Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

kura al kuna :ne vem:

Povozu sm kuno. sm se ustavu pa jo mal pogledal ker me je zanimalo kako zgleda zival ki mi vsako leto pigrize protihrupno zascito motorja.. pa morem rect da je grda u p.m.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A jih je?? :D:P

Nc posebnega ker se meni ne splaca kupit tel iz trgovine kupim kr rabljeno ker se po kakih dceh mesecih navelicam, drugac sm pa kupu galaxyja s2, naslednji pa bo htc evo 3d.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

BIL JE DEC TOK NAKURJEN DA JE NATIPKAL Z MAX. HITROSTJO, SEJ DRUGA? TUDI BEGUNJE BI BILE LAHKO PISANE Z VELIKO ZA?ETNICO NPR. :P

PA MI SMO VSI ZAHTEVAL BAMOVXE ON JE NAM DAL BEGUNJE OZ. BEGNE. MI SMO POSEBEJ TEMO ODPRL ZA BANOVCE ON PA NAM DRUGAM.

AJVAR DRUGIC CE BOM HOTU V BEGUNJE BOM SAM SEL IMAM JIH BLIZU. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vroce na siht za popizdit. se dobr da je kmal konc sihta.

aja pa ne vem kaj me jebe bol tel ali moji prsti ampak skoraj ne mine posta ds ne bo kj narobe napisal. sj bo ze.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

AJVAR NAM BO NA PIKNIKU VSEM SPUSTU GUME :D

JS MAM KOMPRESOR ZMEREJ U AVTO. TKO DA SI BOMO SPET NAPUMPALI GUME. SAM JE RES ZAKONA TEMA PISES KR HOCES POPAS GOR KR HOCES PA NIHCE NC. MAJKA JE TO.

SAM SKODA K NE MORES PREK JABUKA SLIKE GOR NALOZIT. TA NAS SEF GA MAL SERJE.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne za dolg sva za ayvaram govorila glede mobilnega neta in si bo vrjetn ga zrihtu :ne vem: :ne vem: :bravo:

Do takrat pa lahko si dami duska. Sj je tema dokler macke ni doma misi plesejo, ko bo macka mobilna se bomo pa skrili ali pa gremo na kaksen dopust banovci itd.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.