radikaliziran "Slovenec", gre v azilni dom, kjer so v večini muslimani in kriči Alah je velik ter grozi, da se bo med njimi razstrelil. WTF kako vse to sploh paše skup?
Russel je slab, Lando tud ne bo prišel spredi. Če bo boj bo med hamiltonom pa Maxom, čeprav ma rbr kljub temu da ne updejta avta še evdno veliko prednost. Že včer je imel Max prednost 10sec na tistem kratkem Sprintu 😆
Norris ima samo 1 komplet medium, tako da on zihr ne.
To me spomne na leto 2012, ko sem navijal, da Hamilton zmaga proti Vettlu 😀
Bila je ok, ampak proti koncu sem nekako stagniral.
pred 7 minutami je Z M A J napisal:
Ni, to je za v Hvalilnik. Čestitke!
Hvala
pred 5 minutami je NevLado napisal:
Čestitke, povej več!
Manj dela, večja plača, ali oboje?
Sej bi rekel, da ker odhajam iz JU, da ni bilo dela, ampak ga je bilo kar konkretno Mislim, da bo tukaj še nekoliko več, ampak predvsem manj generičnega dela. Velik različnih izzivov.
Plača bo večja, trinajsta plača, regres 2x višji Bom pa tudi več na terenu, ampak se veselim, ker sem po srcu in izobrazbi gradbenik
Sem gledal zadnjič en YT na to temo. Jedersko orožje bi bilo trenutno vsaj 100x močnejše kot je bilo nad Japonsko, in seveda bi Rusija posegla tudi po Evropi, predvsem po Londonu, ki naj bi tudi skrival konice.
Največji problem je jederska zima, kjer bi vsaj v Evropi preživel manjši procent ljudi in lahko se kar zavedamo, da ne bomo med preživelimi. Fuck it, smo kolateralna škoda 😵💫
Vse skupaj je pa že uvod v 3. svetovno vojno. Izrael in okolica, Ukrajina-Rusija, Azerbajžan-Gruzija, Osetija, ZDA-Rusija, Bosna-Srbija-Kosovo, ZDA-Bližnji vzhod, Kitajska-Tajvan, Kitajska-Japonska, Severna K.-Južna K.. Afrike najbolj, da ne omenjam. Jedersko orožje je tudi že postalo samoumnevno, pred leti pa kar tabu tema.
No za razliko je tale vsaj odstopila in jo Taubi ni rehabilitiral. Jajo tega ni zmogel navkljub Hojsovi odstopni izjavi. Tko da vsaj to, da če odstopijo oziroma so odstopljeni so pol adijo in niso neki jo-jo funkcionarji tipa zdaj je tu, pol ga ni pa je spet nazaj.
Ah Hojs, za njega je DRI uvedel novo delovno mesto: mešalec megle
Mal odštekana, ampak mi je všeč Original Puma Ferrari Merch, ne bi si mislil, da bi Ferrari šel kaj izven svoje ''kocke'' (aka. zgolj Ferrari grb na prednji strani in adijo).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem po skoraj 14. letih šele v drugi 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani