Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

@Mad - niti ne, ampak ne ?tekam folka, ki te prakti?no "rine" od zadaj s svojo ki?to, a mimo pa ne zmore le?nikov, ?e se mu tko prekleto mudi, ker teoreti?no ?e je tik za teboj, hitreje od tebe nikakor ne bo mogel iti - fizika pa to, hehe! :vesel:

Mogo?e pa velik F 1 gleda, saj ve? zavetrje, manj?i upor pol pa sam ven pa gas :hudicek: .........

Opcija 2: sam gorivo ?para v zavetrju :blush:

Ko ?e fiziko omenja? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kje so te ?asi:

za tiste s ?B televizorjem v svetlih hla?kah in majicah.....

Ah sej je bol letel na ta ?rne pa ta bejle :blush: ( sve same komunjare oko mene)

Ja sam une so ble res zmagovalne: za une jadote 2 ?rnca u ringu, eden u svetli majici, drug je pa itak ves ?rn..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ok,..kar je pa preve? je pa preve?,..pa lahko verjamete da sm navajena ?e vsega mogo?ga in nemogo?ga, ampak da si pa zmenen za razgovor in pol bedak sploh ne pride, niti ne pokli?e niti se ne jav na telefon,..to je pa tud zame neki novga.

No sigurn znak da je prebral tvoj CV in bi bila zelo cenjena pridobitev sam ma tolk dela da mu ne znese tud poklicat.......

Podobno navado ma moj direktor ?e sodim po njemu dont touch this job

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pol se ti ni zvi?ala pla?a....

a si nesel listek Medvode zgoraj namesto spodaj?

Spodaj je subvencionirano in je 50% manj...:)

Itak da ni pri pla?i. Ja to sem sli?al da medvode nekaj karto subvencionirajo do Ljubljane. Na sre?o je moja postaja medkrajevni Jeprca najbli?ja bajti....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah raj vpra?am, da ne bom z napa?nim transparentom pr?u.

Kako bi zgledal, da pridem na SDS-ovsko veselico z napisom: Bolj?, da se mi pla?a zman?a ,kot da vodi me diktator Jan?a. Al pa da greva pred magistrat v Lj z napisom: ?e glavni bo opankar Zoki, zna?li se bomo tam, kjer stikajo se boki. Pri Virantovih pa tudi ne bi rad mahal z napisom: za malega ?loveka finan?ni bo teror, ?e ?ef na? bo roza Virant Gregor.

Haha

ej a nima tazadni ?eno pa otroke tko kot famozni partner Kresalke? Eh keri tra?i. Ratujem ko moja, sam ?e novo za?nem brat.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aja,..sm pa dons nafehtala se?tevk ur za prej?n mesec,..284 pa 15 minut. Bravo js,..NOT!

:hudicek:

Najve?ji problem je, ker ma? verjetno sam ure pla?ane, ne pa nadure. Mam kolega kuharja ki ima pla?o krepko ?ez 2 jurja, sam se?tevek ur se mu pa tud vrti tam kot tebi vsak mesec. ?efu je pa fajn namest dveh kuharjev z bruto pla?o ma enga z bruto ostalo na roke- ?ista zmaga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

v to?no enem letu in 14 dneh se je 1.500 litrov kurilca podra?ilo za to?no 298? (naro?eno in dostavljeno pri isti firmi) :angry::vskalo:

moja pla?a se je v tem ?asu pove?ala za to?no 0? !! :glare::angry:

?e dober da nima? UNP-ja za kurjenje, ker pol bi ?ele stokal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Mal z zavistj prebiram kako se usede? v topel avto, pa se mi zdi da je to vredno unih par deci bencina sploh ko bo - orng na Gorenjsko u?gau. Seveda me pa tud sitnica zanima ker nalednjih 5 let dokler je kreda, so izdatki zelo limitirani :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Volvaka nam kupu NITI MRTEV !

V70 D5, truplo, sede?i take da me drugi? v ?ivljenju boli hrbet, po prevo?enih cca 1440 kilometrih.

Sam ?evapi in prebranac v Valterju so bli pa zakon.

Ljubljanski al Kranjski? Druga?e je men to top malca v Ljubljani trenutno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

to je na ?alost le delno res......zame se ni spremenilo prav ?isto ni?....banka koper ?e vedno obra?unava provizije za dvig na drugih bankomatih, elektro primorska pa ni vra?alo popolnoma ni? ;)

Hm men je elektro Ljubljana vrnu kljub temu da sem se preselu. Mava isto banko, zarad teh provizij sem jaz hotu Bank ostria vzet, sam smo pol uslugo direktorju delal ob kredi pa smo trije tam ra?un odprli. Za kredite je bomba pa jaz jo mam pod slu?bo. Bankomatov majo pa za vzorc pa sem dopla?al 1,5(zdaj je ?e 2 ?e se ne motim) in vzdigne? kadarkoli kjerkoli. Ni pocen sam jaz sem 1 in pol hitr porabu :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

mokster: Ja, po drugi strani je pa pes ki laja, pa ne samo da ne grize, nima niti zob...

Seveda velik laj sam elektro pa banke je pa seeno nekaj naredu ne. Pa striktno pravi da ne gre v politiko in do tega momenta dokler ne bo aktivno vstopil oz. kandidial mu to daje kredibilnost.

Da je pa takrat za to?bo vzel Matoza za odvetnika je pa itak ?ov poteza Matoza, ki se mu je verjetno zastonj ponudil.........

Virantova pozicija me pa rahlo spominja na Golobi?a in LDS.......Le zakaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dans sva ravno zju3 s kolegico debatirala, da ?e bi ?la ta moment volit, bi volila G. Viranta & Co. (baje se jim je pridru?il tudi Rado Pezdir, ki ga pa oba zelo ceniva)! :jupiii:

Rado jih samo podpira. ?e bojo izvoljeni jih bo pa tako kriti?no obravnaval in jim dihal za ovratnik. No?e se nobenmu pridru?it, kar mu v mojih o?eh dvigne kredibilnost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V Var?avi je CX-9 nekaj povsem normalnega, prav bolan sem ratal - to jaz mel :vskalo::vskalo:

Proda? bajto, preseli? firmo in predstavni?tvo na poljsko, ?ena rata ku?na pomo?nica, tamala dva sta itak blond se bosta vklopla bp in kupi? CX-9 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromotor
Napisano

Tesnilo sem jaz do zdaj menjal eden na su?ilcu(cca 7 evrov). Pomivalc dela velik let BP. Na pralnem stroju pa filter, ker je u medvodah tolk trda voda da ?e uno plastik raztumba. Ma pa 5+1 let garancije, mojst je ?e 2 menjal grelc ker je tolk kamna. Smo pa prera?unal ?e bo gonil calgon teh 6 let je glih za nov pralni stroj. Sre?no popravilo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromotor
Napisano

?e si mislil na pralni stroj, k sem ga mal upgradal - tist deluje OK :bravo:

Govorim tukaj o pomivalcu in o motorju za pumpo. :hudicek:

Mislim sda je ?as da tudi za gospodinjske aparate uporabi? isto taktiko kot za avto- novo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.