Skoči na vsebino

Niti ne. Se mi pa zdi, da je lepljenje "screenshotov" zabavno, zato spodbujam vse, da po?astijo ?e s kakimi vizualnim materialom. ?e posebej, ?e so kaki sme?ni prizori gor :D

seveda na na vseh puskah mam mazda forum tag gor,pa tut mazdaklub.si :P

ja se strinjam za SS...deal! :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Tako pa zgleda ozdravljen bokser...

heheh,kok je faca,sam da nav se prevec navadu noge grizt...ker noge = cevlji...in moja jih je ze tok razfukala da joj...seveda v takih letih ko tvoj :)

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V Parizu so odprli trgovino, v kateri prodajajo mo?ke. Na vhodu je kratko pojasnilo, kako poteka nakup:

Trgovino lahko obi??ete samo enkrat. Ima ?est nadstropij. Z vsakim nadstropjem se pove?ujejo odlike razstavljenih mo?kih. Hakeljc je, da morate izbrati mo?kega v nadstropju, v katerem ste, ali se povzpeti v naslednje, v nobenem primeru pa se ne morete vrniti v spodnje nadstropje, razen ko odidete.

?enska torej vstopi, da bi si poiskala mo?a. V prvem nadstropju na vratih pi?e: Ti mo?ki imajo delo.

V drugem nadstropju na vratih pi?e: Ti mo?ki imajo delo in imajo radi otroke.

V tretjem nadstropju pi?e: Ti mo?ki imajo delo, imajo radi otroke in so ?e posebej privla?ni.

?enska si misli »Vau!« ampak ji nagon pravi, da mora nadaljevati.

V ?etrtem nadstropju pi?e: Ti mo?ki imajo delo, imajo radi otroke, so ?e posebej privla?ni in pomagajo pri hi?nih opravilih.

»O, moj bog,« vzklikne, »ne morem verjeti!«

Kljub temu se povzpne v peto nadstropje, kjer pi?e: Ti mo?ki imajo delo, imajo radi otroke, so ?e posebej privla?ni, pomagajo pri hi?nih opravilih in so zelo romanti?ni.

Malo se obotavlja, ampak gre vseeno v ?esto nadstropje.

Tu pa pi?e: Ste 31 456 012 obiskovalka tega nadstropja. Tu ni mo?kih. To nadstropje obstaja samo kot dokaz, da je ?enskam nemogo?e ugoditi. Hvala, ker ste obiskali na?o trgovino.

Nasproti te trgovine, v isti ulici, je v ?estih nadstropjih prodajalna ?ena.

V prvem nadstropju prodajajo ?enske, ki ljubijo seks.

V drugem nadstropju prodajajo ?enske, ki ljubijo seks in kuhajo.

Nadstropij 3 do 6 ni ?e nih?e obiskal.

:bravo:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ce niste sli na tete,upam da ste tete pol vsaj kej kadil :D haha,tale andiamo je pa zanimiva stvar ja :D

En kolega je pa obstal pred Andiamo-m, je reku da ne upa notr da se ne bo zaljubu :hohoho::hohoho: Ker baje so top shit bejbe gor....in pol bi kriterije dvignu :hohoho:

pravs pol da je treba tole it pogledat,se delec ni :P

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.