Skoči na vsebino
Kava
Napisano
dne 7. 2. 2023 ob 10:33 je Bini napisal:

Mojster, kje si pa ti bil 🤔

Sem že mislil, da si Mazdo prodal.... :prstgor:

Hahaha za 1x se ne😁

Ena pred šihtom pa še mal fruštka

20230209_053638.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Fantje, potem pa krokate dolgo v noč, ker ne morete zaspati. 😊 Manj kave pit... 

Hahah pred spanjam se enga Monsterja glih da se lahka spi😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 46 minutami je Bini napisal:

Ena res dobra, kavarna"RESEVNA" 😊

16736074006131067541842789644596.jpg

A to sam zato pravis k te z manner podkupujejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

Prvi dve sta že pospravljeni.

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
dne 11. 1. 2023 ob 10:36 je Boss napisal:

Se mi kr mal smiliš, da boš moral vstrajati s tako zastarelo grafo :hudicek:.

Hehe, seveda je šala, ker kaj naj pol rečem sam, k sem še vedno na 1070 TI? 😂🤣 Ampak World of Tanks mi pa še vedno lepo špila na vseh detajlih s 100FPS.

Na 1440p je mal drugačna zgodba kot pa na 800x600🙃😂

dne 11. 1. 2023 ob 21:22 je Scr3am napisal:

. Boss na 1070 ti delajo vse trenutne špile s 60+ fps brez problema :)

IMG_20230111_210758.jpg

Hahaha odvisno od špila pa resolucije. WoT ni glih najbolj zahtevn špil🙂

pred 19 urami je NevLado napisal:

Obvezno sliko montaže :D 

Aja pa še to, poglej če imaš "support" za resizable bar in ga vklopi - https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-30-series-resizable-bar-support/

CPU je 5600X, tako da sem full team red :wub:

Resizable bar naj bi tud z geforci delu. Mam x570 plato pa 5900x cpu pa lahka vklopim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 58 minutami je NevLado napisal:

Daš jurja in pol morš celo kišto premontirat, da jo postavš stoječe? Lej ne :lol:

Haha ja se strinjam. Js mam tko 3080ko pa bo mogla bit se za kak let al pa 2 dobra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 10 urami je NevLado napisal:

Sem, referenčno od Sapphire - ker je minimalna razlika z OC od Powercolor ali XFX. 2 fps več za 200 eur več? Cmmon.... Nitro+ od Sapphire ima pa bolano ceno.

Zakaj sem vzel referenčno? Tista serija, ki se je pregrevala, so bile XTX in NE XT. Tako da sem prav vesel in komaj čakam, prvič v lajfu sem kupil Radeonko, tako da sem sedaj full team red :D 

Pregrevajo se samo če so klasično vgrajene, če jo daš pokonc z riser kablom je ok . baje je napaka v vapor chamberju. 

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Preveč je takrat, ko si v črnem avtu na hrbtu zadaj:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Tu in tam še kakšna Pepsi pade, da ni preveč kofeta u riti.... 😂

a je to možno da je preveč kofeta? :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naši hišni ljubljenčki ...
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

ja "normalno" lepotno linijo NO je danes že res težko dobiti, so žal izrodili to linijo zaradi razstav......naša je še "klasična", zato smo jo tudi vzeli pri Blažu, ker je imel prav načrtno tako normalno leglo, zato smo šli tudi samo na 2 razstavi, toliko da je dobila uradne ocene, ampak drugače pa nimamo kaj delati na raztavah, ker ni "podrta", delavc je zame zakon in seveda klasika, ampak moraš imeti predvsem primeren prostor zanj (čas ti itak vsak vzame :)🤣), sploh če imaš namene po kakih treningih IPO/IGP, pol je to bolj kot ne pes za na poligon in ne ravno za okrog hodit :) v smislu urbanega okolja :).... in moraš malo znati, ker kljub vsemu gre za 38kg mišic :) in 4WD :)

res je. s psom je treba znat delat in mu zagotovit ustrezen prostor ter socializacijo. Naša je kr lepo skos z nami v stanovanju :).  sej tazga lahko tud za kak šport natreniraš. od canicrossa, bikejoring, agility. Sam ja to pa res full cajta vzame. s svojo sem hotu mal bikejorat sam je nisem upel natrenirat, pomanjkanje časa in ker ima ful močen nagon. zdej je pa tud nočem matrat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 32 minutami je skritikrt napisal:

Mater je lepa🧐😍

Enako. še posebaj mi je všeč k ma bol temno glavo. Pri meni so bili tud v igri nemci sam sem iskal črnega ali pa sivega nemca (delavno linijo), ker nimajo podrte riti in imajo manj težav s kolki. V igri so bili tudi čehoslovaški ovčar in pa Volkosob (ga pomoje sploh nebi smel mel :) )

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

Kje si jo nabavil, v kateri psarni (ce ni skrivnost)....mi v Idriji pri Blažu Golobu 😉🤣 (psarna Golobova)

Js sm Ollo nabavu pri žlahi. Maja Golob - psarna hydrargium. Črni vrh nad idrijo. 

Spoda ko je bla olla stara 3m in eno leto kasneje. Zdej ma baba že 5 let

20180722_205741.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je skritikrt napisal:

Da ne bom odpiral nove teme...

Res je....po eni strani....🙄

Po drugi pa opažam,da je predvsem kar se zdravja tiče največ odvisno od tega,kaj daješ psu za jesti!!!

Pa mu da hrenovko...pes z veseljem poje,človk pa misli,kaj finega mu je dal....

Pa ne bom začel z tem,z kakšno najcenejšo "žvarovino" eni psa futrajo...pa briketi,k že od daleč smrdijo...vse "pomije iz kuhinje" itd...

Sem opazil,da se npr. pri dlaki takoj pozna...pes je brez energije ves "poklapan",da se o kakih driskah ipd. sploh ne menimo.

Da bo jasno...če nisi pripravljen dati min. cca.250-300€ na mesec za psa,je bolje,da ga nimaš...tako za psa,kot za tvojo denarnico,ker boš drugače živinozdravnikom znosil.

Tole z 250-300€ vsak mesec si malo mim brcnu to je 3000-3600€ na leto, razen če mu daješ surovo hrano, js se gibam okol 150€ v povprečju na mesec za srednje velikega psa. Cca 70€ za brikete (acana 11,4kg), ostalo so pa priboljški, zavarovanje, cepljenja,... Je pa tudi odvisno od pasme in legla. veliko ljudi prodaja ''čistokrvne'' pse brez rodovnika.... kupiš psa z rodovnikom, iz dobrega legla in priznane psarne in imaš takoj manj možnosti, da ti pes zboli ali pa da ima kake zdravstvene težave.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 21. 11. 2022 ob 9:53 je Bini napisal:

Bolš lopata ti mogoče jutri pride prav..... 🥾🧤🧣😉

v zadnjih 20h letih sem je rabil samo za kidanje snega po dvorišču, šaflanje peska, štihanja,... pa za kerga pržvajznt :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Jaz tudi ne, bom pa kmalu v kafetu😉

16690106017294783365260555054414.jpg

Hahaha moja tadruga more še mal počit.

20221121_092030.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 18. 11. 2022 ob 22:28 je Slivka napisal:

Pravkar prevozil 391,4 km, da sem šel pogledat na koledar. Zdaj, se pa odpravim nazaj domov, se pravi še 391,4 km...

Šef je zgrešil datum in me na napačen datum poslal na seminar...

Mogoče, mogoče.... lahk da je hotu met mal miru😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 20 urami je FuManchu napisal:

Jutro pobeljeno nedeljsko :bravo:

IMG_20221120_094330.jpg

16689338982037672932050548366247.jpg

Js še nič belega ne vidim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Evo ena kontra, brez kifla.... 😊😉😂

1668060504177634891834252555813.jpg

Hahaha si ga že pospravu 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 15 urami je MazdaBoy napisal:

Pa ne, da dežuje pri vas v LJ? 🙂 V Zasavski dolini se je celo mal sonce pokazu 😉 Je pa res že cel dan bolj klavrno, a ni sile zaenkrat 🙂 

Sej veš. Sončna stran dimnika pa to...

Br' jutr. Danes že druga za dober začetek

20221110_054218.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Navigacije še nisem testiral. Mi prepoznavanje znakov (omejitve hitrosti) deluje in prikazuje na headsup displayu. 

Edino tist cinglanje morem izklopit ko prekoračiš omejitev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.