Skoči na vsebino

Monte Baldo, Crocedomini, Vivione - kapo dol. Montebaldo znak za 19% klanec :)

Jures, altopiano del montasio... Pozna??

Ja smo sli giro gledati tja nekaj let nazaj. Cilj je bil gor

post-2637-0-30948100-1561842867_thumb.jpeg

post-2637-0-25122200-1561842896_thumb.jpeg

post-2637-0-86568500-1561842926_thumb.jpeg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano

V petek sem prisel 01:00 danes ravno startam, zato sem vceraj mislil delati na morju dopoldne a sem bil 3 ure v vodi in ta kratkega ta plavga na plazi odspal.Tukaj ura pride prav v vodi vidis kdo te isce, tezi, pa samo skenslas :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tocno tam mislim it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V soboto zjutraj ob 07:00 moras z vinjeto na motorju cez hribe in vasi da prides sploh kam v tej dezeli. Crash Logatec, 12km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja, Stol je en najtezjih kar se tice tega, soncna lega vse golo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mercedes ma ze vec kot Red Bull in Ferrari skupaj.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ziher ata kake drva zaga ze od 05:00 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Jaz mam vse kartice se klasika na chip. Od tega diners 'na poteg'...:)

Stalno mi s karticam tapkajo po terminalih...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No da se ?e jaz malo pohvalim ?..sicer ni Mazda ampak prvih 1000km je za nami :jupiii::jupiii:

Alex bo rekel da je to za penzioniste ....pa ?e dizel ni :lol::lol:

Korejci nagajajo :)

https://www.fiawtcr.com/standings/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

jaz uzivam v italiji na AC, vedno.

Ah, no zdaj pa ti pretirava? - v zadnjih nekaj tednih sem kar nekajkrat bil na relaciji LJ-Koper in nazaj med tednom pa sem v vsem tem ?asu naletel samo na enega, ki je visel na prehitevalnem. Bolj problemati?ni so konvoji kamionov, ki prakti?no zasedejo celoten vozni pas po dol?ini, potem pa od tam ska?ejo na prehitevalnega avtobusarji s 100km/h, pa zadnji trenutek kombiji in avti vseh mogo?ih registracij. Ni razlike ali je SLO, I, HR, H, D, RO, UA in ostali. Ampak vseeno je pri nas trenutno najve?ji problem poddimenzionarianost AC-jev za tako koli?ino tranzita in ker AC-jev ?ez no? ne moremo spremeniti bo potrebno verjetno pose?i po drugem re?imo razporejanja prometa. Ne vem, recimo pri tranzitnem kamionskem prometu pove?ati cestnine v obdobju jutranjih in popoldanskih konic oziroma zmanj?ati cestnine takrat, ko je obremenjenost najni?ja. V poletnih mesecih ps prepovedst nenujni tranzit ?ez vikende. Prevoz avtov al pa gradbenega materjala res ni nujna zadeva, da ne bi mogla po?akat do ponedeljka.

Boss a se ti vozis v Sloveniji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Groza, ze na tretjini (7/21) ima Mercedes samo tocko manj kot Ferrari in Red Bull skupaj!

Ob takem trendu bo na koncu leta imel sam vec kot vsi ostali skupaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne da bi spet tujce branil, ali Bossa zbujal, ampak vsi imamo problem v tujinah, ker so razli?ni pristopi po dr?avah.

Primer, jaz velikokrat padem na AC v Italiji ker sem navajen pospe?iti da se vklju?im, a so nekje priklopi na AC kar direktni, in se mi je zgodilo da sem vletel ko kamikaza direktno

In obratno V Romuniji, sm ?e mislil da sem na AC pa je bil 500m vklju?evalni....verjetno zaradi kamionov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem pa vidu vse.

Model, s Poljsko registracijo, se ustavi na uvozu na avtocesto, pocaka da je vozni pas mal fraj, pa zapelje gor direkt. Pa ni se ustavu na koncu pospesevalnega, ampak na zacetku

Trenira za delovne zapore, tako mora? iz pumpe na Ravbarkomandi speljaz na AC :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa pravjo da Hyundai ni pickohvatan

post-2637-0-82585100-1561007973_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak kam gre ta svet, dolgoletno ravnateljivo so starsi prisilili da odstopi, 3 mesece iskali novo, le ta je po 13 dneh odstopila....

In to eni in isto starsi ki kontrolirajo solo, zalostno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To?no to se je meni zgodilo mesec nazaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ravno cel svet ne, ampak ok... Ne vem cigav problem je to,vem pa da moj ni

Torej je od vseh ostalih? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Ne morem trditi, ?e dolgo nisem ve? na Androidu, spomnim se le da ko sem ?el na google play, my apps, da em imel za klikniti posodobi (kljub avtomatski posodobitvi), res da je tega 2 leti ze :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.