Spet so ugotovil, da nas je preve? in so dal enga stran,..kar pomen, da po?as spet nazadujemo prot klasi?nim 11 in ve? uram na dan,..jupi,..
totalno sm v gu?vi pa lenoritis mam,..jutr zjutri more it torta naprej, js pa zdle ?ele biskvit delam,..pa ?e nazaj v slu?bo morm, ker sm pozabila telefon, pa pozabila sm en naro?iu oddat,..pa da ne omenjam da me je en bedak razpizdu in da ga bom zadavla pa ?e sebe zravn, ker sm misla da sm se spravla k pameti po dveh letih pa se itak da nism,..tko da grrrrrrrrrrrrrrrrrr
?eprav po drugi strani pa cukrpekrski izdelki in dolga vo?nja nikakor ne gredo skupaj. :ne vem:
Probala sm mal nenavadno umetnga sladoleda, k je letu v smeti, pa 1/4 belgijskega vafla, tko da res ne verjamem da je blo to,.. in to je blo vse razn unga sendvi?a kar sm pojedla u?er.
Aja pa eno tamalo ?okolado z banano, ker sva umirala od lakote do 4h popoldne.
Rendy,..i don't think so sm mela lih svoje zadeve par dni nazaj.
Jebemti Italijo,..dons smo mel ob ?estih zjutri odhod,..Okol devetih al desetih smo se ustavl za kavo pa pojedl smo en sendvi? (od tle jebemti italijo), sejem kot sejem, vam jutr nalimam par fotk, edin plus je bil, da sm sre?ala Susan Notter in padla ?ist vn, Grega me je samo gledu,..no jamralnik pa zarad vo?nje nazaj, ker sm bla pet ur v ?usu bruhica, ?e v lajfu mi ni blo tko slabo k dons,...glava me je bolela za znort, razen v tistih minutnih intervalih ko sm bruhala za znoret. Zdj pa spijem ?e liter juhe, ki bo verjetno kon?ala v wc-ju in grem spat, ne vem pa ?e al grem jutr delat al ne,..bomo vidl kako bo zjutrej.
?e jutr delam, zve?er mam ?enski ve?er, v soboto sm celo frej in mamo tortica meet, v nedelo mam pa baje "date", ?e ne pride kej vmes (kar ponavad pride).
Aja pa ?e cel teden delam samo 8-9 ur in sm bl crknena k pa prej k je blo 12ur minimalno...wtf?
Tuki je treba pazit ... to je t.i "tricky question" in nepravilen odgovor bo znal povzro?iti dodatno jezo zato ga bom sam smatral kot retori?no vpra?anje.
Mah,..sej nisem jezna,..ampak u?er na novoletni ?urki v slu?bi sm nardila bedarijo, in pol k sm dojela ka?na bedarija je bla, sm v paniki nardila ?e ve?jo bedarijo,...in so bli dons nekateri rahlo do prete?no jezni name
Jutri - sreda 17:00 pred ZPIZom, Trg Rudolfa Majstra - oz preko puta glavne postaje LJ.
Gremo na kavo.
Kdo potem pride?
Predlagam ?e, da se toliko prej dobimo, da kupimo malenkost poleg kot darilo, da ne predajamo ravno samo kuverto. Otroka 2 in 5 let bosta vesela skromnega darila iz fonda pa kako bonbonjero na primer - res simbolika.
Torej?
16:30 pri konju?
VABLJEN VSAK DAROVALEC
Ojla,..
Ti si mi pomojem najbli?je, a lahko uleti? do mene v slu?bo, da dam direkt dnar, ker ne pridem tok kmal iz slu?be da bi bla ?e ka?na po?ta al pa banka odprta, pa da dam zraven ?e paketek na?e ?okolade, pa ne rabte kupvat darila....a je ka?na varianta?
Js ?e nisem pr?la do banke al pa po?te, ker delam cele dneve do prbli?no taga ?asa.
A me lahko en kontaktira na telefon preden boste ?li, da js prispevam ?e tisto tortico pa dam ke? na roke komur kol ?e od tistih k boste nesl? V soboto lahko tud js pridem do lj po slu?bi ker delamo samo do ene enajstih al pa (upam) ?e prej kon?am.
U?er sva delala do pol devetih in sm pr?la domov skor ob desetih, ker smo mel ?e komedije v kuhni, dons smo pa ?e delal do pol desetih,..
Btw,...od tistih sto tiso? v "vrsti" so pr?l samo trije do razgovora pol so pa u?li. Tele tanove pajace nam pa po?iljajo iz natakarskih vrst,..?e dobr da G. dela in da se on zdj ?ivcira namest mene
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Januar 2006 je blo -24,..pa snega za izvoz celo tisto sezono,..je prvi? zapadu ?e novembra in je sral nekje do aprila.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani