js sm mel relacijo na Fki samo enkrat 9.4...najni?ja, all time. Sam mam prekleto te?ko nogo, o?itno. Sm tud Beetla od matere spravu na 8.5.. pa je 1.4 75hp.
Bomo vidli zdj drug tank ko je skor sama relacija, ampak sm ga ene parkrat stisnu. matr, tut serijski 2.0 V6 lepo gre.
ma me?ana vo?nja, malo po ljubljani mestnega (konica), malo po velenju, po stari cesti domov... ene 20minut lera zarad menjanja man?ete , pa ene parkrat orng pohojen...
noga lahka.. ne vem. menda mam kroni?no te?ko. sem ?e 1.5ko fural skoraj ves ?as na 8.3...
ampak res je da kadar mam cruisecontrol vklopljen nimam sploh noge na gasu
Tanov V70 je v osnovi S80. Sam to je 2008 al 2009... 2007 ne vem. zgleda not podobno kot S60.
Za V70 ne vem, peljal sem se s tastarim S60 in 2007 S80, oba D5, peljal sem se tut z V40 en 2001...
S80 je executive car in je ful premehek za moje pojme, ampak udoben je ko sto vragov. S60 je bolj sporten, ampak je tud udoben, men osebno najljubsi...
Tempomat dela v nulo, sede?i se fletno ogrejejo, avtomatska klima je poezija, ogledala se super zlagajo... Edino meglenko rabim. Usnje je odli?no ohranjeno, za 240.000km pravzaprav NEVERJETNO ohranjeno.
Avto je tih kot mi?ka, potegne blazno lepo..
Edino to ?e kdo ve: lu?ke ni na regulatorju osvetlitve, vi?ine lu?i, in tistemu kje vse piha... A je to "feature" al bo treba odpret pa menjat?
?e bo poraba na mestu mislim da tega ne bom prodajal.
Google+ je (zame) pofailan poskus konkurence Facebooku. Socialno omre?je ni nikoli krivo za debilnost uporabnikov, ker na njem objavljajo malodane vse iz lastnega ?ivljenja (slike otrok, lokacijo, naslov, telefonsko ?tevilko...). Verjetno vse to objavljanje podkuri nenormalna ?elja po pozornosti tovrstnih kretenov. Torej zaklinjati se v smislu "jst pa ne bom nikol naredu FB profila, ipd izpadi" so kretenski. ?e nima? sam nadzora nad sabo kar se ti?e socialnih omre?ij je res verjetno bolje, da se dr?i? pro? od njih in jih ne obsoja? vseh slabih stvari. So samo orodje...
@Ajvar to ?udo se ni ravno preve? prijelo
zakaj bi bil pofailan? V prvem tednu je mel vec uporabnikov kot facebook v prvem letu.
Men je cost cool, bolj lagan social network pac...
Posplo?uje? ... imam profil na FB pa to ?e vedno ne pomeni, da moram non stop prebivat gor. Vsake toliko mal gor pogledam, bolj pomembne zadeve mi pa vr?e na mail. Vse je odvisno od ?loveka do ?loveka kolk ?asa je pripravljen zagont za FB al pa za G+ tko, da vse ostalo je zgolj ?pekuliranje in posplo?evanje, ker ni odvisno od storitve ampak od posameznikov, ki pa smo si mo?no razli?ni.
Ma? prav ja.
Ampak ?e vedno je G+ bolj clean, zaradi manj?ega navala seveda. ?eprav sem moral ?e odpikat 4 spemerje ki so me addali. Grr.
Je kar zabavno. Gres na 4 dni pogledat kaj malega napises. Je "internet social network" in ne "way of life" kot facebook. Pa ene 6x manj casa ti pozre. Ima tudi boljse porihtano zasebnost.
mokster: Ja, po drugi strani je pa pes ki laja, pa ne samo da ne grize, nima niti zob...
@joza: sem tud jaz razmisljal o virantu... nekaj casa. Pa tudi o jankovicu.
Virant se mi dopade po eni strani, ker ne govori neumnosti - po drugi strani pa pa? govori.
Jankovi? se mi dopade ker vidim kaj je naredil iz ljubljane in mi je blazno v?e?no da DELA. Po drugi strani, tudi sto?ice mu zamerit da je projekt zbezljal je malo enoplastno razmi?ljanje. Ja, projekt je zbezljal. Po drugi strani je bila pa dodatna cena 4x ve? kot so bili v tem mandatu vsi brezvezni referendumi (s 15% udele?bo), s tem da imamo od tega vsaj en megalomanski objekt, od referendumov pa ni?, razen 300mio luknje v prora?unu. Jankovi?evih 120mio se zdi sme?no v primerjavi s tem kolikor je bo nastalo zaradi neizpeljanih reform.
kar so pa podizvajalci delali, se mi pa ne zdi fer na jankovi?a obe?at. Pri takem projektu pa? ne mor? met vsega ?ez. + tudi ker nima politi?nega programa. Bo vsaj kaj naredil. Ostali majo pa programe. So jih meli ?e leta 2004. Pa 2000.
Kljub vsemu dvomim da ga bom volil... Bom verjetno tamale. "?istke".
toliko od mene... se posku?am izogibat teh ten zadnje ?ase. Life is too short.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
JA sam ti ma? 2.5...
js sm mel relacijo na Fki samo enkrat 9.4...najni?ja, all time. Sam mam prekleto te?ko nogo, o?itno. Sm tud Beetla od matere spravu na 8.5.. pa je 1.4 75hp.
Bomo vidli zdj drug tank ko je skor sama relacija, ampak sm ga ene parkrat stisnu. matr, tut serijski 2.0 V6 lepo gre.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani