Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Ta vikend sem nameraval z e-bikom osvojiti mojo tradicionalno točko (cca. 650 višincev na 10.km). In glejga zlomka... po cca. 2 km sem moral že zvišati moč na ebiku. Najprej iz 2-3, 3-4, in na koncu še na 5. stopnjo (turbo). Pa tudi na turbo ni šlo in ni šlo. Tako, da sem se moral "poraženo" obrniti in spremeniti turco na bolj ravninski del.

Kljub ogromni pomoči elektrike  nisem moral vrteti pedal v klanec... Totalno mi je zmanjkalo "moje" moči. Koronico sem prebolel konec januarja.

Še kdo s takimi izkušnjami?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne samo avti. Tudi druge zadeve so na nuklearno samo v javnosti ne sme bit😉.

Zadnje čase je eu zelo interesirana na mestne "lokalne" nuklearke moči do par MW. Zanimivo bo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To že. Ma celotna eu je povezana v interkonekcijo. Če se nekje močno sesuje potem potegne še druge države... in spet smo tam.

Vetrne so samo smeti/motnje el.energetskega sistema. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No, če potegneš črto celoten sistem šiba po neki "tanki" vrvici, ki se lahko kadarkoli vtrže. Nemčija je zaradi vetrnih res v kurcu. Sreča, da imajo na okoli jedrske elektrarne.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Ne bo uredi ta zadeva...

Zanimivo, da nekaj EU držav se že neki mesecev pripravlja na morebiten blackout. Potem naj bi vojska prevzela situacijo. Bo?!

Screenshot_20220129-234041_Gallery.jpg

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 20. 1. 2022 ob 22:16 je AmpeR napisal:

Bo servis. Motor je ok. Edino neka finta mora bit, ker 1x dela ok potem xxx ne ter potem spet bp pritisk.

Thx

Karantena mi ne da mira in zadevo sem še 1x celotno razkopal. Vse pošprical z megliotom, očistil in na koncu pošprical še z silikonskim sprejem. 

In ne moreš verjet. DELA😄😆.

Koliko časa pa bomo videli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Super. Hvala😀. V bistvu je dostop podoben kot prej preko browserja. Ja imam račun.

Jaz pa sem se trudil preko aplikacije neo tv  lite, zato mi ni šlo.

Rešeno😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
dne 6. 12. 2021 ob 15:23 je AmpeR napisal:

To zdaj "pametno" TV imam v kantini, kjer ne lovi noben gsm signal😁. Žal ne nejdem aplikacije za Telekom, zato pa preko browserja dostopam na TV IN in zdaj lahko vse gledam 😁 pa telefon šeram,.... 

Na zdej. Telekom ukinja TVin in naprej bo samo NEO. Ampak NEO na moji neumnopametni tv to ne dela oz. ne znam nastaviti. Nisem pa naročnik na neo. 

Kak predlog?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Po 7 dneh v stiku z tamalim tudi jaz +. 

Službeno obiskal cca 250 hiš/objektov xxx strank, skupaj pili kavice in nič. Nakoncu staknem od tamalega in to doma. Simpomi 38-39 vročine...

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pr nas najprej v petek 8 letni sin + fasal v šoli, zdaj še + 3 letna punčka, jutri bo verjetno ta drugi 3 letnik, čez pet dni mogoče jaz alpa žena?!

Zanimivo, da vsi 2x cepljeni so zdaj fanj fasali (vročina, glavobol, boleče mišice)?! To ni omikron, ne?  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.