Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Se sosedi pokvari pralni stroj in ker je nekdo od znancev tudi serviser, se z njim dogovori, da bo pri?el stroj popravit. A naklju?je je hotelo, da je imela ravno tisto dopoldne opravke, zato ga je poklicala in mu naro?ila:

"Klju? vas bo ?akal pod predpra?nikom, pralnica je takoj na levo, psa se mirno izognite pa vam ne bo ni? naredil, a opozarjam vas - nikar ne govorite s papigo."

Pride serviser naslednji dan, odklene, zagleda velikega in stra?nega psa, ki pa se res ne zmeni zanj. Zagleda tudi papigo v kletki in papiga ?e ob prihodu zganja direndaj. Serviser se loti dela, papiga mu nagaja, me?e lu??ine vanj, ga preklinja, izziva,... Nakar serviser zabrusi papigi:

"Utihni, sicer ti vrat zavijem!"

Papiga pa zakli?e nazaj:

"Rex, primi ga!"

?enska vsa razjarjena privihra v lekarno in re?e:

"Dozo arzena bi kupila!"

"Gospa, arzen je hud strup. Za kaj pa ga rabite?"

"Mo?a bi ubila."

"Gospa, jaz vam arzena ne morem prodati, sploh pa ne, ?e z njim ?elite umoriti nekoga."

?enska brez besed iz torbice potegne fotografijo in jo pomoli pred lekarnarjev nos. Na njej sta bila njen mo? in lekarnarjeva ?ena, kako se me?kata v postelji. Lekarnarja oblije rde?ica, besen pograbi stekleni?ko arzena in ga da ?enski:

"Se opravi?ujem gospa, nisem vedel, da imate recept."

Zazvoni telefon...

"Dragi, kaj dela??"

"Le?im in gledam televizijo."

"Kaj pa ima? oble?eno?"

"Majico in boksarce."

"Si lahko bolj natan?en?"

"90% bomba?, 10% sintetika."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vsi imajo radi ?enske, samo Milan Zver.

Vsi vozijo avto, samo Radovan ?erjav.

Vsi smo rekli prosim, samo Jaka Hvala.

Vsi vozijo svoj avto, samo Neda Ukraden.

Vsi imajo radi Snikers, samo Bruno Mars.

Vsi smo Slovenci, samo Danilo T?rk.

Vsi porivajo mlade, samo Andrej Stare.

Vsi radi jemo pr?ut, samo Andrej Pe?enko.

Vsi tankamo bencin, samo Vin Diesel.

Vsi jemo meso, sam ?pela Mo?nik.

Vsi smo ateisti, samo Gorazd ?kof.

Vsi smo lovci, samo Mitja Kunc.

Vsi pijemo vodko, samo Nicole Juice.

Vsi se bojimo groma, le Martin Strel.

Vse ?enske imajo rade zlato, samo Mi?a Molk.

Vsi gospodje mol?ijo, samo Lady Gaga.

Vsi kuhamo ?aj, samo Sa?o Pe?e.

Vsi fantje nosijo hla?e, samo Iztok ?op.

A se kdo spomne ?e k?ne? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

No o?itno zgodbe ?e ni konc, kli?em danes za Be?igrad, ker zdaj naj bi tja hodila okulistu, najprej eno uro pa se mi sploh ne javijo, potem se mi javijo, pa povem kak?na je situacija, da zdaj moram k njim hodit na preglede, pa mi prau, da morm ?e napotnco od osebnega zdravnika prinest :angry: tud ?e nisem prvi? na pregledu in jaoo same komplikacije :angry: res ne maram na?ih zd, pa ?eprav za take banalnosti :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Bemu ?e tko ne maram klicat zdravnikov al pa karkol kar se je treba naro?it. In dans pokli?em za o?ala pa re?m, da bi se rada naro?ila (sem ?e prej tja hodila), pa me upra?a kok sm stara. Povem, pa prau, da zdej imajo samo ?e za mladino. :angry: Grrr.. Pa pra?am od kdaj zdej to, pa prbije da to po novem :angry: Da ne bi slu?ajn oni tega kej prej sporo?il, da si js poi??em novo okulistko, ne pa da brezveze kli?em tja :angry: In zdej ?e novo okulistko najdt in dans itak nbena ve? ne dela, glupe uradne ure naro?anja :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

The Click Five - Kidnap My Heart :)

v?e?no :)

I'm in here busy looking for the next top model

Who's wearing something new and something old

And something borrowed

I know this crazy life can be a bitter pill to swallow

So forget about tomorrow

Tonight, we're drinking from the bottle

:ouje:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.