Da ne bo samo orodje za udarništvo, še nekaj za urejanje okolice....dober in zanesljiv stroj, moja bi lahko bila za kak kw močnejša, ampak za teh 300m2 je ok....
So tudi mlajši. Naučijo se tisti, ki si to želijo. Pri nas v firmi imamo eno pridno čistilko iz Bosne, vljudno, razgledano, prijazno. K nam je prišla pred tremi leti. Takoj se je vpisala v tečaj Sovenščine.
Sedaj govori že boljše Slovensko, kot marsikateri mladec v šuškavi trenerki z belimi nogavicami čez njih, ki je rojen pri nas, a mu malo "L" dela težave. 😉
Vse je stvar navade in odvisno od človeka...jaz sem imel zadnjič zanimivo izkušnjo...šel v lokalno trgovino s kolesom, zunaj bolj kot ne prazen parking, razen enega res hudega avta ...potem stojim v vrsti na blagajni in pred mano 3 "šipkoti", enemu je zmanjkal gotovine , noben ni znal besede slo, plačal drugi s kartico....vsi v hugo trenirkah🤣🤭, ne bi jim dal za burek.....no ko sem za njimi prisel ven so se usedli v spodnji avto....žalostno kam smo prišli...
Ne bom velik govoril, ampak tole mrcino mam doma zdaj že en mesec. Slikam ob priliki, ker je tako postavljena, da moram vse kable od zadi ven pocufat, da laho naredim fotko. Naredim ob priliki. Cen ne bom navajal, ker sem izkoristil VIP privilegije in je res spešal prajs onli for mi.
Aja pa še 1x hvala vsem, ki ste se trudili z nasveti.
2k+.....poceni tako ali tako tak comp ne more biti😉
Grem k lokalnemu mehaniku, ki je 2min stran od mene, ki ima ustrezno opremo, menjam gume (feltne dol-gor) mu dam 5€ in 6x pack.....torej ne rabim lidlovih dvigalk, zakaj bi to rabil doma, če me stane menjava pri lokalnem mehaniku 10€ na leto.....
Sem preizkusil kandidata Toyota Yaris Cross 1.5 VVT-iE z navadnim atmosferskim trivaljnim motorjem in ročnim menjalnikom. Vse v skladu s pričakovanjem, občutek OK, predvsem zanimiv zvok motorja, preglednost boljša kot pri CX-3, pozicija notranje kljuke za odpiranje vrat nerodna, info sitem + prikazi modernejši. Všeč mi je bilo, ker nima start-stop sistema.
Sprašujem pa se, zakaj že je Mazda nehala prodajati lepše zaobljeno CX-3 z bolj gladko tekočim 2.0 (gladko tekočim kar se ušes tiče)?
In moja obsedenost s kamero
=nepremičnina....koliko ima to konjev, preseže 100?....
Vti bi mene težko navdušil, sem ga bil pred leti dejansko nameraval kupit (takrat raje kupil 6-ko 2.3 GT in mi ni bilo nikoli žal).
Mika me Civic klasika, za starodobnika, tam iz začetka 90-ih in lahko z osnovnim motorjem, ker za pognati imam Z4, pa tudi trenutni optimizirani 320d gre dosti boljše kot tovarniški VTI.
Ta danes je bila 1.6 16v 131 konjev.
Kaj takega je pa zanimivo🤔😉, ampak fant je naredil cel projekt iz tega civica, takih je malo...
Imam precejšnjo željo kupit 4. ali 5. generacijo Civica. Sem šel danes na ogled enega, ki me ni niti malo navdušil in mi je kar rahlo morala padla.
Upam, da je v izboru VTI, ker vse ostalo je bolj žalost, kaj je to sploh za en letnik, teh generacij Civica je že n.... :), človek sploh ne ve katera je katera generacija.....tale mogoče ni švoh, čeprav cene so pa adijo pamet ->
Honda Accord 2.0 DOHC i VTEC TOURER sport SLO.ALU., letnik:2005,2350 EUR ::...
Sej ta je siva, in ce je res 1.lastnik, tuki km nima veliko, pac kot si rekel, ne gledas na obliko....je pa avto eden zadnjih, da je prostoren (=skatla prtljaznik), motor bo zdrzal vsaj se 1x toliko....
Ko si ravno omenjal, celo ena je na avto.net, bi dal pa raje 2k od budget-a več in imaš 8gen.....ki pa z vidika karavana zagotovo ni tako prostorna kot 7gen.
hehe, če boš gledal (odvisno kaka starost),ampak s to mašino nimaš kaj zgrešiti, ni pa oblika uporabna, če potrebuješ veliko prostora potem je no-go ->
Pa obvezno spredi televizor, ker da takole laufaš na mestu eno uro in gledaš v zid pa ti vseeno ni dolgčas, si psihopat.
Ima nastavek za tablico, ne rabiš tv spredaj....je pa tako, za moje pojme, ce teces tega ne rabis😉....to je kot zunaj gledam mularijo z vsemi zvocniki, gsm in slusalkami med tekom...kr neki....jah sem old school
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja sendvič pa laško/union :):):)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani