A man received a message from his neighbor:
- "Sorry sir, I am using your wife... day and night... when you are not present at home.... In fact - more than you. I confess because now I feel very much guilty... Hope you will accept my sincere apologies".
And the man shot his wife.
A few minutes later he received another message:
- "Sorry sir, spelling mistake ... wi fi. Not wife..."
Imata pa Range Rover in Land Rover edinstven sistem za kontrolo olja v motorju. Ni ti treba dvignit pokrova motorja in mazati rok s palčko. Tudi ni treba na števec gledat, kaj bo senzor nameril. Enostavno že ko greš proti avtu s sprednje strani, pogledaš na tla pod motorjem. Če tam ni olja, ga tudi v motorju ni...
Sanje vsakega moškega:
- da je sin na naslovnici športnega magazina,
- da je hčerka na naslovnici Vogue magazina,
- da je ljubica na naslovnici Playboy-a,
- da je žena na spisku pogrešanih oseb...
Bog je izginil za celih šest dni in angeli so ga začeli že panično iskati. Sedmi dan ga najdejo ravno pri počitku. Bog stegne roko in reče:
- "Poglejte, kaj sem ustvaril."
Angeli se rahlo zmedeni zazrejo vanj. Bog začne razlagati: - "To je planet. Poimenoval sem ga Zemlja - in to je mesto, kjer bom testiral ravnotežnost. Na primer, ustvaril sem kontinente z ljudmi različnih barv; tukaj bodo beli, tam črni, drugje rumeni... Obstajala bodo prostranstva z veliko vode in z malo vode ali s skoraj nič vode. Vroča in hladna. Bodo bogati ljudje in revni ljudje... Vse je v ravnotežju." Eden od osuplih angelov pokaže mesto na planetu in vpraša: - "Katero mesto je to?" - "To je Ljubljana, ima prekrasno rečico, lepe trge, veliko dreves, ljudje, ki živijo v njej, pa so nepokvarjeni, pametni, delovni in sočutni..." Angel radovedno:
- "Ja, kaj pa ravnotežje?" Bog se nasmeje in reče: - "Sredi mesta je Šubičeva ul. 4. Boste videli, kakšne idiote sem postavil tja..."
Ja, to je pa res. Na vasi sta se ponavadi pretepala Šestipir in Drugibokal, pa še to bolj v zabavo drugim kot da bi to imelo kakšne resne posledice. Po pretepu sta običajno šla skupaj na štamprle domačega žganja...
Ja, nekateri so bili pa v pletenko in ruzak ranjeni. Še vedno boljše to kot pa nekateri zdaj, ki se zgodovino učijo od tistih, ki so se skrivali v Avstriji (in upali, da Janša ne bo zmagal) in ki so javno priznali, da osamosvojitev Slovenije ni bila njihova intimna želja, kasneje pa vseeno s svojim vplivom "oprali" zgodovino do te mere, da se zdaj novi rodovi posmehujejo veteranom...
Ja, je bil kak fajt sem pa tja, to se spomnim. Nikoli pa kolikor se spomnim ni šlo 5 na enega, ne vem no. To so pa zdej neke novodobne fore.
... ... ... ...
Eee, kje si pa ti do zdaj živel? Kolikor se jaz spomnim, so ponavadi vedno bili vsaj trije, ki so se spravili na enega. Sploh tisti, ki se jim ni dalo preveč učiti in se niti slovensko govorit niso naučili...
A to da so neke novodobne fore? Potem pa še nisem tako zelo star, kot mi pubertetniki v hiši razlagajo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Krištodio, ki sm dočaku...
Popravljeno od SlivkaPovezava za deljenje
Deli na druge strani