Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

oreo ma 2 varjanti in sicer ?e kup? ?katlo kjer so pakirani mislm da 4 zavitki pol so dobri ?e kup? uzavitk kjer so pakirani pa sam pi?koti so pa za?gani nvm kko jim rata ampak tko je :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tauko - Kamni?ki gospod
Napisano

A to si biu ti? ja druigi? po?aki pa se ti bio dal popoust sam do une ce (12?) tio je nikol nep spravu, to nm folk prou jemle cene pa jih prestavla kr enkrat se je zgodil da sm nsredu cene jih dam gor in grem ?ez eno uro mim pa so vsaj 3 mankale k vem da sm jih naredu tko da nvm kdo me na momente tak veselje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Morm se pohvalt da ?ez nekje 11 ur odrinemo na 3 dnevni obisk ?envene in njenega avto salona :P sj k se vrnem bom prlepu par slikc tko za pocedit sline.

Aja ?e tko ?e vs cena zanima je ne vem, jst bom pla?ou sam kar bom pojedu tm :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nabavljam nov Osebni ra?unalnik
Napisano

pa ne pavilion :(

Prosm bej? od pavilionov

?e kup? hp nj bo probook pa ?etut osnovn, aja edin ?e zbira? med pavilionom pa envyem pa le vzami paviliona :D

Hanco pol pa velik sodelujemo, me zanima kjer od vs mi je ra?unalnik popravlu pred ene pol leta, od stele skurjen acer :D se mu morm zahvalt za izjavo o nepopravljivosti ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@grega Au kaj te je pa to nabasalo?ni lepo za vidt

@ninja :zvizga: res ne vem kaj se grejo tuki sami terenci oni bi pa plu?l, sicr se da pa na navornika fajn plug namontirat da ne vrti v prazno koles kuj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole je spisal nekdo na avtomobilizem.com :D

Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so v?asih tudi fejst motli. Zaj pa ne ve?. Do tega pa je pri?lo takole:

Mam h?ero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabite?, sto let za leseno ?lico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Ni? ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je ?vekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali pizdarije. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je h?era spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim o?enla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. ?ez dva meseca je pri?la nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Ni? ve? neandertalec in podobno. ?ez dva dni je tak ?la k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. ?e staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pija?o in sma najve?ja kolega.

Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak ve?er, postre?ba all inkluzive, nobenega ?panskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko nau?ili od njih. V?asih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in ?lahto.

V?asih ?e kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo ?e podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. ?e sploh ?aban ?auli? in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, ?eprav je baje ?e zelo stara. Sedaj ?e me kak sosed ho?e kaj gnjavit, samo re?em, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini vcasih za ?tos stegnem roko proti pakiranim ?evap?i?em. Narod samo raz?iri oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi.

Zato:

?iveli Bosanci!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.