Skoči na vsebino
Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Ne ne slivka, samo star si.....amaroka za v gmajno pa golda za na siht. To je to

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ka pa vrtis sam ce.... Musko

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

CAM00519.jpg

Slabo vreme kaj ho?e?, gremo jutri domov.

Ajga jaz sem ze naredil krog danes, kdaj se dobimo na vodi?

Vreme je res depresivno, oblak je prisel....

Jebeni galebi!!!!!

post-2637-0-40205000-1408458513_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Kaj niti noogle ni pomagal?

Poleg truge na streho ?e eno klimo, kot jo imajo avtobusi, pa bo...

Pa preden se zapodi? po Turka s ?panskim motorjem, premisli ?e enkrat...

Na primer: http://www.honda.si/models/default.asp?FolderId=442

Za ?e ne 28 tiso?akov kar spodobno opremljeno vozilo (Lifestyle HDD+HID+ADAS z dizel motorjem).

Nugl je se na poti.

Ne stekas Slivka, ni vazno kaj je notri, vazno da na avtu pise VW TDI pa da je crn, pa da ga parkiras pred bifejem.

.

.

.

.

Pol pa usekas debate da je kriza s kolegom ki je parkiral A6, crnefa seveda:):):)

Kdo dons se hoce japonca? Ce bi ti imel amaroka tdi bi te blo polno hvale :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dragi dnevnik, ponedeljek 18.8.2014

2735km moto => prepakiranje v mazdo => 200km Rovinj

bye  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ma? vsaj koga zraven sebe :ljubezen:

Itak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Padel se en mejnik, t.i. provanski pekel Tour de France-a. Mount Ventoux

post-2637-0-06191500-1408218699_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V sotoru je sred provanse, sred avgusta ponoci 10C. Cool zadeva, ker je treba drgnt :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

To bi pa mogo?e ?e mene zanimal ... ?e slu?ajno na? miata trip v septembru pade v vodo:)

Saj miata ni iz cukra :), jaz sem ?e na ?iht ?el danes z motorjem, pol pa po mojo pa pi?i Francija  :cheers: , obleka je, miata ma pa streho, ?e je ?e res panika. Bomo spremljali vreme pa en vikend naredimo nekaj, 'pravijo' da bo tudi oktober lep, ampak te pravijo so tudi pravili, da se je poletje vrnilo pred tednom dni, in te pravijo so tudi rekli da bo pasje poletje....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Neki gledam da bi stranske kovcke kupil tko da bom se videl. Hvala zaenkrat.

Kot novopecenemu motoristu...katero opremo je treba met zraven za tako turo?...

Ce smo skupaj imam jaz ze komplet za flikanje gum, ketne. Tako da tebi ostane samo za ketno mazat.

Od ostalega pa cunje in primerna dezna obleka, se posebej letos.

Jaz imam en kombinezon FLUO in dvodelni komplet RAIN LiGHT , ta enodelni me je presenetil za to ceno sem ostal popolnoma suh v osem urnem pranju....

Vse z Yogi.si tudi dodatek za zascito skornjev, se splaca

Vidne barve pa niso ratale samo modna muha ampak ze standard, raven zavedanja po vidnosti se je mocno dvignila

Pa kako termo perilo al pa domace dolge gate, ostalo pa po zelji

@Jures: khm... bi blo ?koda, ?e bi kater od njiju ?el od bajte :P

danes montiral pokrov kolesa :)

Ja sej na koncu se mi bo odpelala z njim :):)

Nice blatenpucer :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Vsi in vse vabljene, verjetno bo tudi moja.

Zacetek septembra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kak tak?en izlet me mika ?e z avtom kaj ?ele da bi mel moped.

No ?e ne drugega v 9ih letih si jo spreobrnil in dokazal, da se je spla?alo trmasto obdr?ati moped. :D

Vmes je bila miata....pa ni isto

V septembru bi organiziral vikend trip ' the best of Alps' ce ate za - s stirimi kolesi

Velja tole po vrstnem redu pomembnosti:

1. Svica - spedenano in spektakularno

2. Francija - visoko in specificen ambient (kamen)

3. Italija - prelazi po sistemu pajkove mreze, kamor se obrnes je ovink :)

Sele potem Avstrija, je kar ok samo ni to to, pa se colajo na vsakem kuclu.

Predviden strosek je ze znan - cca 140? Za spanje in futr po penzionih al pa cca 90? po kampih ampak je ze kar zimsko nad 2000m

+ bencin za cca max 2000km

Poraba izziv na primer :) samo folk mora biti za.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Skoda, sodec po ceski grbini haube.....sam ga je kar dobr drzal, drug motorist ga je resu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Primoz ima Kawasakija :)

IMG_2164-20140801-165509.jpg

To deli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

septembra pa pade najvi?ja asfaltna to?ka v EU 2830m (TU SE ?E ZBIRAMO, ?e kdo ho?e)

Pot pa je fiksna (3 dni): http://goo.gl/maps/24e5S sami ovinki :ninja:

Prijavljeni sedaj: suzuki, honda, yamaha. Ce kdo se s Kawasakinem uleti bi blo top

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

l. 2005: ?e ne gre motor od bajte grem jaz!

l. 2014: A misli?, da bi jaz to znala vozit, da se ne vozim samo zadaj?

pri 39-ih (re?e se 29-ih) in cca 5.000km na zadnjem zicu je spoznala, da je to res u?itek in imava skupno to?ko na stara leta.....

Spakirano vse za 2 za 5 dni, tudi ?otor za 3 osebe in tavelik turbo maximus  :bravo:. Tanajtabulj? je pa, da ni placa za shopping....

post-2637-0-06245500-1407765456_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V guzvo? :)

Stanje na cestah
09.08.2014 12:20

Zadnji vnos: 09.08.2014 12:18

Zaradi prometne nesre?e je na primorski avtocesti za priklju?kom Vrhnika proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas.

Dalj?i zastoji:

- na primorski hitri cesti med predorom Dekani in Koper-center proti Izoli (pribl. 6km);

- na cesti Krvavi Potok - Kozina - Podgrad - MP Starod;

- pred predorom Karavanke proti Sloveniji (pribl. 5km), proti Avstriji pa 4km; voznikom ki so namenjeni proti Kranjski Gori priporo?amo ?e izvoz Lipce;

- na ljubljanski obvoznici pred razcepom Kozarje iz smeri razcepa Koseze ter naprej na primorski avtocesti do CP Log proti Kopru;

- na cesti Koper - ?marje - MP Dragonja.

...

ta on naslednji vikend smo mi vedno doma, res da mamo stran poti ampak brez motorja nikamor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Spet obrabljeno vabilo. Sobota ali nedelja: moto trip do Rovinja in nazaj. Seveda cez min 2 prelaza

Tokrat vmes se voznja s colnom do otokov in kopanje (glavna stvar obiska je dez ven spumpat :) )

Opcijski cevapi

Any biker?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ob sklepanju kaska vzamejo ceno novega po ceniku... in ne toliko kot je recimo na racunu... Zato pa je to slabo za tiste, ki recimo kupujejo avte, pri katerih prodajalci dajejo velike popuste (Opel, Renault, VW, ... ) ... Ko pa uveljavljas skodo pri totalki ali kraji... pa se menda vzame cena po eurotax-u oz. ceno na trgu rabljenih vozil za tako staro vozilo ... Edino pri popravilih dobis nove dele...

ne menda...tako je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, moja323 bo ocenjena pa na 1000? -.-

ja ne vem kaj ti pri?akuje? od kaska? Vsak kasko se vedno gleda na realno vrednost avta....tudi ?e je 2 leti star. Seveda je ob sklepanju pa druga?e....cena novega, ne novega po ceniuk...pi jim...m

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ok, pol dejansko ne gledajo na ohranjenost avta... na kratko povedano SE NE SPLA?A :angry:

?e enkrat - PREBERI

Krije zgolj totalko, kar pomeni popolno uni?enje ali po?kodovanje v tolik?ni meri, da stro?ki popravila presegajo 60 % prodajne vrednosti vozila po sistemu Eurotax. Krije tudi uni?enje dodatne opreme in stro?ke najema nadomestnega vozila.

kar pomeni ?e ima? avto vreden 3000? je ena manj?a nesre?a ?e totalka.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kje  ?zmeden?

Ob tem ?asu 22:30 je ravno proti ?KL sekal...ob 01:30 je pri?lo k nam.....mal dreves je pa padl :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.