Ta vikend sem nameraval z e-bikom osvojiti mojo tradicionalno točko (cca. 650 višincev na 10.km). In glejga zlomka... po cca. 2 km sem moral že zvišati moč na ebiku. Najprej iz 2-3, 3-4, in na koncu še na 5. stopnjo (turbo). Pa tudi na turbo ni šlo in ni šlo. Tako, da sem se moral "poraženo" obrniti in spremeniti turco na bolj ravninski del.
Kljub ogromni pomoči elektrike ⚡ nisem moral vrteti pedal v klanec... Totalno mi je zmanjkalo "moje" moči. Koronico sem prebolel konec januarja.
No, če potegneš črto celoten sistem šiba po neki "tanki" vrvici, ki se lahko kadarkoli vtrže. Nemčija je zaradi vetrnih res v kurcu. Sreča, da imajo na okoli jedrske elektrarne....
To zdaj "pametno" TV imam v kantini, kjer ne lovi noben gsm signal😁. Žal ne nejdem aplikacije za Telekom, zato pa preko browserja dostopam na TV IN in zdaj lahko vse gledam 😁 pa telefon šeram,....
Na zdej. Telekom ukinja TVin in naprej bo samo NEO. Ampak NEO na moji neumnopametni tv to ne dela oz. ne znam nastaviti. Nisem pa naročnik na neo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta vikend sem nameraval z e-bikom osvojiti mojo tradicionalno točko (cca. 650 višincev na 10.km). In glejga zlomka... po cca. 2 km sem moral že zvišati moč na ebiku. Najprej iz 2-3, 3-4, in na koncu še na 5. stopnjo (turbo). Pa tudi na turbo ni šlo in ni šlo. Tako, da sem se moral "poraženo" obrniti in spremeniti turco na bolj ravninski del.
Kljub ogromni pomoči elektrike ⚡ nisem moral vrteti pedal v klanec... Totalno mi je zmanjkalo "moje" moči. Koronico sem prebolel konec januarja.
Še kdo s takimi izkušnjami?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani