Skoči na vsebino
I??em vulkanizerja
Napisano

Boss: zavarovalnice baje ne krijejo ?kode ?e ima? 2x2 gumi namesto 4 enake... kasko... enako kot ne krijejo ?kode ?e si z letnimi imel prometno pa nisi kriv pa si mel ketne s sabo...

Shrek: prave so ?e a pride set 800?... kar je "malo" veliko... sem videl matador in maxxis za 80-100? samo kaj ko vsi samo nategujejo da imajo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em vulkanizerja
Napisano

3,5 tone je cel avtodom sklepam.

Mamo mi pr gasilskem avtu 235/85 R16 120Q. Ima avto tud 3,5 tone - pri gumi 120 pomeni nosilnost kar je 1400kg na gumo!

3.5t je vse skupaj max ko je nalo?en... pi?e nekaj kot ima? ti 120 imamo mi 113 skozi nekaj pa ne vem drugo... C more bit v glavnem....

in teh gum za boga ne najdemo... :(

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em vulkanizerja
Napisano

Zaenkrat samo negativen feedback :( Dimenzija ta je tok u kur_cu da je noben nima... Lahko kli?e? kamor koli, ?e pa majo pa prodajajo neke Michelin za 240? na komad... <_<

Dimenzija sama po seb ni nike specialna samo tisti C na koncu je... Ker more bit za visoke obremenitve... 3.5t more dr?at...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em vulkanizerja
Napisano

I??em vulkanizerja ki bi mel poceni gume dimenzije:

215 75 R16 C

More bit C ker je za visoke obremenitve.. Hitrost ni va?na ker ne bo ?lo ve? ko 120-130... Za avtodom...

?tevilke kak?nih vulkanizerjev bi bil zelo vesel ker kli?emo po celi jeben_i sloveniji pa ne najdemo nekoga ko bi te gume mel... Dimenzija je pa samo ta v homolomo napisana pa ne gre drugih gor....

Pl?am pija?o tistemu ki mi to zriihta!!

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugriz klopa...
Napisano

Saj ni?em delati panike ampak ta flek se naredi malo kasneje ne takole neposredno. Torej, ko ?e ta rde? fle izgine. Sicer je mo?nost, da je bil oku?en majhna ampak opazuj seveda vseeno.

to pa bom ;):D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugriz klopa...
Napisano

No sej men tao zginja flek... zdej je kot mali komarji pik... Tko da bom pa spremljal celo roko tam ko me je ?apno... ?e bo kaj...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugriz klopa...
Napisano

pa ja prvi? kar pomnim pa nism mestni ?lovk neki... hodm na roglo polet, po parku ?etam, u gozd z gorcem kopat blato in ga fa?em ko grem kostanj nabirat... blo je pa ta vikend... in ni mi jasno kok klopom pi_de ?e niso zmrznale pr teh tempereaturah...

?uj simon a tis tut meu tak koda bi te komar pajsno? pa? rde? cca 0,5cm pa srbel?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugriz klopa...
Napisano

No v glavnem vas je ?e kdj in kaj ste naredili?

Mene je o?itno ?ez no? in sem zjutraj ?util nekaj srbe?ega in opazim ?rno piko in vidim da je klop... Zgleda pa identi?no piku komarja... Le da je na sredi malo ve?ja luknica ugriza... Sem ?el takoj z alkoholom razku?it zadevo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nano pad (podloga)
Napisano

Ta gekon je vreden denarja... Naloma? na strop pa fon gor in fon tam ostane naliman... Si ga nalima? poleg radia na armaturko pa fon gor pa ne pade dol... ?e z stropa ne ;) Ta ku?ar zadeva je res dober... Drga? pa mamo v avtodomu to mre?o iz gume po vseh predalih in je kul ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

Hmm ta bi vama znau ?e avte popraskat na poti vene, ne vem ?e je to pametno po?etje :D

Je bil skos na vidiku glih za to... tko sta bla slu?ena oba... Kombi pa ML mercedes... :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

Pa ?e ena stvar, ki pa jo opa?am na na?em ?ihtnem parkir placu, da najbolj smoran parkirajo tisti z najmanj?imi avti (twingoti, clioti, piđoti 206, ...)

hja pol imamo ista opa?anja... vsako jutro gledam getza parkiranga ?ez dva... pa sma ga s sodelavcem zaJeb...ala pa sma vsak na svojo stran sti?ala avto... in ni mogel not pa je skos prtlja?nik lezel :harhar: joj to je bla komedija... ?e ?pegle sma mu zaprla tak sma bla blizu :hudicek: pa da ga vidmo zdej...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Allyssa
Napisano
:bravo: Alllly :D Happy brzdeej :bravo::danzoman::danzoman: Mater se vsi staramo... Jz bom kmal 20... :angry2: damn to ni kul... no ni va?n faiiin praznuuj :jupiii: :mi pijemoo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker je danes bedn dan in ?e bolj bedn ker sem v?eraj zgubil prijatelja poznanega celi sloveniji sem se odlo?il da naredim nekaj koristnega in da malo pozabim kaj se dogaja pa sm ?el mal bord nov ?ravfat ;)

Delovni prostor

Objavljena slika

Orodje pol ko pride bru?enje jutri na vrsto ;)

Objavljena slika

?ravfanje vezi in podlaganje plo??...

Objavljena slika

Malo peto podlo?il :P

Objavljena slika

Test ?e pa?e vse kot more in nastavljanje

Objavljena slika

Nova in stara sablja

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplavljeni avtomobili
Napisano

To je tak bullshit... Men je voda zalila motor pri skuterju ko je dihtunga spustila in je voda od hlajenja v cilinder pr?la... iz auspuha mi je ?pricala vn pa je delal... kaj pa ?e bit.. c?gal ne bo... ?e pride voda not sve?ke vn, olje menjat pa benz odlit... sam dvimim da pr novih pride do ma?ine glede na to kak so vse cevi speljane... je pa od sodelavca o?e mel zalit avto do pol ?ajbe spredne in ko je voda odtekla ga je BP zalavfal edino vse mo?ne lu?ke gorijo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.