Skoči na vsebino
snow fuckin' overdosis !
Napisano

Naravno da driftaju po asfaltu.....ma manijaci....obozavaju kruzne tokove (rotore)!!! :bravo:

Svaka ?ast! ?koda, da teh avtov ni v SLO, pomoje bi z malo sre?e dobil za male pare en idealen drifterski avto. :bravo: Pa ?eprav poznam avto samo iz GTjev in NFSU. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

megane coupe
Napisano

Hehe, dirkal?ek. Tale avto?ek mi je nekaj takega kot Mini, 106ka rallye. :bravo: Mali in strupeni! A je bila 1.3? En angle? je ven iztisnil 90 konjev in je ?lo kot sneta sekira. Vsaj na videu. Res lu?ten avto. Samo si pa pre?altal pol par razredov gor. :hohoho:

A je tu una Nissanova barva, ki spremina odtenek? Ker mislim, da so bile tut neke Primere GT, ki so imele ve? odteknov serijsko. :rispekt:

Un Clio je pa ?ist preve?. Zadaj ?e izgleda spredaj pa.... No saj zanimivo je ampak ne vem no....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

snow fuckin' overdosis !
Napisano

Plug pa traktor, pa samo gasa. :bravo:

Fotr kar z IMTjem drifta. :hohoho: Resno ej FR vozila so zakon. :P

Veste kaj me mika? Da bi kar za hi?o travnik splu?u pa si progo naredil. Samo kaj ko bi o?a mislili, da sem znorel. :hohoho:

Ah hvalabogu za BTCjeve parkplace. :bravo: Ceste pri nas so pa bolj tako tako. Ne vem zakaj morajo biti povsod kak?ni jarki, meje, ograje. :(

Ampak jaz sem ?e vedno presre?en ker v?eraj sem se nadriftal kot ?e dve leti ne. Takrat so pred faksom ravno vse splu?ili in smo se ene 10 minut nemoteno obra?ali trije avti izmeni?no.

DR1FT CHALENGE!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

megane coupe
Napisano

Svaka ?ast ej! Sicer je to stvar okusa ampak v avto je bilo ziher velikoooo denarja in dela vlo?enega in to cenim. :rispekt: A je v va?em klubu?

PS: bolj kot nekega mul?ka, ki mu doma najprej avto ?enkajo nakar misli da je car ?e je vanga vrgu za 300 jurjev plastike... :whatever: Seveda tistih 300 jurjev ki jih je edino v ?ivljenju na?paral...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi vam zeli...
Napisano

Tole je bilo pa res lepo (vstavi enega ganjenega smajlija).

Ma v glavnem veselja polne praznike in sre?no, zdravo, veselja polno 2006. (matr kva cajt te?e) :huh:

PS: Tale jodl bo?i?ek res seka!!! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No?ni red in mir
Napisano

Sam problem je to ko tole ni neko nabijanje v prazno, ker je blo ?ist res! :blink:

Zaenkat hvala za predloge, ?e ma kdo ?e kako pametno varianto, naj jo pa obvezno napi?e!

?e bi teli psi zdele ko je to aktualno znal vsaj zalajat SVETO NO?! :P

Psiho! :blink:

Mah saj mi imamo tut pasjo vas. Sosedje imajo enga psa (bolj velikosti malo ve?ji od pudlja, kosmat rjav... nimam pojma kaj) potem ta drugi ista velikost pa en mgrnuh pa me?an?ek. In se ljudje vozijo za vsakmu letijo ti cucki. :angry: Priznam, da sem ?e namenoma cuknil proti njemu on pa ni?. Odsko?i in nadaljuje. :whatever:

In za kontro smo ?e mi h bajti dobil eno srnico (velikost ma?ka) ampak je vsaj bolj miroljubna kar se avtov ti?e. No ja najbr? zato ker je punca in se zanje ne zanima. :rolleyes: Laja pa tut....

Ampak tile tvoji sosedi so pa sploh eni cepci. :ne vem: ?e ga spustijo samo pono?i bi se lahko zgodilo, da razmesarijo srne ali pa kaj takega. No res pa uni mali cucki nimajo tak?nih nagibov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Symon
Napisano

Drk, drk drk... :whatever:

Priznam, moje sanje. kak to stegne. :bravo::blink: Pa ker zvok! Wruuum! 240 konjev!! najlep?e rojstnodnevno darilo foruma, lep?e bi bilo samo ?e pravi avto. :P

Kak se tale film?ek shrani? Men ne rata nikakor ?e ?e tako goljufam z kak?nim getright browserjem. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

J-Luv
Napisano

pa novo cev za avto :D

:hohoho:

Evo ?e en December?ek!

Predlagam, da vsi, Strelci naredimo en podforum, grem stavit, da nas bo ve?ina tam. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Symon
Napisano

sramezljiv A je Priam kaj opazil? :hudicek:

No zdaj sem popravil, res ne vem kako mi je to ratalo. :dudek:

Fak ej a so tile smjliji novi al pa jih prej sploh nisem porajtal. So pa hudi>> :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Symon
Napisano

Pa zakaj dela? reklamo za tegale BMW-ja, v tvojem profilu?

KJE????? :blink: A na avtomobilizmu? Meni poka?e pri mojem profilu pa? moj profil, ko kliknem na ikonco za avto, mi poka?e moj avto. :ne vem: Mi je pa ?e en neki takega reku ampak jaz imam vse prav nastavljeno. Pomoje je stre?nik malo ?uden al pa je kod kaj sabotiral. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi film?ki
Napisano

Tale rde?a? Malo predelana sicer mi ne deluje ne vem kaj. Veliko lep?a mi je ?rna iz slik. :bravo:

Dragrace car? Hiter ampak kaj, ko se z njim ne sme voziti po navadnih cestah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IQ
Napisano

Sem vedel, da sem retard: 108 to?k. No ampak na enem drugem (angle?ki program, ra?unanje, besedne igre...) sem jih dobil 112. O?itno se res poneumljam. :huh::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Symon
Napisano

Moje so?alje ker si eno leto starej?i :(

sramezljiv Res sem se zamislil. 21 let sem ?e star. ?e 1x toliko pa bom ?e 42. :blink:

Pa pravzaprav nisem ?e ni? posebnega v ?ibljenju naredu. ?e malo pa bom v krizi. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.