To bi pa mogo?e ?e mene zanimal ... ?e slu?ajno na? miata trip v septembru pade v vodo:)
Saj miata ni iz cukra , jaz sem ?e na ?iht ?el danes z motorjem, pol pa po mojo pa pi?i Francija , obleka je, miata ma pa streho, ?e je ?e res panika. Bomo spremljali vreme pa en vikend naredimo nekaj, 'pravijo' da bo tudi oktober lep, ampak te pravijo so tudi pravili, da se je poletje vrnilo pred tednom dni, in te pravijo so tudi rekli da bo pasje poletje....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zaradi prometne nesre?e je na primorski avtocesti za priklju?kom Vrhnika proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas.
Dalj?i zastoji:
- na primorski hitri cesti med predorom Dekani in Koper-center proti Izoli (pribl. 6km);
- na cesti Krvavi Potok - Kozina - Podgrad - MP Starod;
- pred predorom Karavanke proti Sloveniji (pribl. 5km), proti Avstriji pa 4km; voznikom ki so namenjeni proti Kranjski Gori priporo?amo ?e izvoz Lipce;
- na ljubljanski obvoznici pred razcepom Kozarje iz smeri razcepa Koseze ter naprej na primorski avtocesti do CP Log proti Kopru;
- na cesti Koper - ?marje - MP Dragonja.
...
ta on naslednji vikend smo mi vedno doma, res da mamo stran poti ampak brez motorja nikamor
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ob sklepanju kaska vzamejo ceno novega po ceniku... in ne toliko kot je recimo na racunu... Zato pa je to slabo za tiste, ki recimo kupujejo avte, pri katerih prodajalci dajejo velike popuste (Opel, Renault, VW, ... ) ... Ko pa uveljavljas skodo pri totalki ali kraji... pa se menda vzame cena po eurotax-u oz. ceno na trgu rabljenih vozil za tako staro vozilo ... Edino pri popravilih dobis nove dele...
ne menda...tako je.
ja ne vem kaj ti pri?akuje? od kaska? Vsak kasko se vedno gleda na realno vrednost avta....tudi ?e je 2 leti star. Seveda je ob sklepanju pa druga?e....cena novega, ne novega po ceniuk...pi jim...m
ok, pol dejansko ne gledajo na ohranjenost avta... na kratko povedano SE NE SPLA?A
?e enkrat - PREBERI
Krije zgolj totalko, kar pomeni popolno uni?enje ali po?kodovanje v tolik?ni meri, da stro?ki popravila presegajo 60 % prodajne vrednosti vozila po sistemu Eurotax. Krije tudi uni?enje dodatne opreme in stro?ke najema nadomestnega vozila.
kar pomeni ?e ima? avto vreden 3000? je ena manj?a nesre?a ?e totalka.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ne slivka, samo star si.....amaroka za v gmajno pa golda za na siht. To je to
Povezava za deljenje
Deli na druge strani