Kaj pa Neslavne Barabe? Jaz sem ga gledal doma pa me ni pritegnil kaj preve?, no je bil pa usaj tolko zanimiv da nisem zaspal med 2h in pol gledanja...
Pere Micka ob slapu perilo, pa ji prileti kamen iz slapa v glavo in jo ubije. Pa pride mimo Janez in se za?ne pizditi: proklet vodni kamen, ?e tri pralne stroje mi je uni?il!!
No je bla 6 ?lanska dru?ina, ata, mama, 3 h?ere pa 1 sin. Pa so en ve?er sedel za mizo ob ve?erji, nakar najstarej?a h?erka re?e: o?i, jaz sem lezbijka. Pa ata malo ?udno pogleda pa re?e okej, nakar se opogumi srednje stara h?erka in pove, da je tudi ona lezbijka. Ata ?e malo nervozno dr?i ?lico, ampak useeno se zadr?i. Nakar ?ez par minut ?e najmlaj?a h?erka pove da je lezbijka, takrat o?etu popusti in vr?e ?lico iz rok, ter re?e: Ja pa porka madona, ali ima sploh kdo rad ku*ce pri tej bajti!!... Potem se pa oglasi sin: jaz, o?i!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa Neslavne Barabe? Jaz sem ga gledal doma pa me ni pritegnil kaj preve?, no je bil pa usaj tolko zanimiv da nisem zaspal med 2h in pol gledanja...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani