Se mi kr mal smiliš, da boš moral vstrajati s tako zastarelo grafo .
Hehe, seveda je šala, ker kaj naj pol rečem sam, k sem še vedno na 1070 TI? 😂🤣 Ampak World of Tanks mi pa še vedno lepo špila na vseh detajlih s 100FPS.
Na 1440p je mal drugačna zgodba kot pa na 800x600🙃😂.
dne 11. 1. 2023 ob 21:22 je Scr3am napisal:
. Boss na 1070 ti delajo vse trenutne špile s 60+ fps brez problema
Hahaha odvisno od špila pa resolucije. WoT ni glih najbolj zahtevn špil🙂
Sem, referenčno od Sapphire - ker je minimalna razlika z OC od Powercolor ali XFX. 2 fps več za 200 eur več? Cmmon....Nitro+ od Sapphire ima pa bolano ceno.
Zakaj sem vzel referenčno? Tista serija, ki se je pregrevala, so bile XTX in NE XT. Tako da sem prav vesel in komaj čakam, prvič v lajfu sem kupil Radeonko, tako da sem sedaj full team red
Pregrevajo se samo če so klasično vgrajene, če jo daš pokonc z riser kablom je ok . baje je napaka v vapor chamberju.
ja "normalno" lepotno linijo NO je danes že res težko dobiti, so žal izrodili to linijo zaradi razstav......naša je še "klasična", zato smo jo tudi vzeli pri Blažu, ker je imel prav načrtno tako normalno leglo, zato smo šli tudi samo na 2 razstavi, toliko da je dobila uradne ocene, ampak drugače pa nimamo kaj delati na raztavah, ker ni "podrta", delavc je zame zakon in seveda klasika, ampak moraš imeti predvsem primeren prostor zanj (čas ti itak vsak vzame 🤣), sploh če imaš namene po kakih treningih IPO/IGP, pol je to bolj kot ne pes za na poligon in ne ravno za okrog hodit v smislu urbanega okolja :).... in moraš malo znati, ker kljub vsemu gre za 38kg mišic in 4WD
res je. s psom je treba znat delat in mu zagotovit ustrezen prostor ter socializacijo. Naša je kr lepo skos z nami v stanovanju . sej tazga lahko tud za kak šport natreniraš. od canicrossa, bikejoring, agility. Sam ja to pa res full cajta vzame. s svojo sem hotu mal bikejorat sam je nisem upel natrenirat, pomanjkanje časa in ker ima ful močen nagon. zdej je pa tud nočem matrat.
Enako. še posebaj mi je všeč k ma bol temno glavo. Pri meni so bili tud v igri nemci sam sem iskal črnega ali pa sivega nemca (delavno linijo), ker nimajo podrte riti in imajo manj težav s kolki. V igri so bili tudi čehoslovaški ovčar in pa Volkosob (ga pomoje sploh nebi smel mel )
Po drugi pa opažam,da je predvsem kar se zdravja tiče največ odvisno od tega,kaj daješ psu za jesti!!!
Pa mu da hrenovko...pes z veseljem poje,človk pa misli,kaj finega mu je dal....
Pa ne bom začel z tem,z kakšno najcenejšo "žvarovino" eni psa futrajo...pa briketi,k že od daleč smrdijo...vse "pomije iz kuhinje" itd...
Sem opazil,da se npr. pri dlaki takoj pozna...pes je brez energije ves "poklapan",da se o kakih driskah ipd. sploh ne menimo.
Da bo jasno...če nisi pripravljen dati min. cca.250-300€ na mesec za psa,je bolje,da ga nimaš...tako za psa,kot za tvojo denarnico,ker boš drugače živinozdravnikom znosil.
Tole z 250-300€ vsak mesec si malo mim brcnu to je 3000-3600€ na leto, razen če mu daješ surovo hrano, js se gibam okol 150€ v povprečju na mesec za srednje velikega psa. Cca 70€ za brikete (acana 11,4kg), ostalo so pa priboljški, zavarovanje, cepljenja,... Je pa tudi odvisno od pasme in legla. veliko ljudi prodaja ''čistokrvne'' pse brez rodovnika.... kupiš psa z rodovnikom, iz dobrega legla in priznane psarne in imaš takoj manj možnosti, da ti pes zboli ali pa da ima kake zdravstvene težave.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hahaha za 1x se ne😁
Ena pred šihtom pa še mal fruštka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani