Zdaj moraš pa še napisat za katero generacijo Miate gre. Mislim, da v NC se spravi marsikdo (celo jaz), sploh če je že opremljena z nastavljivimi sedeži po višini.
Joj pozabil sem sliko prlimat, evo tule je poleg CX-30 premium... 😉
Pred 1 uro pa tole srečam na AC od Lj proti Ce..... 😵💫😂
Če se kdo prepozna mi naj oprosti, sem videl voznika te miate kako se je spravljal v avto in kako je zgledalo, ko se je odpeljal, imel je skoraj skrčene roke.... 🫣🥴😂 Res sem se nasmejal, bil je velik cca 185-190cm,malo večji od mene in čeprav je bil vitke postave je bil za to miato 2 št.prevelik....
Kot smo že ugotovili tu na forumu je to avto za voznike do 180cm.😉
Ne vem sicer po čigavih poteh sem šel, saj sem tam vsakoletno večkrat, vendar tokrat prvič na pedalni pogon. Kdor zmore poganjat v klanec, mu tole res priporočam, morda celo v obratni smeri ter obenem še na Pavličevo sedlo, ki je zgolj nadaljnjih 3km, od tega odcepa, ko se gre iznad Logarske doline, v smeri Panoramske ceste.
A si že pozabil, da smo 2leti nazaj šli Mazdaši po tej cesti?
Kaj nisi šel naprej v Matkov kot, tam je sicer makedam a čisto neprometna cesta.... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Izsiljevanje, prehitevanje itd.... 👌😉
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani