Boss: zavarovalnice baje ne krijejo ?kode ?e ima? 2x2 gumi namesto 4 enake... kasko... enako kot ne krijejo ?kode ?e si z letnimi imel prometno pa nisi kriv pa si mel ketne s sabo...
Shrek: prave so ?e a pride set 800?... kar je "malo" veliko... sem videl matador in maxxis za 80-100? samo kaj ko vsi samo nategujejo da imajo...
Zaenkrat samo negativen feedback Dimenzija ta je tok u kur_cu da je noben nima... Lahko kli?e? kamor koli, ?e pa majo pa prodajajo neke Michelin za 240? na komad...
Dimenzija sama po seb ni nike specialna samo tisti C na koncu je... Ker more bit za visoke obremenitve... 3.5t more dr?at...
I??em vulkanizerja ki bi mel poceni gume dimenzije:
215 75 R16 C
More bit C ker je za visoke obremenitve.. Hitrost ni va?na ker ne bo ?lo ve? ko 120-130... Za avtodom...
?tevilke kak?nih vulkanizerjev bi bil zelo vesel ker kli?emo po celi jeben_i sloveniji pa ne najdemo nekoga ko bi te gume mel... Dimenzija je pa samo ta v homolomo napisana pa ne gre drugih gor....
Saj ni?em delati panike ampak ta flek se naredi malo kasneje ne takole neposredno. Torej, ko ?e ta rde? fle izgine. Sicer je mo?nost, da je bil oku?en majhna ampak opazuj seveda vseeno.
pa ja prvi? kar pomnim pa nism mestni ?lovk neki... hodm na roglo polet, po parku ?etam, u gozd z gorcem kopat blato in ga fa?em ko grem kostanj nabirat... blo je pa ta vikend... in ni mi jasno kok klopom pi_de ?e niso zmrznale pr teh tempereaturah...
?uj simon a tis tut meu tak koda bi te komar pajsno? pa? rde? cca 0,5cm pa srbel?
Mene je o?itno ?ez no? in sem zjutraj ?util nekaj srbe?ega in opazim ?rno piko in vidim da je klop... Zgleda pa identi?no piku komarja... Le da je na sredi malo ve?ja luknica ugriza... Sem ?el takoj z alkoholom razku?it zadevo...
Ta gekon je vreden denarja... Naloma? na strop pa fon gor in fon tam ostane naliman... Si ga nalima? poleg radia na armaturko pa fon gor pa ne pade dol... ?e z stropa ne Ta ku?ar zadeva je res dober... Drga? pa mamo v avtodomu to mre?o iz gume po vseh predalih in je kul
Pa ?e ena stvar, ki pa jo opa?am na na?em ?ihtnem parkir placu, da najbolj smoran parkirajo tisti z najmanj?imi avti (twingoti, clioti, piđoti 206, ...)
hja pol imamo ista opa?anja... vsako jutro gledam getza parkiranga ?ez dva... pa sma ga s sodelavcem zaJeb...ala pa sma vsak na svojo stran sti?ala avto... in ni mogel not pa je skos prtlja?nik lezel joj to je bla komedija... ?e ?pegle sma mu zaprla tak sma bla blizu pa da ga vidmo zdej...
Ker je danes bedn dan in ?e bolj bedn ker sem v?eraj zgubil prijatelja poznanega celi sloveniji sem se odlo?il da naredim nekaj koristnega in da malo pozabim kaj se dogaja pa sm ?el mal bord nov ?ravfat
To je tak bullshit... Men je voda zalila motor pri skuterju ko je dihtunga spustila in je voda od hlajenja v cilinder pr?la... iz auspuha mi je ?pricala vn pa je delal... kaj pa ?e bit.. c?gal ne bo... ?e pride voda not sve?ke vn, olje menjat pa benz odlit... sam dvimim da pr novih pride do ma?ine glede na to kak so vse cevi speljane... je pa od sodelavca o?e mel zalit avto do pol ?ajbe spredne in ko je voda odtekla ga je BP zalavfal edino vse mo?ne lu?ke gorijo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani