Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Heh Boss, bolj tu izstopa dejstvo, da ti apriori zagovarja? levake in vsa njihova dejanja, pri ne-levih pa tvoj apriori objektivni pogled pade - glede na to, da se ima? za nekega objektivne?a. In to je zelo podobno temu, kar o?ita? in pripisuje? meni. Najbolj na?itan lai?ni strokovnjak, ki pa s pravimi strokovnjaki nima nobene veze :hohoho:

Ploki, lahko se sam pozanima?, glede ?esa vse imajo referendume v tujini.

Kak?na pravica odlo?anja ljudstva pa je to, da se re?e, to se lahko presoja na referendumu, to pa ne??! ?e celo za ustavne zadeve se lahko uvede referendum.

sicer pa vrste referendumov: http://www.rtvslo.si/strani/vrste-referendumov/372

Pri nas se ta zadeva tako ali tako zlorablja za metanje polen pod noge oziroma je posledica non?alantnosti in neupo?tevanja predlogov opozicije s strani koalicije (pa je ?isto vseno, katera struja je tisti ?as na poziciji).

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V skandinaviji so referendumi nekaj ?isto vsakdanjega in tudi volilna udele?ba je visoka, tu je mi?ljeno podobna volilni udele?bi na volitvah. To je dobesedno uveljavljanje demokracije oziroma mnenja ve?ine in tega se tam ljudje zavedajo in to tudi tako jemljejo.

Pri nas se pa razni objektivne?i tipa Boss prito?ujejo, ko referendum spro?i opozicija, v kateri je JJ, seveda pa ko je JJ na oblasti, pa so referendumi zdravi in potrebni. Bah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sam tale Massa je res zgodba zase - da dvakrat v enem koncu tedna zlomi obeso, poleg tega pa dirka?u, ki je ob njemu, ne pusti nobenega prostora in zapelje v ovinek kot da je sam na stezi - podobna situacija je ?e bila letos, in kot danes je tudi takrat zavil v Hamiltona - ta bi se pa ?e lahko navadil, da je Massa ena kamikaza in ?el prehitevat bolj "na ziher". Pred leti je bil tak kaliber Coulthard, ki je imel podobne manevre v stilu "steza je moja".

Druga?e pa dobra predstava Schumija, ki je bil na dirki spet hitrej?i od Rosberga :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove CPP ob?inske pole
Napisano

Menim, da ?e si ?e predhodno delal izpit za avto (in ga dejansko tudi vozi?, ne da ima? izpit 10 let pa zadnjo vo?njo glavno na vozni?kem izpitu!) in naknadno dela? samo za motor/..., potem je smiselno CPP ?nelkurs. Torej da ne rabi? 2 tedenskega te?aja CPP znotraj avto?ole in knjiga jovo na novo, pa potem ?e taprav test CPP - kjer lahko pade? po neumnosti na kak?nem hakelcu.

?e pa dela? prvi? vse skupaj, torej brez predhodnega izpita, je pa znanje CPP osnova za na cesto, in tu ne bi smeli iskati bli?njic.

?e to - kako so lahko nove pole na izpitu pred novo knjigo o CPP ??!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa ?e prej, ko je Ivan sodbo izgubil recimo proti Ninamediji in je moral pla?ati tistih nekaj jurjev je lepo ignoriral odlo?itev sodi??a in so morali naresti izvr?bo.

Hehehe, kako se bumerang hitro vrne, ravno danes malo prelistam ?asopis in notri pi?e, kako stranki SD in LDS ignorirata dolg do po?te v vi?ini 90000?, in da bodo najverjetneje morali v izvr?bo. Vse ostale stranke (da, tudi SDS) so stro?ke poravnale. Uboga Katarinca bla?ena, spet ji nekdo polen?ka pod noge me?e, kajne :hudicek:

http://www.slovenskenovice.si/novice/slove...d-in-lds_2.html

Aja pa ?e to TheBill - a si tolk dobr pa mi napi?e? kak?no ime levaka, ki je danes na vodilnem polo?aju v politiki, ki so ga obto?evali v kazenskem postopku (v kazenskem, ne v prekr?kovnem), ker pravi?, da je bil ?e marsikdo. Pa ne se zdej zgovarjat, da je to dokaz, da je sodi??e skorumpirano, ker na sodniji ni enako ?tevilo levih in desnih osebkov v kazenskem postopku.

Lepo sem napisal da BI BIL in ne da JE BIL. Je Alex lepo napisal, nimam kaj dodat.

Sicer pa, za vsako rit palca raste in pridejo tudi levaki enkrat na vrsto za kazenske postopke, ki bodo sigurno bolj utemeljeni kot famozna "oseba J".

Trenutno se ?e odvija predvolilna kampanija, in levaki spet poudarjajo, kako je treba bit razumen, pa it volit levico, pa kako upajo na ?e en mandat, blablabla - kaj so pa gospodje zadnja tri leta po?eli? Vlekli vsak na svojo stran, zdaj so pa polni idej o novi skupni koaliciji in kako bo v novem mandatu kar vse v redu??! Malo morgen ja.

Ne razumem Pahorja, da v javnih medijih razgla?a, kako bi rad ponovno premier - sej je pa reve? ja izjavil, da ne more pre?ivet s premiersko pla?o. ?koda ga je za premierja, ga ne znamo cenit in pla?at kolikor je vreden, naj si kako bolje pla?ano slu?bo najde - pa ?im dlje od Slovenije. Sej pravim... nothing but a joke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss, marsikdo od levakov bi bil v pravni dr?avi ?e v kak?nem kazenskem postopku, ker pa je na?a dr?ava za dolo?ene manj in za druge bolj pravna, je pa? stanje kakr?no je. Banana republika... in to stanje nekateri ?e zagovarjajo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In ja razlika je med pravno nedol?nostjo (ko se krivde ne more dokazati ) in resni?no nedol?nostjo. Recimo primer, da bo vsakomur jasno. Recimo Tone z avtom povozi pe?ca do smrti. Posname ga varnostn kamera na bli?nji hi?i. Vsi lahko vidijo kako je Tone povozil tega pe?ca ampak ker zraven kamere ni bilo napisa, da se obmo?je snema ta posnetek ne velja kot dokaz in ker je to edini dokaz in ?e ta izlo?en Toneta sodi??e oprosti. Zdej pa vpra?anje: A je Tone kriv ali je nedol?en? Pravno formalno sicer je nedol?en ampak vsi vemo, da je on povzro?il smrt tega pe?ca torej je kriv oziroma bi bil kriv, ?e se nebi izlo?il dokaz, ki mu dokazuje krivdo.

V tale tvoj primer pade tudi veliko levakov, ki so zaenkrat "pravno nedol?ni", je pa javno znano, da dejansko niso. Recimo Katarina Kresal, Miro Senica, pa ?upanković s sinovi, Golobi?, Cekuta,... pa ?e kar nekaj imen bi se dalo tu na?tet.

Kako prav ti "gospod objektivnost in nepristranost" obrne? lajno, ko gre za koga iz levega bloka in na ves glas trobi?, pravno so nedol?ni, ni? jim ni dokazano.

Jebiga, taki ste levaki, od nekdaj bili in vedno boste, za va?e je en vatel, za vse ostale pa drug.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ah daj no Alex, tudi ta mandat je vsega kriv JJ .... :ph34r:

Upam, da so tole pravljico ljudje dokon?no spregledali, in jo bodo levaki te?ko prodajali dalje, kot so jo dosedaj na vsake 4 leta... :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss, sej bi si SD in SDS ministrska mesta lepo razdelili, ob predpostavki, da bi dosegli podoben procent na volitvah, kar pa se zaradi Boruta, ki z vsakim nadaljnim Pahorizmom izgublja volilce, verjetno ne bo zgodilo. Ob veliki koaliciji bi Pahorja lepo poslali kot diplomata/konzula v Zagreb, ko se tko dobro razume s Kosorjevo... :hudicek:

Zadnji? sem dobil en mail, sicer zajebancija ampak ideja ni napa?na. Na volilni listi? bi morali dodati ?e eno mo?nost, in sicer nobenega. In ?e bi ve? kot 50% ljudi obkro?ilo to opcijo, se volitve ponovovijo, s tem da vsi, kateri so kandidirali, izgubijo pravico do ponovne kandidature...

Pod ?rto- bolj?e dobra diktatura kot slaba demokracija :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sploh ne, si kar dobro zadel, ne vidim nekega zagovarjanja Pahorjeve vlade.

Menim, da bi bila ?e najbolj?a opcija velika koalicija SDS in SD, kateri bi skupaj imeli 2/3 ve?ino in bi ob medsebojnem konsenzu lahko izpeljali tudi ve?je reforme, brez "kupovanja glasov od raznih podlasic tipa Golobi?, Kresal, Erjavec, ki gledajo predvsem na svoje interese in se obra?ajo po vetru, pa tudi kak?en no? znajo zabosti v hrbet koalicijskemu partnerju. Samo bo te?ka, Pahor je zapravil kar nekaj % podpore SD, pa ?e biv?i LDS-ovci Zares bodo zgleda ?e drugi? menjali dlako in volilcem ponudili "sve?e obraze" v obliki Mance Ko?ir & Co.... (?koda ker ni smajlija ki bruha)

Zadnji? je en novinar dobro napisal nekaj v tem smislu, da Manco Ko?ir tako razganja od pozitivnosti, da bi najraje hodila naokoli s pu?ko in ustrelila vsakega, ki sveta ne vidi skozi ro?nata o?ala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ja, v redu je :dudek: Ko bo? ti neka renomirana persona oziroma politi?ni komentator, ki ga bodo povabili v TV omizje, potem bom tvoje besede vzel na znanje, ko bo? govoril Jan?a je tak pa tak pa tak, zaradi tega in tega in tega, in namesto tega in tega in tega bi moral narediti to in to in to.. Do takrat je pa to le tvoje mnenje, in lahko napi?e? le, da MENI? da je Jan?a .....

?e smo eksperimentirali z Jan?o, kaj smo pa potem z Borutom, ?rebali mogo?e??! Pri Pahorju je bilo ?e marsikaj narobe razen ?rvive vlade, kdor ne vidi problema tudi v njemu samemu, ki enostavno ni lider, si zatiska o?i. Res je, da je imel polno podlasic okoli sebe, ampak po?asi se bo nabralo dovolj materiala za knjigo po vzoru Busha, ki se bo imenovala Pahorizmi. Da o njegovem pomanjkanju avtoritete sploh ne govorimo. Amerikanosi bi rekli, "he is nothing but a joke...". Ampak so what, ane...

Glede 2/3 ve?ine v parlamentu - da ne bo kdo narobe razumel, tudi sam sem proti temu, da bi ena sama stranka imela 2/3 ve?ino v parlamentu, ampak le opozarjam na dvoli?nost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hehe, Ivan se ?e vede kot zmagovalec volitev... ?e nagovarja volilce in celo tiste, ki ga ne marajo naj ga vseeno volijo ker Slovenija rabi eno mo?no stranko in ne veliko majhnih. Koalicije so slabe po njegovih besedah saj prehitro razpadejo. ?zmeden?

Hmm pa ravno njegovi so tolk proti komunizmu prevzemajo pa najbolj komunisti?ne metode - se pravi bi radi imeli enopartijski sistem oziroma, da ne bi bilo tolk o?itno bi radi imeli eno ?ibko nemo?no opozicijo, da bi lahko harali koliko jim pa?e.

?e jim bo folk nasedel bom tudi sam po?asi za?el izgubljati upanje v slovence sploh pa v splo?ni intelekt, ki je v tej dru?bi o?itno najve?ja cokla, ki nas zavira, da bi enkrat postali veliki.

Najve?ja ironija tvojega pljuvanja je pa to, da je LDS s svojo koalicijo imel ve?ino let 2/3 ve?ino v parlamentu in so lahko dobesedno delali, kar jim je pasalo, opozicija pa tudi ?e je ne bi bilo, niso rabili niti enega njihovega glasu, niti za spremembo ustave.

To pa je seveda bilo v redu in noben se ni v to obregnil, ti sam pa verjetno ?e najmanj.

Prav gotovo je najve?ja cokla slovencev oddajanje glasov takim bleferjem, kot je Pahor?ek. In to na na?in neke afere o podkupninah, ki se zdaj sesuva sama vase. Vsi komunisti?ni re?imi so se sesuli sami vase, in tu na?a vlada s Pahorjem na ?elu ni? ne odstopa.

Janković... ?e ena lutka levih elit. Kdor misli, da bo imel proste roke kot premier, ta je zelo naiven. Je treba Ropu in ?e komu kak?no uslugo vrnit.

