Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

?e ?e kdo misli, da se v motogp podarjajo to?ke, da se v ekipi spu??a naprej in da se drugi ne vme?evajo v boj med kandidati za prvake si naj pogleda posnetejk dana?nje dirke....

N - O - R - O!

Sem gledal res...do zadnjega ?e ni vedlo kdo bo zmagal zanimiva dirka:-):-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Obstaja avto, ki mi je bolj v?e? kot metalik viola kupe z V6 motorjem in to je metalik viola kupe z V6 motorjem na AVTOPLIN.  :zoom-zoom:

Obstaja avto, ki mi je bolj v?e? kot metalik viola kupe z V6 motorjem in to je metalik viola kupe z V6 motorjem na AVTOPLIN.  :zoom-zoom:

Ej...misli? MAZDURINA -na Avto plin LPG sistem:-):-):-)zdaj bo vo?nja Cenej?a...u?ivaj v vo?nji in naj ti dobro slu?i :-):-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mazdura spet v voznem stanju na cesti (zahvale dr. Pelkotu) :zoom-zoom:  in pa Zmaju za sopomo? :D in pa "otro?ki" dnevi veselja z rx pre?li spet v umirjeno okolje :D  :unsure:

Ej...super,da je Mazdurina zdaj ok...porihtana:-):-):-)zdaj pa Gassss..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cel dan brez oblacka, ravno prisli s kolesarjenja :), edino voda se je zasvinjala popoldbe, 2x na hitro not ven

Bo pa nocna runda - kar pomeni zjutraj spet razjasnitev :)

Ej....mi pa gremo zdaj kolesarit,do kp.ker ,prej je blo ?e tolpo...uff to vreme,,lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Delal cel dan kot da se mi gre za lajf, pa sem ?e vedno najdu par ur da sem s sakerjem sko?il na sori?ko planino na 8 stopinj(v kratkih hla?ah seveda) in meglo da nisi videl 3 metre. :D  :D

Ej...Ajvar..treba se malo tudi razluftat tudi v ktatkih hla?ah..he he lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tekom danasnjega delovnika sem pretiraval in se ga prevec napil. Navadnega jogurta namrec. Liter je kar zajetna kolicina. :)

Ej...Zmaj si mogel malo pustit..za Jutri..he he

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Piz....en gorenc je parkiral prkolo kar na naso parcelo....misli da ce ma mazdo da loh kar uvali....pa strom kar na nasga....

Ej...pa mu izklop ?trom..he he saj je verjetno nima elekt.podalj?ka,je pozabil..smeh..lp:-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.