Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 56 minutami je Bini napisal:

Na koffé ste pa danes čist pozabil... 😊😂😉

16768888463064961828619478841651.jpg

Si lokacijo zamenju, pa si čist pozabu 😆 To pa ni BLOK bar a ne 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Me ubije..... sramezljiv

Danes so krapči na jedilniku ne pizza. 😉 Na pustno soboto nas bo malo več kot ponavadi, cca 25 oseb... 🥂🍻🍖🥩🥯

IMG_20230218_103325.jpg

😮 kaj mate ohcet? 😛 😉 25 nice nice 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za osemdesetletnike ...
Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

Ta ideja mi je všeč, sem jih ravnokar poklical, pride soliden s SOL opremo okoli 22.000. Samo mini problem - čakalna doba pol leta😔 Ko se človek navduši pri 80-tih, je to lahko problem. 😃

Ni nobene take na zalogi kjerkoli? Da ne bi tolk čakal? 🙁

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za osemdesetletnike ...
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Iščem avto za par star okrog 80 let. Sedaj vozita skoraj 20 let staro Opel Merivo. V glavnem kratke vožnje, sem pa tja pa še kakšna relacija do 50 km.

Sam navijam za tole, kar vozim včasih v službi, dovolj visok, ne prevelik, dobra lega na cesti, ugodna poraba. Kakšna ideja za alternativo približno tega cenovnega razreda?

WWW.AVTO.NET

Suzuki Vitara 1.4 BOOSTERJET HYBRID ELEGANCE ALLGRIP ZALOGA, letnik:2023,24830 EUR :: www.Avto.net ::

https://avto-magazin.metropolitan.si/avtomobilski-testi/kratki-test-suzuki-vitara-14-boosterjet-at-allgrip-elegance-top-terenec-med-krizanci/

Super, da pr teh letih še vozijo 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 17 minutami je Jest napisal:

Hahaha ... :D 

Ne, sej te bomo čist razumel, z novim avtom pride še nov telefon 🤪

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 2 minutama je Jest napisal:

Ce bi bil iPhone, potem to vse gre skoraj samodejno… le par zadev je treba poklikat, ko prizges novega in imas starega zraven… pocakas nekaj casa (odvisno, koliko je za kopirat) in zadeva je urejena… ;)

Točno to sem mislu. Pri svojem sem mogu samo glede mobilne banke še enkrat aktivirati, to je bilo pa to, se mi zdi 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Ma jest sem ubrisan resno... evo mam Samsunga S23. Kaj naj rečem cool je, sem pa rabil 3 ure, da sem spravil vse app-e v delovanje.

Kaj, a to ne naredi vse sam? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 minutama je dvorjan napisal:

Ne sekiraj se, za pride in delavne ljudi se vedno kaj najde.

Tako je, slej ko prej najdeš 👍

pred 34 minutami je Slivka napisal:

Še tako močan nosilec se da zlomit, če imaš dovolj veliko silo.

Po več kot petnajstih letih dela v bolnici sem dal odpoved...

15 let, lepa doba. Verjamam, da je moralo biti hudo, da si se odloču za ta korak po tolkih letih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 5 urami je TiEn napisal:

Kaj pravijo, bo zalawfal tale duo?

Dončič prav: ''To je bila moja napaka. Moral bi podati žogo Kaiu (vzdevek Kyrieja Irvinga). Zame je to še vedno učni proces. Učim se. Moral bi dati žogo njemu, saj je bil takrat vroč,'' je po srečanju v Kaliforniji dejal slovenski as. Dodal je, kako je na parketu z Irvingom užival. ''To je bila šele naša prva skupna tekma. Uživam, ko lahko igram s tako dobrim košarkarjem. To bo še zabavno. Že danes, ko sva bila skupaj prvič, je bilo.''

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.