Sicer pa ja, ?asi so zlati in gospodarstvo kar cveti, prav tako imajo vsi slu?be in minimalno ljudi ?ivi pod pragom rev??ine, dajmo ?e malo ekperimentirat, tako kot smo s Pahorjem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pravkar se je zgodila nezaupnica, imam dokaj me?ane ob?utke (BP mi je celo postajal simpati?en, pooo?asi)! :P

Ah daj no, on je pravi mr. Bean, samo malo bolje izgleda od filmskega mr. Beana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Sem upal na Bossov scenarij, ampak realnost je pa? druga?na. Jebiga, je razlika med biti optimist in biti utopist.

?panci so resno igrali samo eno ?etrtino, in razlika je iz +4 narasla na +25, potem so pa do konca kruzali z rezervno postavo in z lahkoto dr?ali razliko. Neverjetno, koliko ?og so na?i izgubili v 2 ?etrtini, ko ?pancem ni ?lo in bi lahko naredili neko razliko vsaj +10. V bistvu smo jim parirali samo v Q1, ko je na?im ?lo skoraj vse, ?pancem pa ni?. Pa spet ?akanje na konec napada in posiljeni meti pa seveda na?e glavno oro?je, trice all the way, ne glede ali leti noter ali ne <_<

Maljković je tak lisac, da je na koncu ?e sam sebe prelisi?u, predvsem je pa prelisi?il ko?arkarsko zvezo (bogvedi, kolk je potegnil za tole avanturico z na?o reprezentanco na EP) in najbolj ?e nas gledalce. Takih kalvarij proti na papirju slab?im ekipam, ki smo jih komaj premagovali, sploh s tako renomiranimi igralci, kot jih imamo sedaj v reprezentanci, se ne spomnim.

No sej jutri je nov dan, in nova prilo?nost da ?e enkrat spu?imo proti Makedoniji... po videnem na tem EP je te?ko biti optimist.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Sej to pravim, manjkajo nam ravno tisti, ki si jih na?tel - Beno Udrih, Nachbar, Zupan, Brezec, morda celo Nesterović. Mogo?e samo jaz tako razmi?ljam, ampak meni se evropsko prvenstvo ne zdi primerno mesto za uvajanje mladcev, ki so v ekipi predvsem po sili razmer, ker so pa? standardni igralci po?kodovani oziroma nekateri celo no?ejo igrat za reprezentanco (npr. Beno Udrih). Za to so kvalifikacije in druge tekme.

O?bolt je en izmed takih, ki je prvi? zares v reprezentanci, in to sedaj, ko se je formiral kot dober bek - resda je spustil kar nekaj reprezentan?nih nastopov zaradi po?kodb, ampak vseeno, tako bi moralo biti tudi pri ostalih nadebudnih mladcih, ne pa da se uvajajo na EP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Malo morgen ja, da bomo mi ?pance nabil - ?e ameri?ani so jih komaj na zadnjih olimpijskih igrah, pa so bili skoraj komplet zvezdni?ka zasedba, pa da bi jih mi z na?imi zvene?imi imeni kot so Samo Udrih, Zoran Dragić, Edo Murić, Luka Rupnik,.... :hohoho:

?panci nas bodo nasuli za 20 pik, ?e bodo z rezervno postavo in pol mo?i igrali, ?e bodo pa tekmo zares vzel nas bodo pa stresl za 40 pik.

Ma naj ?e danes proti fincem spu?ijo, da si vsaj sramote ne bodo delali. Pa nazaj trenirat in razne Samo Udrihe in podobne najprej ven iz reprezentance zmetat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss, kaj naj re?em, popolnoma pri?akovan odgovor levi?arja - pa? posmehovanje in relativiziranje zadeve. Sej to je vse kar znate. Verjetno ?lanka sploh prebral nisi.

No dej, pa ti povej en verodostojen vir - verjetno Delo, pa to kar Katarinca pove, ane... :vskalo:

Se ti ne zdi, da je konkretna razlika, ko so na eni strani vsi najve?ji dnevniki (Delo, Ve?er, Dnevnik,..) in tedniki (Nedeljski dnevnik, Mladina, Nedelo,...) in na drugi strani tisti trije tedniki, ki si jih na?tel - pa ?e te levaki oziroma folk na splo?no ozna?uje kot desno propagando... medtem ko so vsi ostali ?asopisi levo usmerjeni, kar pa seveda ni leva propaganda, ampak se to jemlje kot nekaj normalnega, samoumevnega. Prav dobro je opisal stanje slovenskih pisunov, sam seveda, la?je se je norca delat iz vsega skupaj kot pa re?i bobu bob.

