Skoči na vsebino
Kdo je bolj tečen na tem forumu?
Napisano
pred 46 minutami je Alex napisal:

Šrek, kot prvo in prvo, midva se ne poznava in si ti zadnji, ki boš ocenjeval, kaj sem.Upam tudi, da se ne bova srečala v živo.

To, ali sem slab ali zelo slab, lahko komentirajo tisti tu gor, s katerimi smo pili in jedli skupaj in debatirali v živo.

Mogoče se ne zavedaš, ko pišeš svoje neumnosti, da ti stalno prcaš. A kaj, ko "svojim" šef tolerira vse. Nisem še zasledil, da bi koga od "svojih" opozoril. 

Kot drugo, tebii in še marsikomu tu gor ni jasno, kaj pomeni demokracija in svoboda govora. Oziroma, kaj je sovražni govor. 

Če jaz napišem, da je golobnjak nesposoben, je to zgolj moje mnenje. 

Kdor se ne strinja, je to njegov problem. Če napišem, da gre nekdo na hrvaško z češko prikolico polno sendvičev, je to dejstvo, saj je takšnih veliko. Po novem jim Hrvati pravijo "paradajz turisti". Pa niso to samo naši, vse več jih je tudi iz Češke, Poljske, madžarske. 

Nikjer nisem zasledil v forumskih pravilih, da ni dovoljeno pisati o politiki. 

Pa tudi ne, kaj je dopustno pisati  in kaj ne. Seveda se ne sme žaliti osebno nobenega. To se ve. 

No in gospodiču Šreku je očitno odpuščeno vse brez kakega opozorila. 

Med drugim je tukaj eden od njegovih zapisov. Za tiste, ki ste novejši na forumu in mislite, da je angelček, ki ga napadam. 

Ne bi tega pisal, a to je Šrekov način komunikacije. 😉IMG_20230819_123702.jpg

IMG_20230819_123400.jpg

Screenshot_2023-08-18-22-22-14-58_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Sem ti napisal to. Ja sem. Ampak sigurno je bil to ODGOVOR na TVOJE prcanje. 

Po tvojih izjavah SI slab človek, ker SI dvolični. Si se dokazal s tem, ko si se z drugim imenom tu prijavil. 

Prilepi še tiste TVOJE zbadljivke in žaljivke. 

TI si problem. Jaz NISEM nikogar užalil tu na forumu, TEBI sem pa samo odgovarjal na žaljivke. 

Boli me briga za tiste, ki so s tabo pili in se družili. Iz tvojega pisanja sodeč te pa ni kaj prida. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo je bolj tečen na tem forumu?
Napisano

Te podpiram. 

Ampak...

Alex se spušča res nizko in žali. Vsiljuje svojo voljo, čeprav sploh ne ve, kaj piše. Vsiljuje politiko, ki nas ne zanima. Vsiljuje politično zgodovino, ki nas ne zanima. Se dela norca iz ljudi, ki delajo in razmišljajo drugače kot on... 

Pod črto. Zame OSEBNO je SLAB, ZELO SLAB človek. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 10 minutami je Alex napisal:

Malo umiri žogo, dečko. In pojdi na en večerni sprehod. Je dobro, da se malo sprostiš. 😉

Če mačku na rep stopiš, zacvili. 

Točno ve, za koga se gre... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 27 minutami je Alex napisal:

O IQ ju nekaterih levičarjev tu gor, vključno s tabo, ki verjamejo vsakemu kljukcu, ki pride mimo in kandidira na volitvah bi bilo za razpravljati, zakaj imajo sploh volilno pravico. Jaz bi vam jo vzel, ker delate škodo Sloveniji. 

Ta "dela prost dan" je pa itak šel na mlin slovenceljnov, ki so si tako naredili most in okupirali obali. Tako so solidarnostno prispevali za poplavljene. 😉

Sicer pa, če bi delal ta teden, bi delal tudi v ponedeljek. Pa ne bo meni en leteči pacient ukazoval, kdaj bom delal in kdaj bom doma. 

Vseeno bo na plačilni listi kaj? 

Dopust? 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 49 minutami je Alex napisal:

A veš, katere tablice na obali delajo v prometu  največ neumnosti?Take, da jih vsi preklinjajo? Najbrž ne rabim pisati.

Začetek je na L in konec na J. 😊

Enako je na plažah. 

Odvetnik makaronarjev

Najboljši vozniki imajo KP tablice... 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

Sem en normalen človek. 

Ne, ne vodim foruma, me pa moti tvoja vsiljivost in brenčanje na tem fotumu. 

Jaz ne vem, kaj je klub mehkih cur, ti pa verjetno veš in si član tega kluba. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 16 minutami je Alex napisal:

Si ti en maskiran Šrek. 😊

Ne, jaz ne nosim maske. Ti se pa prijaviš na forum z drugim imenom. Primer dvoličneža si. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

A niso razbijali in metali kock po Ljubljani anticepilski huligani, da so jih morali  policisti malo ohladiti? In potem so se še pritoževali nad zastonj ohladitvijo. Pa ti razumi ta folk. Tudi, ko je kaj  zastonj jim ni prav. 🤔

To so delali maskirani SDS plačanci. Naredili sranje in spizdili... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Delno imaš prav, ampak v živo vidiš drugače. Pa tudi občutek ljudi, da vidijo, da kdo pride, je drugačen. Če neb nihče prišel, bi pa bile izjave, češ nihče nas ne pride pogledat... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlaga v stanovanju
Napisano (urejeno)

Imam TČ in talno gretje. V kleti ogrevam po potrebi eno sobo brez pohištva. Samo miza in stoli. Soba za žurke. Pritličje odprto. Kuhinja, jedilnica, dnevna, kabinet odprta vrata, hodnik in kopalnica. Mansarda odprta s stopniščem. Tri spalnice ne ogrevamo, ker spimo na hladnem, garderoba, kopalnica in kabinet ogrevamo. Vsi prostori, razen treh spalnic odprta vrata. V prehodnem obdobju ko zahladi in tam do novembra in po marcu ogrevam na kamin. Doma smo po 15 30, ko se zakuri in je v pol ure iz 20 na 24 stopinj. Od novembra do marca pa TČ drži tam 21 do 23 stopimj. Pozimi vlaga nizka, jo dvignemo s sušenjem perila in kuhanjem. Poleti je pa visoka in je ne morem znižat. Pozimi ponoči po kurjenju kamina od 22ih do drugega dneva do 15 30 temperatura ne pade pod 19 če je fejst mrzlo zunaj, drugače pa do 20 stopinj. 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.