst, pa ti nisi niti elektrike imel!!!"

Cigo: "Honda dizel agregat 6kW..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mali ciganček vpraša svojega očeta:

- "Oči, kaj je to 'demokracija'?"

- "To je, da vsi 'beli' delajo, mi pa sedimo, dobivamo socialno na lepe oči in še sebe nazivamo z Rom, kar pomeni gospod..."

- "Ampak, a njih to ne živcira?"

- "Živcira jih, seveda jih živcira,... In godrnjajo zaradi tega... Ampak to se pa že imenuje 'rasizem'..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je FuManchu napisal:

Kje pa je tolk snega? Nad 1000m.n.v?

Pod 1000 metrov nadmorske višine.

Sicer samo 35 metrov, ampak smo pod 1000 metrov nadmorske višine.

Mogoče pa zato nimam težav z dizli, s kakršnimi strašijo tu po forumu. Ker je redkejši zrak, ni toliko upora pa izpušni plini lažje 'odtekajo' iz motorja - in zato ne zabaše DPFja, EGRa, IMVja, izpušnega kolektorja, katalizatorja, ABSa in kaj jaz vem česa vse...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Marker planinskih poti, se na planini ustavi, pri eni stari bajti, pa vpraša mamco:
- "Mamca, a lahko na vašo češplo narišemo markacijo?"
Pa mamca odgovori:
- "Dejte rajš na orh, k' jaz sem bolj mal' doma..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva terorista iz neke Bližnjevzhodne države sta prišla v Ljubljano z namero, da izvršita "Alahovo kazen nad neverniki". Tako je to izgledalo:

Nedelja: 20:47

Prispeta na Letališče Brnik. Zapuščata ga šele po štirih urah, ker so izgubili njuno prtljago. Letalski prevoznik ne prevzema odgovornosti, nek letališki delavec pa jima predlaga, da prideta naslednji dan, pa z malo sreče, mogoče... Usedejo se v taxi. Taksist ugotovi, da sta nedvomno tujca in ju ponoči prevaža po Ljubljani uro in pol. Ker se terorista ne pritožujeta niti, ko taksimeter pride do 150€, se taksist odloči, da pokliče na pomoč kolega. Takoj ju oropata in vržeta ven v bližini Iga...

Ponedeljek, 10:30

Ko sta prišla k sebi, oba terorista uspeta priti v hotel in tam naročita rent-a-car. Odpravita se na letališče, ampak obtičita v koloni traktorjev zaradi protestnega shoda kmetov...

Ponedeljek, 14:30

Nekako prideta do banke, kjer jima uspe zamenjati denar. Namesto dolarjev, skritih v čevljih, imata zdaj v žepih evrske bankovce.

Ponedeljek, 15:45

Prideta na letališče, trdno odločena, da ugrabita letalo in z njim strmoglavita na Parlament. Ker pa piloti Lufthanse štrajkajo, njihova letala ta dan ne bodo vzletela. Edino razpoložljivo letalo je od AirSerbia, ki pri odhodu zamuja 8 ur. Ker sta temnejše polti in ne govorita srbsko, ju označijo za šiptarja in temu primerno "obdelajo"...

Ponedeljek, 19:05

Končno se strasti malo umirijo in dva sinova Alahova, prekrita s krvjo, pristopita do pulta Transavia. Uslužbenec, ki jima je prodal vozovnice, jima je zamolčal, da je polet pravzaprav odpovedan...

Ponedeljek, 22:05

Ker sta lačna, se odločita za Kebab s kajmakom na štantu v Ljubljani.

Ponedeljek, 22:45

Kajmak je bil pokvarjen, pa sta  končala na Urgentnem centru.

Torek, 08:35

Po celonočnem čakanju na hodniku Urgentnega centra sta zdaj hospitalizirana v Kliničnem centru. Vse bi se hitro končalo, če se ne bi pojavil sum na salmonelo.

Torek, 08:36

Ker nimata urejenega zdravstvenega zavarovanja, morata zdravstvene storitve plačati sama. To ju reši, ker kot samoplačnika prideta prej do obravnave in zdravil. Kar pa nikakor ni poceni...

Petek, 17:20

Po desetih dneh sta izpuščena iz bolnice in umakneta se v Kranj. Premišljujeta, ali naj nadaljujeta z načrtom ali ne. Nista več prepričana, če bi bilo uničenje Parlamenta res teroristično dejanje, ali bi šlo za dobrodelno akcijo... Med sprehodom prideta do stadiona. Olimpija je ravno izgubila proti Čukaričkim. Ogorčena skupina Green Dragons, videvši dva temnejša človeka, ju označi za "Cigana" in ju začnejo obmetavati s kamenjem in vsem, kar jim pride pod roke. Da bi bila stvar še hujša, ju ujamejo in spolno zlorabijo.

Petek, 19:45

Navijači ju končno spustijo, oba terorista pa se odločita, da se,  prvič v življenju, napijeta - pa čeprav je to greh. Na nekem štantu jima natočijo slivovico z metanolom in spet končata na urgenci zaradi zastrupitve. Spotoma je testiranje pokazalo, da sta HIV pozitivna...

Torej, 23:45

Oba terorista kot "slepa potnika" s tovorno ladjo zapuščata Koprsko pristanišče in bežita proti Sueškemu prekopu. Izmučena zaradi zastrupitve z metanolom in s kupom novih okužb se zaklinjata Alahu, da nikoli več ne poskusita česa podobnega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.