BTW., to je iz diplomatskih depe? Wikileaksa ven pobrano, in ni bilo mi?ljeno za javno objavo, zdaj je je pa Asange drek zme?u. To je pa? pogled tujine na Slovenijo, in to ne tisti diplomatski, katerega ti prebere? v ?asopisu, ali pa ko nas Merklova hvali in se smej?ka, ampak realni, kar si tuje dr?ave resni?no mislijo o stanju pri nas.

Ampak ko bolje pomislim, je sigurno Jan?a za vsem skupaj, nekako je ?e potvoril depe?o. Spet se je izkazalo - Jan?a je kriv!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo, to kar levi?arji ozna?ujejo za desni?arske (oziroma SDS-ove) blodnje, sedaj potrjuejo tudi ameri?ani:

http://www.rtvslo.si/svet/wikileaks-sloven...dostojna/265315

Kon?no en pove naglas, kak?no je pri nas dejansko stanje - verjetno bi lahko Zoki na to temo vsaj ene 2 romana napisu :P:hudicek:

http://24ur.com/novice/slovenija/avdio-raz...dkupovanje.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A bojo u Libijo letel, k (nekdanjemu) frendu? :P

Zoki bo dol letu ja, fehtat novo oblast za ke? da dokon?a Sto?ice, zdej ko je kamelji samodr?ec odletu ko knof od gat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ena aktualna glede Kararince, ki sedaj kro?i po mailih:

> KATARINCA

> Nekje sem prebral, da je notranja ministrica izjavila, da

> je bila sinonim za

> "proti drogi in alkoholu" ???Nekaj ?asa ji je ?e ostalo

> za te pravljice,

> dokler se Pahorjev Titanik dokon?no ne potopi. Kaj pa

> potem? Stric notranje

> ministrice Rajko Rotner in jaz sva si delila pisarno v

> vojski eno leto.

> Spomnim se, kolikokrat je Rajko razlagal, da daje potuho

> ne?akinji, takrat

> ?tudentki, ko se zadeta in pijana ni upala domov, raje se

> je zatekla k

> stricu in tam navila ?e kak?en joint. Rajko ni imal ni?

> proti popivanju, sam

> je bil tak pijanec, da so ga komaj re?ili. ?e takrat pa

> je izrazil skrb, ker

> je Katarinca konzumirala x-e (ekstazy). To ni nevarno, to

> vsa mladina ?re,

> sem miril Rajka, to je plesna droga za ?ur. Danes

> Katarinca ni ve?

> ?tudentka, od takrat je minilo 15 let, mula se je

> zavihtela v naro?je

> ostarelega pederajsa, ki ji tlakuje prihodnost, x-e pa je

> zamenjala za

> kokain, kraljico med drogami. Senico, njenega patrona se

> spominjam iz

> za?etka devedesetih, ko je ?e vozil Porscheja in v hotelu

> SLON lovil mlaj?e

> homoseksualce in jih vozil domov. Kje sta se ta dva na?la,

> zvilo me je, ko

> sem prebral, kako Miro doma pomiva posodo ......., kako se

> ostareli buzi

> naslaja nad grozo, ki jo je Bari?ević organiziral na

> Ora?movi, pa ne omenja!

> Ko bosta ta dva v javnosti prala umazano perilo, bo res

> umazano!!!

>

> Saj ni res, kaj pa ?e je?

Za vaju dva kalibra nad mano pa - politika mene relativno malo briga, ?e manj me pa briga kaj si vidva mislita o mojih postih.

(pa ?isto za info Boss, prvi je tak zakon "proti tajkunizaciji" predlagal 1998 ?e Jelin?i?, takrat ?e Drnov?ku, pa vlada nekako ni bila navdu?ena nad njim in so ga lepo spregledali. Je lepo enkrat Golubi?u na predvolilnih soo?enjih gobec zapru, ko je za?el gobec proti Jan?i otresat glede "tajkunizacije in vlade JJ". V pamfletih tipa Mladina radi take stvari izpustijo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.