Skoči na vsebino
Kon?no vinjete?
Napisano

predlagam, da si zalimate v sredini cist gor (kje se je ne vidi od notranjega ogledala)

tako, ni je treba gledat med voznjo

sem bral da samo zgornji levi rob velja za prilepit ,ce bo kje drugje prileplena se steje kot da je nimas in placas kazen,pise v veceru,mene tudi moti ce mam kaj na sipi,bo pac treba met,malo pod crnim robom,ker drugace bi rajsi na desno zalepo da je ne gledam :angry:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Po?teno. :D

A kdo ve kaj za en sport igrajo, men ni ratal videt. :D

:D meni tudi ne

:bravo: se malo pa navijamo za hrvate in avstrijce

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gokart racing
Napisano

Je pa nekje na ?tajerskem, ?e se ne motim (Maribor ali Ptuj??) Tam vem, da je asfalt in benz. Tudi meni se bolj dopadejo bencinski.

Aja, pa moralno ?ist potolkli. Mam samo 63 Kg, tko da sm mel verjetno zaradi tega tolk dober ?as :(:dudek:

:D ja blizu ptuja ga mas v hajdosah,sem dosti tam :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:D glede na okoliscine dober razplet dirke,glede moto gp pa itak ROSSI car,iz devetega na drugo mesto :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

naredila izpit! :) yeeey :) ?e....3, pa mam fraj poletje do sredine avgusta! :)

:jupiii: cestitam in skoda da zaj nimas cas za piknik ko bom jaz tam da bi se videla in kako rekla

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:bravo: dobra dirka,ceprav je pokyev favorit zmago,polno preobratov skoda sutila,raikonen mu unico dirko zivljenja :(

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.