Halo eno vpra?anje imam,mi lahko pove? nekaj, kaj pomenijo tiste tri ?tevilke na desni strani spodaj na zemljevidu.prva mislim da so st.celzija na desni verjetno zra?na vlaga,kaj pa na sredini? Hvala in lp
Tak da kupi ji bajk primeren njeni velikosti, v specializiranih stacunah bodo znali svetovati. Res bi bilo ?koda,da obupa in se pridru?i ostalim otrokom,ki ne znajo po?eti drugega kot viseti na netu...
To?no tak, treba it v specializirano trgovino in ne nek hervis ali kej podobnega, ker pri njih jim je vseeno, samo da prodajo. V specializiranih trgovinah pa prav vr?ejo u? na kupca in ti dejansko povejo, ?e ti je kolo primerno ali ne.
Sem ?tartal v Preboldu,?el na mrzlico,se vrnil na glavno cesto in zavil levo in na za?etku spusta potem desno do neke planote , kjer zbirajo neke ?igeb za kolesarske vzpone (ne vem imena).
Potem spust nazaj do Prebolda, preko Matk na Mali? in nazaj po isti poti na Hom ter nazaj do Prebolda...
Top tura. Lustna kelnarca na Mali?u in fajn Pizza v matkah....
Bravo!! Jaz sem se lani z mtb potepal po teh koncih okoli Prebolda; fenomenalno....
?e se potepa? po teh koncah z MTB se ti spla?a it dalje ?ez Marijo Reko na Podmejo pa potem dalje na Mrzlico
Ali pa, naprej ?ez Matke pa na Hom (res, da je hrib kratek ampak je orng vzpon). ?e si pa ?e mal bolj ekstremista pa gre? isto ?ez Matke na pot proti Zabukovici kjer pride? tudi na Lovsko ko?o Zabukovica pa nadaljuje? pot na Gozdnik, kjer je treba del poti prepe?a?it do cilja, je pa spust fenomenalen
Am... Tnx. Ful cenim. Res. Ja... Marsikaj se je pletlo tale 2dni v glavi na biciklu(jebiga..... Nabere se enih ur;krepko ve? kot 10h neto ?ez vikend). Je blo enih kletvic ?ez degene v mislih in zahvala dolo?enim super osebkom (ne samo v mislih ,ampak kar v ?ivo...).
Se pa imam za cistega hedonista... U?ivaca... Ne da se opisati kaj je tok uzitkarskega gonit v klanec, ampak "kar je te?ko opisati je lahko razumeti"....
no sej, isto kot se marsikdo zame spra?uje, kaj vidim v nevarnosti se spu??at ?ez gozdne poti
Ti jest prodam dva shimanova rotorja za 7? za oba. imata 500km za sabo in nimata znakov obrabe. Aja pa skrivljena tud nista.
Sej rotorja moja sta naceloma se ok, problem je sam to, ker grejo gor samo rasin pads, zato sm se zdej odlocu za mal bolj kvaliteto.
Bojo pa naprodaj moje "srare" gune primerne se za kako sezono, mogoce vec, cist odvisno od uporabnika, po ugodni ceni 20? obe dve. Gre pa za Schwalbe Noby Nick 29x2.25
Ja to si jih Kr hitro Zgonil. Je pa res da sem jaz zajec za navzdol .
ce ti kej pove, ti koluti, ki sm jih mel zdej gor so cca. 7? kos (RT26 oznaka), predvidevam da obloge niso ble n? bolj?e, tak pa ve?, da se po pe?poteh ogromno zavira
Narocil nov par gum Schwalbe Marathon plus, pa da vidim, ce so res tak dobre kot pravijo
Ob enem so pocasi tudi zavore godne za menjavo, nemorem vrjet da dajo na cross country kolo neke cist osnovne zavorne kolute in obloge. SLX koluti bi pomoje mogl kr mal dlje zdrzat + sinterjeve obloge
Jaz sem se s spd spoznal v srednji ?oli na specialki in nekega strahu ni bilo. Se pa spomnim,da sem si na krmilo nalepil listek z napisom "noge!!"
Tako sem se ob vsakem ustavljanju spomnil, da moram pravi ?as odpeti nogo. Ko se 1x ustavis in ?eli? z zapeto nogo stopiti na tla... Je prepozno... Neprakti?no je pasti ravno pred avto.
Tako da nekih te?av nisem imel niti potem na mtb.
Jaz si ne predstavljam vo?nje brez spd.
Sicer pa;letos prvi? vozim zimske termo spd ?evlje.... Kot dan in no? napram gamasam. .
ti uporablja? enake spd-je na specialki kot na MTB? Js mam na obeh od MTB, se mi zdijo bolj?i
Med MTB srenjo je precej debate okoli tega in ve?ji del jih trdi, da se da s flat pedali in ustrezno kvalitetnimi ?evlji kontrolirat kolo enako kot s SPD. Jaz sem zrasel gor z bicikli, kjer sploh noge nisi mogel ven dobit iz ko?aric, MTB sem potem za?el s SPD-ji, zdaj vozim flat. O kontroli ne bom, si pa upam trdit, da ko si ?e enkrat na poti da poljubi? mater Zemljo, ima ta izkaz ljubezni manj?e posledice ?e si na flatih kot na SPD.
Ja , ampak mo?nost da pride? na dobro pot da se zvrnes je manj?a z spdji. Konec koncev pa, ?e zmeraj se lahko vozi? z odpetimi pedali ?e te je na kak?nem odseku strah... Jaz vidim same prednosti pri pedalih na vpetje...
Zadn ?as da se elektrificira?.
Js isto. Na zacetku me je blo full strah sploh uporabit spdje, zdej pa brez njih sploh nemorem vec
Sej pa si jih na startu mal bolj narahlo nastavis, da se navadis
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nimam ure za te zadeve
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani