mene ni prepri?u ko mi ga je kolegica posodila za neki ?asa ... znajdu se nism n? na njem, mal hitreje se je res use skup odperal, ko sm isku programe sm se spet po glavi tovku, najbolj me je pa ?okiral ko se zadeva ni ve? hotla odzivat tko kokr bi jest hotu, programov ni brisal dolo?enih oknov ni hotlo zapirat in ?e in ?e ... uglavnm sm na koncu reku ne hvala in ?e zmeraj ostajam zadovoljni uporabnik windows sistemov
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Povezava za deljenje
Deli na druge strani