Ko bi usaj moja ?rna ?verca (voukec) enkat kon?no dojeu kako si sledijo letni ?asi na koledarju, ker po?ne lih kontra, pozim me hladi, polet pa greje, to sm hit porajtu, zdele ko je mau toplej in je na sonc parkeran! :ne vem:
Pozim mu pa dela gretje malo - ali ni?!
P.S. - bi si kdo mogo?e tale moment kej tacga po?eleu, ?e pozabte mau za moment kaj bi va?e slab?e polovice rekle!
Mi zadne cajte use ful laufa, samo ?e ?imprej me morjo za referenta vzet pa bo ?e?nja na vrh smetane!
Sem pa cev cajt dobre volje, po?istu sm si mal ljudi okol sebe, se znebu "?rpalcev" od kerih nisem mel druzga kot ?iv?nost in stro?ke!
Opa?am pa tut da nism n? ve? ?iv?n, loh bi se reklo, da sm ratu total flegmatik in sploh ve? ne ?tekam usega skupi, ?e lastna mat, se ?udi, kaj se to dogaja! No mogo?e se pa samo staram!
Nima veze, treba u?ivaaaat ?ivlenje, pa se losat unih, ki ti ga ho?jo na negativen na?in spreminjat in iz tebe ?rpajo energijo, sami pa ne prispevajo ni?esar!
Tole ful ne ?tekam, al ga je ?enska naklju?no (zard pleha) zabodla, al so ji podtaknil in je v resnic en drug krivec za uboj, ker verjetno ?e bi ?enska vsaj malo uporabljala mozak, bi vsaj rahlo zakrila sledove k.d.-ja, ne pa da se gre furat okol in zbujat pozornost z ukradenim avtom! :ne vem:
Fantje, tut glas je mela prej?na ?ist, ?ist drga?n, precej bl interesanten, no sicer pa primerjite mal komade makar iste, pa s prej?no in s to pevko, pa je hitr jasn o ?em govorim!
Ja film je biu naslov kot sm napisu, sam na?alost z malo, tko da mogo?e niste opazl da je to naslov filma, je pa pomenljivi naslov, zato sm si mislu pa? tko, aja pa ?enska je bla res u?timana, tko da sm dubu filing, da mogo?e tip ni mogu pridt, pa je useen ?la, no ne vem! :ne vem:
U?eri sm biu u no?nih urah u Celju v kinu, pa sm meu eno deklino sabo, no pa na sosednji sede? pa uleti ena, mah ?ist podobna Alicii Silverstone, ?e kdo pozna, pa sama gleda ceu film, jz sm si pa reku, jojmemeni!
Ni mi jasn, kako gre de?va loh sama gledat film; vedno pri?a, nikoli nevesta, razen ?e sta lih z decom nehala pa se ho?e samo sebe ?imbol globok prizadet! :ne vem:
Levom baje ?e preostala dva druga ognjena znamenja ustrezata, to sta oven in strelec, pa tut u praksi loh to potrdim, sicer pa ne dam kej dost na horoskop!
Vem pa d lev in ?korpijon nekak ne laufata v zvezi, no pa ko pomislim kok mojih biv?ih je ?korpijonk, bo zgleda dr?alo!
U?er oz. dons zjutr, ko smo bli v Emonski klet, me je en kreten tko ruknu, da mam ustnco prebito, res morala!
Zgodil se je pa "motori?no", ko sm meu u rokah tvelk gla? , ena dva total zaklana neki migata, recmo temu ples, pa me s komolcem lih u ta kozarc k sm ga dr?u pr gobcu in jasno , pol sm pa ratu ful ?iv?n in sm mu povedu par po?tenih, matr vola!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Matr milo, kej taga pa ?e nism vidu, a je to mo?no???
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...#video_60107506
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani