Ta ideja mi je všeč, sem jih ravnokar poklical, pride soliden s SOL opremo okoli 22.000. Samo mini problem - čakalna doba pol leta. 😔 Ko se človek navduši pri 80-tih, je to lahko problem. 😃
Ni nobene take na zalogi kjerkoli? Da ne bi tolk čakal? 🙁
Iščem avto za par star okrog 80 let. Sedaj vozita skoraj 20 let staro Opel Merivo. V glavnem kratke vožnje, sem pa tja pa še kakšna relacija do 50 km.
Sam navijam za tole, kar vozim včasih v službi, dovolj visok, ne prevelik, dobra lega na cesti, ugodna poraba. Kakšna ideja za alternativo približno tega cenovnega razreda?
Ce bi bil iPhone, potem to vse gre skoraj samodejno… le par zadev je treba poklikat, ko prizges novega in imas starega zraven… pocakas nekaj casa (odvisno, koliko je za kopirat) in zadeva je urejena…
Točno to sem mislu. Pri svojem sem mogu samo glede mobilne banke še enkrat aktivirati, to je bilo pa to, se mi zdi 🙂
Dončič prav: ''To je bila moja napaka. Moral bi podati žogo Kaiu (vzdevek Kyrieja Irvinga). Zame je to še vedno učni proces. Učim se. Moral bi dati žogo njemu, saj je bil takrat vroč,'' je po srečanju v Kaliforniji dejal slovenski as. Dodal je, kako je na parketu z Irvingom užival. ''To je bila šele naša prva skupna tekma. Uživam, ko lahko igram s tako dobrim košarkarjem. To bo še zabavno. Že danes, ko sva bila skupaj prvič, je bilo.''
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hitro se lahko iz heca spremeni v tragedijo ja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani